naftalin çok kansorejen bir madde bence eve sokmayın kesinlikle |
Kedilerin aracın üzerine işemesi hk. (2. sayfa)
-
-
Hiç olmazsa camın sol tarafına yapsınlar. Gerçekten zor durum, delirtir insanı :)
Kediler zaten beğenmedkleri yerleri tuvalet yapıyorlar. Bence ters psikoloji lazım. Bunlar üç beş kediyse belki bir iki defa kedi maması koymak lazım. Ters gelecek belki ama oradan yemek yerlerse orası değerli olur, öğrenirler, bir daha yapmazlar.
Zamane kedileri, kış görmemiş. Kışın orda otururlar genelde ısınmak için. Orada oturmuş olsalar bence yine yapmazlardı.
-
bende guvercınlerden sıkayetcıyım :)
sabah seslerınden uyutmuyorlar ayrıca pencerelerın dışı kuş bokundan gecılmıyor.
-
25 yıla yakın süredir bir fiil çeşitli motosikletlerinin selelerine işedikleri için artık konu üzerinden uzmanlaşmış sayılırım,
hatta motor üzerinde branda varsa ve mevsim kış felansa evi oluyor artık, motor sidik edition oluyor
işim gereği otomobil filo organizasyonu sektöründeyim bakım dönemlerinde özellikle müşterilerimize geçtiğimiz hafta görsel bilgi paylaştım
motor bölümünden çok fazla ne yazık ki kedi ölüsü çıkıyor bu aralar... Özellikle aracın motor bölmesi ve silecek ön cam kısmı kedilerin oyun ve uyku alanı
burada yavrularını saklıyorlar ve ön cam-kaput üstü güneşle beraber ısındığı için yatak vazifesi görüyor.
eğer bir kedi işaret babında taksit taksit işiyorsa o bölge onundur ve o kokuyu 300-500 metreden almaya çalışarak gece olsun yorulduğunda olsun kendi güvenli bölgesini çizer ve oralarda takılır, kendi evidir aslında...
Kediye büyük bir Kutudan ev yapın içini dayayın döşeyin (şaka yapmıyorum) etrafınada koku salabileceği bir alan oluşturun zaten kısa süre içinde yaptığınız evin kokusunu kedi halledecektir.
-
Bazı uçucu yağlar hayvan ve böcekleri ortamdan uzaklaştırmak için kullanılabilir. Çay Ağacı, Nane, Okaliptüs ve Kekik Yağları bunlara örnektir.
Yukarıdaki yağlardan 2-3 tanesini alıp, 100-250 ml gibi sprey şişesine 8'er 10'ar damla damlatıp arabayı park ettiğinizde cam önü plastik malzemelere ve jant kenarlarına fıslayın. Aşındırıcı özellikleri olduğundan boya üzerine kullanmayın. Mümkünse akşam veya gece çıktığınızda da bu işlemi yapın. Bir süre sonra kediler kokuya duyarlı olacaklarından arabaya yaklaşmayabilirler bile. Mümkünse malzemeleri ortak alıp tüm arabalara da bunu yapabilirsiniz.
Seçtiğiniz uçucu yağlar saf olsun. Ucuz yağlardaki içeriklerin neredeyse tamamı uçucu yağ dışındaki dolgu malzemeleri oluyor. Bu yağlar işe yaramaz. Saf yağlar genelde 10 ml satılır. Aktarlardaki yağlar saf olmayanlar genelde. İnterneti tercih edebilirsiniz.
Ama aynı zamanda bir de ufak kulübe vs koyarsanız kedilere alternatif ortam sağlarsınız ve kurtulmanız çok daha kolay olur diye düşünüyorum.
-
Çinliler çatır çatır yiyor, zaten kriz var kedi köpek bende tercih etmek istemem ama it döner ve mırnav köfte Çin'de favori yiyecekler.
Afffetmeyin beyler.
DH ölücüleri bunu beğenecektir.
-
Seni bloklayım geçeyim insanlıktan nasibini almamış tiplere her zaman yaptığım gibi. Bi bitmediniz hayvan düşmanları.
-
+1
sineğin böceğin sokaktaki kedi köpekten farkı yok.
var diyen açıklasın.
-
Sinek böcekle kedi köpeği aynı kefeye koyabilecek kadar bilgiden ve insanlıktan nasibini almamış biri daha...
Ayrıca şunu şuraya koyayım da kedi köpek öldürmeye yeltenecekler bir daha düşünsün:
Köpeği sopayla döven adama hapis cezası
Yeni hayvan hakları yasası sokak hayvanına eziyeti ve öldürmeyi hapisle cezalandırıyor. Bilmeyenler öğrensin.
Neyse ki blok butonu sınır olmadan çalışıyor.
Böylelerini bloklamak büyük keyif.
-
üzerine işiyorlar mı bilemiyorum araba zaten leş gibi yıkatamıyorum çünkü nisanda yağmadı yağmur şimdi yağıyor çamur şeklinde ve daha bu hafta da her gün yağmur görülüyor konya.
benim şikayetim motora girmeleri her yer kedi tüyü oldu temizlettiremedim de yıkamacılar biz yapamayız dedi kaput altı izolasyon keçe bez neyse artık o falan harap.dedim siz misiniz gittim tüy toplama aparatı aldım kedi köpek için ve o izolasyonu temizledim.hangi koku sevmez bunlar diye baktım falan yağı filan yağı falan yağı karıştırın demişler dedim kim uğraşacak kimyager gibi.tek bir şey dedim ve idris otu yağını buldum su ile karıştırılıyor cam fısfıstan o keçe gibi şeye sıktım şimdi giremiyorlar 10 15 gündür ama motorun her yeri tüy bi yıkatabilsem motoru da yıkatacam sırf kokuları çıksın diye.nette tarif çok kimyasal değil bunlar falan yağı filan yağı boyaya zarar vermez sanırım olmadı siz de sıkın.neden cam fısfıs çünkü plastikte bozuluyormuş yağ.
-
branda ile kapatın ozaman aracı başka çaresi yok
-
malum yerleri sirke ile temizledik amonyak kokusunu yok etsin diye, 2 gündür mevzu olmadı. bu arada kedilerin 5 yıldızlı otel gibi yuvaları var zaten ayrıyetten soğuk havalar için çoğu apartman içinde de villaları mevcut. toplu olarak seviyoruz yani kimsenin hayvanlarla derdi yok.
işe yaramazsa salatalık ve yağ önerisini deneyeceğiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef zavallı hayvanlarla derdi olan bazı mahluklar var aramızda. Sizler kedileri seviyorsunuz, koruyup kolluyorsunuz, ne güzel.
Naçizane tavsiyem kedileri kısırlaştırmanızdır*. Büyükşehir belediyelerinin hemen hepsi bu işi ücretsiz yapıyor. Onların çoğalmalarını önlemek hem bizler için hem de onlar için en ideali.
*Erkek kediler 1 yaşından küçükse kısırlaştırmayın, biraz daha bekleyin 1 yaşını doldursunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 7 Haziran 2022; 12:37:18 > -
Ben artık alıştım. (bu görseller niye tıklamalı oluyor anlamadım.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 7 Haziran 2022; 21:8:5 >
-
Kedi sidiğinden en lezzetli kahveleri üreten dünya markasının bir fincan kahvesine 25 TL ödenirken arabaya işedi diye şikayet etmek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 7 Haziran 2022; 22:21:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde erkek kediler dişi kedilere kokularını duyurmak için yada diğer erkek kedilere karşı bölgelerini işaretlemek için arabaların ön ve arka tamponlarına işerler.
Ama sizin mahalledeki kediler arabanın camına işeyerek fantezi yapıyorlarmış resmen.
Tavsiyem arabayı parkettikten sonra cama su püskürtüp gidin kediler ıslak yerleri sevmez çünkü.
Ya da kedi kovucu spreylerden alın.
-
Kedi ve köpek hayvandır ve insanlarla duygusal bağ kurarlar,sinek vs böcektir,bağ kuramazlar.Bir kedi veya köpeğiniz olsaydı beni anlardınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X