Şimdi Ara

Kedilerin aracın üzerine işemesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Başlık için 4-5 dakikadır düşünüyorum da daha açıklayıcı bir şey bulamadım.

Sokakta beslediğimiz 3-4 tane kardeş kardeş geçinen kedi var. Bu arkadaşların işlerini gördüğü 2 alan vardı ama betonla kapladılar. Her birinin ufak kutudan yuvaları vardı, sonrasında kedi kumu filan koyduk.

Ama bu arkadaşlar işlemek için özellikle mahalledeki tüm araçların ön camın sağ köşesini tercih ediyorlar. Hele bir manyak var işinin yarısını bir araçta görüp arkadaki araca zıplayıp kalanını oraya bırakıyor. Kendi yerini işaretleme olayı da yok diğeri gelip aynı yere salabilyor. Bugüne kadar yapsınlar silip geçiyoruz diyordum da aradan motor kabinine girip klimayı açınca içeriye o koku anlık gelince ben de rahatsız oldum.

Ön tarafı komple alkol sirke vs. ile temizlemeyi denedim naftalin koydum etkisi 0 oldu.

Bu durumu yaşayıp çözüme kavuşturan var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 yıla yakın süredir bir fiil çeşitli motosikletlerinin selelerine işedikleri için artık konu üzerinden uzmanlaşmış sayılırım,

hatta motor üzerinde branda varsa ve mevsim kış felansa evi oluyor artık, motor sidik edition oluyor

işim gereği otomobil filo organizasyonu sektöründeyim bakım dönemlerinde özellikle müşterilerimize geçtiğimiz hafta görsel bilgi paylaştım

motor bölümünden çok fazla ne yazık ki kedi ölüsü çıkıyor bu aralar... Özellikle aracın motor bölmesi ve silecek ön cam kısmı kedilerin oyun ve uyku alanı

burada yavrularını saklıyorlar ve ön cam-kaput üstü güneşle beraber ısındığı için yatak vazifesi görüyor.

eğer bir kedi işaret babında taksit taksit işiyorsa o bölge onundur ve o kokuyu 300-500 metreden almaya çalışarak gece olsun yorulduğunda olsun kendi güvenli bölgesini çizer ve oralarda takılır, kendi evidir aslında...

Kediye büyük bir Kutudan ev yapın içini dayayın döşeyin (şaka yapmıyorum) etrafınada koku salabileceği bir alan oluşturun zaten kısa süre içinde yaptığınız evin kokusunu kedi halledecektir.

hadi o masum kedilere bir çare bulursunuz ama ya kiliste caminin çeşmesine işeyen bu suriyeli şerefsize nasıl çare bulacaksınız?  

İsmail TÜRKtwitter
    “Şimdi bu Suriyeli göçmenler meselesini gündeme getirince bize kızanlar oluyor,Allah aşkına yan tarafı cami oradaki tuvalete gitmiyor, gelip tarihi çeşmeye işiyor. Kilis merkez kurdağa çemşesi @zaferpartisi”
    https://twitter.com/ismail_TURK55/status/1531612570305667078?s=20&t=Fj7wJoIhernU3cBo-BcKUg
  • aracın etrafını tebeşirle çiz.

bir dk başka hayvan için miydi yoksa bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 1 Haziran 2022; 1:16:26 >
  • akşam park ettikten sonra bi şişe su dökün işedigi kısma hocam. kediler sudan nefret eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi kumunu duzenli temizlemek lazim ayrica her kedi her kumu sevmiyor. Eseleyip eseleyip gidiyor bir de temizlemezseniz daha da sinirlenirler.

Orayi mesken edindilerse pek yapacak bir sey yok. Klimayi etkilemese zaten dert degil de iste git desen anlamaz. Beslenildigi yerden de kolay kolay gitmezler. Disi kedi kalmadiginda gidiyorlar genelde.

• En etkili ve kesin çözüm araç torpidosuna pilli kedisavar koymak.

• arabanın içine davet et klimayı aç ve bu kokuyu sizde alıyo musunuz, bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle.

burda da limon suyu demiş

https://www.kuzeypet.com/blog/detail/kedinizin-her-yere-cis-yapmasini-onlemek-icin-ne-yapilmali

• FunctionDie kullanıcısına yanıt
    supernatural da mıyız bro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kediyle bir görüşün derim.

• valla bzimkiler suyu içiyor.

@TheCaliph_ işe güce gitmeyeler sürekli temizliyor da nedense özellikle sağ ön tarafa bırakıyorlar. yoksa yuvaları düzenli bakmda. hepsi ksıır. gitmelerini isteyen yok bu arada komple mahalle seviyor hepsini. son günlerde bu olay peydah oldu. hepsi 3 renk bildiğim kadarıyla 3 renk olanlar %100 dişi oluyor.

@suatcagdas bunu deneyeceğim.

diğer yorumlar için kedileri karşıma alıp durumu anlattım miyav deyip gittiler. malum seviyoz.

• Böyle bir şey yaşamadım bilmiyorum ama aklıma şöyle bir değişik fikir geldi. Tamamen deneysel ve teorik olacak.

Kalıcılığı olan yani etkisi uzun süren parfümlerden bulup aracın malum noktalarına bolca sıkın derim. Parfüm kokusunun etkisi azaldıkça sıkın, bitene kadar bunu tekrarlayın. Kediler -bize güzel gelse bile- parfüm gibi kokuları sevmez kaçar. Yani en azından benim beslediğim kedilerde bunu gördüm. Hayvan bildiğin o güzelim kokudan kaçıyordu, rahatsız oluyordu. Bunun öncesinde aracın malum yerine su filan tutup o idrar kokusunu da oradan yok ederseniz daha da iyi olur. Bu arada parfümün pahalı bir şey olmasına gerek yok, maksat hayvanı uzaklaştırmak. Koku ne kadar yapay olursa o kadar iyi. Bir süre sonra araca yaklaşıp işemesini keseceğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Haziran 2022; 4:46:59 >

• Kedilerle buyudugum icin soyle diyeyim koku birakiyorlar surekli bolge isaretlemek icin. Bazisi ise kasitli yapar sirf gicikligina. Kediyi arabadan uzak tutmak istiyorsan camasir suyu kullanman lazim jel olan domestos var buharlasma da olmaz. Motor kabinine bolca dok isedigi noktaya kedi gelmez.

• Bizim de motosiklete aynını yapiyorlardi. Nane yağı denedik bir miktar onledi ancak tamamen kesemedik.

• hadi o masum kedilere bir çare bulursunuz ama ya kiliste caminin çeşmesine işeyen bu suriyeli şerefsize nasıl çare bulacaksınız?  

İsmail TÜRKtwitter
    “Şimdi bu Suriyeli göçmenler meselesini gündeme getirince bize kızanlar oluyor,Allah aşkına yan tarafı cami oradaki tuvalete gitmiyor, gelip tarihi çeşmeye işiyor. Kilis merkez kurdağa çemşesi @zaferpartisi”
    https://twitter.com/ismail_TURK55/status/1531612570305667078?s=20&t=Fj7wJoIhernU3cBo-BcKUg
  • sileceklerin oraya tablet olarak bir kaç tane naftalin koyun,

• Kum temizse oraya yapmalari lazim aslinda cunku kediler cis veya kakadan sonra illa ustunu ortmeye calisirlar. Ortemedikleri yerlere genelde yapmazlar cok zorda kalmadikca.

Ben de gecen arabayi yikattim ertesi gun kaputta minik patiler vardi camurlu bir de kapali garajda :) Gunes cok olunca oglenleri garaj keyfi yapiyorlar.

Yani kedilerin bolgesi bellidir oradan ayrilmazlar 2-3 bina uzaga giderler donerler. Pek yapacak bir sey yok, kedi uzaklastirici seyler kullanmak lazim onlar da arabaya zarar verir mi bilmiyorum ama.

• Sizin kediler bunlar mı yoksa

https://www.youtube.com/watch?v=gqN7YEn2gKw&feature=youtu.be

• Sizi rahatsız eden sineğe nasıl sineklikle müdahale ediyorsanız, bu kedilere de aynı şekilde müdahale edeceksiniz.

• Videolarda hep görüyoruz salataliktan korkuyorlar.
    Tam o kısma yarım dilim yada çeyrek dilim koyun. Tam koyarsanız biri alır

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

o kadar emin olma hocam

CONTENTbibleyoutube
    To license this video please email: licensing@theladbiblegroup.com To view more content visit www.thecontentbible.com #CONTENTbible #Shorts
    https://www.youtube.com/shorts/255_Oql-nC4
  • "Benden hızlı gidemezsin!.." Çekemezlik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.