Şimdi Ara

Kedim çiş makinesine döndü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktaki gibi 1 buçuk yaşındaki kısırlaştırılmış dişi kedim yatak kıyafet ne bulursa üstüne işemeye başladı. Yaklaşık 5 ay önce kısırlaştırdım 2 aydır da sağa sola işiyor. Geçen gün de yatarken üstümdeki yorgana işeyip kaçtı. Veterinere gittim kaç kere iğne yapıp yolladı ama tekrar ediyor. Aynı durumu yaşayan varsa tavsiye bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumdayız.Benim kedim kısır olmadığı halde yapıyor acaba kısırlaştırsam mı diye düşünüyorum.Dört yaşında erkek.Özellikle yerlerde duran ne varsa işeyebiliyor.
  • Yerde bişey bırakmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde de erkek kediler kızgınlığa girdiğinde koku bırakmak için sağa sola işiyorlar, çözüm (emin değilim ama dişi kedide işe yaramıştı) veterinerler kızgınlığını belli bir süre engelleyen ilaçlar verebiliyor ama ne kadar sağlıklıdır bilemem, ya da toptan kısırlaştırmak. Erkek kedilerde çok daha kolay oluyor çiftleştirmeyi düşünmüyorsanız kısırlaştırın derim.
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Hocam koltuk, yatak bunları da mı yerde bırakmayalım? Evi toplamak kalıcı çözüm olmuyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunar_strain -- 22 Mayıs 2016; 3:13:31 >
  • çok ilginç, veterinerin buna çözüm bulamayıp iğne yapıp göndermesi daha ilginç. acaba eve rahatsız olduğu bir durum mu var yani psikolojik mi yoksa gerçekten hasta mı. buna veterinerin karar vermesi gerekmiyor mu? ve bildiğim kadarıyla kediler hasta olduğunu belirtmek için sağa sola işerlermiş, benim kedim de zamanında aynısını yapıyordu, daha sonra hasta olduğunu öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 25 Mayıs 2016; 18:44:39 >
  • hocam kedinizin hastalığı neydi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genellikle bu durum psikolojiden kaynaklı; yaptığı yerleri çok iyi temizlemeniz lazım yoksa yapmaya devam eder. Detaylı bilgiyihttp://www.vetbilgi.com/kedilerde-tuvalet-yapma-problemi/ bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.