Şimdi Ara

Kedim kendini hiç sevdirmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftalıkk olduğndan beri benimle ilk başlarda bana saldırmasına izin veriyordum oyun yapıyordur diye.Şuan 4 aylık hiç sevdirmiyor kendini her gün bir yerimi tırmalayıp kanatıyor sadece uyurken sevebiliyorum.Acaba bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı?

• Ödül maması veya elinizden, yanınızda yiyebileceği bir mama. Azar azar, onu sevmenize izin verdikçe yedirin.

İlgisini çekecek bir şeyle beraber oynayın, yorulsun, yatınca sevin.
  • 2 haftalıkken mi, annesinden ayrıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

2 haftalıkken mi, annesinden ayrıldı?

sokakta bir adam bakıyordu kedinin annesi bırakmış bunları diğer kardeşleri ölmüş araba felan çiğnemiş galiba bende acıdım aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripeboy

quote:

sokakta bir adam bakıyordu kedinin annesi bırakmış bunları diğer kardeşleri ölmüş araba felan çiğnemiş galiba bende acıdım aldım

Teşekkür ederim, umarım yuvanızı ömürlük açarsınız ve minik kedicik sağlıklı, mutlu bir hayat sürer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ripeboy

quote:

Teşekkür ederim, umarım yuvanızı ömürlük açarsınız ve minik kedicik sağlıklı, mutlu bir hayat sürer.

asıl ben teşkkürederim :) tatildeyken buldum istanbula getirdim ilk başta bizimkiler pek sıcak bakmıyordu şuan 3-4 aydır bizimle bir ömür kalıcak ama şu tırmalama huyu yüzünden bizimkiler gitmesini istiyorlar zaten ondan bu başlığı açtım.ama kediyi göndertmeyi düşünmüyorum izin vermemde :D

• siz onun arada tırnaklarını kesin, zaten dışsrda olmadığı için tırnaklarına çok ihtyacı yok, en azından rahat edin, uykusu derin bir anda yavaş yavaş okşayın ellerini ayaklarını sonr çok köküne gitmeden uçlarını sivri kısımlarını kesin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanla alışacaktır hocam fazla sıkmayın.. Bende 21 kedi var ve hiçbirisi birbirinin özelliklerini taşımıyor. Kucaktan inmeyende var, kucak sevmeyende, severken bir anda tırmalayanda var, yüzümü okşayıp tırnaklarını hiç çıkarmayanda.. Bence olgunlaşmasını bekleyin ve kötü davranmayın sakın
  • rebel23 kullanıcısına yanıt
    hocam tebrik ederim sizi. Allah kolaylık versin, çok güzel bi şey yapıyorsunuz. kedilere benden selam :)
  • Umarım düzelir,bende düşünüyorum ama yer yüzünden malesef hala gerçekleştiremedim bu hayali ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvanla konuş, ona seslen, yumuşak bir ses tonuyla uzaktan da olsa ona hitap et. Zamanla emin ol alışacaktır.
  • Biz tam tersini yaşıyoruz.

Nereye gitsem tıp tıp peşimden geliyor.

Sürekli sevilmek istiyor.

Hiç rahat vermiyor.

İyi forumlar.
  • şu sıralar eskisi kadar saldırmıyor sadece ben oyun maksatlı saldırmasına izin verirsem saldırıyor sanırım yavaş yavaş öğreniyor neyin canımı yakıp yakmıyacağımı gerçi arada hala kanatıyor ama olsun bunada razıyım
  • Bizim kedimiz büyüdü. Öğrendiğim kadarıyla sokak kedisi olduklarından dolayı avcılık doğuştan var onlar da ve buyüzden fazlaca saldırıyorlar.
    yavruyken sokakta tek başına bulmuş annem ve kıyamamış almıştık eve. Pek hali de olmuyor tabi kediler yavruyken sevebiliyorsunuz ama büyüdüklerinde "ÇOĞU OYUN MAKSATLI"
    saldırmalar yakalamalar ve tırnaklamalar olabilir.

tavsiyelerim şöyle olacak
    - Elinizle oynatmayın, yani elinizi sağa sola kaçırıp üzerine saldırmasını beklemeyin. Çünkü kedi küçükken neyle oynamaya alışırsa o şekilde devam ediyor.
    - Tırmalama tablası alın ki ihtiyaç duyduğunda gidip katır-kutur tırmalayabilsin :) (bir miktar kedi otu serpiştirebilirsiniz hatta üzerine)
    - Bu benim bulduğum bir yöntem her kedide olur mu bilmiyorum ama, tırmaladığı zaman kediye kuvvetlice üfürün. Kendisine neyin nerden nasıl değdiğini anlamadıkları için şaşırıp
    aniden elinizi bırakıp kaçıyorlar. Sadece kulaklarına ve yüzüne gelmemesine dikkat edin yeterli.

kediyi umarım evinizde tutabilirsiniz. Çünkü biz insanlar olarak koca koca binalar dikip, onların doğal yaşam alanını yok ettik. Bu yüzden en azından kedilere evimizi açıp göz-kulak olmak borcumuzdur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.