ya dışarda duruyo ama yazık hayvancağıza daha ufak kene de bulaşmış çeksem olmaz.www.keneler.com da anlatmışlar taktikleri fakat en etkili yöntem "tickner" diye bi cımbız gibi bi şeymiş.önce dondurup öldürüyomuş sonra çekip çıkarıyomuşun.aradım nette ilaç listelerinde yok.ne fiyatı ne kendisi.veterinere götürsen dünyanın parası .bari her zaman el altında olur duyan bilen kullanan var mı bu aleti yada nerde satılır?
sakın kanırtıp çıkarma da!.. aslında hastanenin aciline götürsen, kene var. bana bulaşmasından korkuyorum falan ayak yapıp çıkartırabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: eärendil
sakın kanırtıp çıkarma da!.. aslında hastanenin aciline götürsen, kene var. bana bulaşmasından korkuyorum falan ayak yapıp çıkartırabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
evet öyle tutup çekmem de evde halledemezmiyiz yav ortalığı ayağa kaldırmadan
quote:
Orijinalden alıntı: eärendil
tut cek hic bisey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Squm
tut cek hic bisey olmaz
Alıntıları Göster
ya olmazwww.keneler .com u oku bak göreceksin çok zararlı tutup çekmek.öleceğini anlarsa virüs bulaştıraliyomuş
quote:
Orijinalden alıntı: deneme_1_2
ya olmazwww.keneler .com u oku bak göreceksin çok zararlı tutup çekmek.öleceğini anlarsa virüs bulaştıraliyomuş
Alıntıları Göster
benim fikrimce hiç bişi olmaz valla abi sen tutcan çekcen direk öleceğini anlamaya vakti olmucakki
quote:
benim fikrimce hiç bişi olmaz valla abi sen tutcan çekcen direk öleceğini anlamaya vakti olmucakki
Alıntıları Göster
[font="Arial"]Sigara dumanı işe yarar diye biliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
[font="Arial"]Sigara dumanı işe yarar diye biliyorum..
Alıntıları Göster
abi adam duman denicem die yakar falan kediyi :D
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Squm
Walla bikaç yöntem daha var da benzer nedenlerden yazmadım.. İnş kediyi falan yakmaz.. Bişey değil benim üstüme kalır..
quote:
Alıntıları Göster
Piyasada hayvanlardan kene ve bitleri kovmak için toz var yok bulamam dersen metali ısıtıp kenenin üzerine değdir dikkat et ölmesin ama...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Squm
yok lem o kadar da değil
ekşisözlük ve bu forumda yaptığım aramalr neticesinde aklıma yatan bi kaç yöntemi kedinin gözlerinin içine baktıktan sonra uygulamaya karar verdim.bakalım kediyi görünce kararımı verecem.yağlı pamıkla mı bastırayım yoksa direk dalayım mı kediye yoksa eczaneye mi gideyim.belki de evet evet kene sağ ayağındaydı ayağını keserim hem muhtemel bi virüz yaymasını da engellerim
quote:
Orijinalden alıntı: acimakarna
Piyasada hayvanlardan kene ve bitleri kovmak için toz var yok bulamam dersen metali ısıtıp kenenin üzerine değdir dikkat et ölmesin ama...
Alıntıları Göster
911 i ara Yada keneyi telkin yolu ile bu işten vazgecir yaptıgının yanlıs oldugunu soyle gerekirse hipnoz et.Olmazsa yapacak birsey yok kafasına sık !
quote:
Orijinalden alıntı: acimakarna
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: c@neer
[font="Arial"]Nıhahahaha.. Atlara basılan damgalardan bitene de kedye vurmuş olursun..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: c@neer
[font="Arial"]Nıhahahaha.. Atlara basılan damgalardan bitene de kedye vurmuş olursun..
hııyaayyytttt siz gülün bakalım keneyi bir kaç saat içinde etkisiz hale getircem şu an planlama aşamasındayım.ani ve etkili bi şekilde ansızın etkisiz hale getirmeyi düşünüyorum
quote:
hııyaayyytttt siz gülün bakalım keneyi bir kaç saat içinde etkisiz hale getircem şu an planlama aşamasındayım.ani ve etkili bi şekilde ansızın etkisiz hale getirmeyi düşünüyorum
Alıntıları Göster
dostum eczaneden bir tane iğne al onu batıracaksın o zaman kene kendisi bırakır merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: relf
dostum eczaneden bir tane iğne al onu batıracaksın o zaman kene kendisi bırakır merak etme
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
böğğğ.çok korkunç bu laa
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
böğğğ.çok korkunç bu laa
Alıntıları Göster
abi olay yine benim dedim direk çek acıma bişi olmaz ya zaten hayvan ölmicek öle bişi de düşünemez