Şimdi Ara

kedimin kizginlik zamani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alti aylik disi bi r kedim var. Su an kizginlik donemi gibi bir seyin icinde. Yani iste ciftlesmek istiyor, surekli miyavliyor fln. Ne yapmam gerekir benim sokaga falan mi birakayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kankalar bir yardim etseydiniz. Hic bir sey yapmayarak hayvana zarar vermek istemiyorum cunku

• Merhaba,

kedinize sadece kızgınlık dönemlerinde ( yılda 2-3 defa) bir veterinere danışarak sakinleştirici ilaç verebilirsiniz.
    Dikkatli olun fazla verirseniz kedinin hormonal dengesi bozulur.
    Ayrıca kedinizle daha fazla ilgilenmeye, onunla oyun oynamaya çalışın.
  • Tesekkurler ama veterinere goturme gibi bir secenegim yok. Hic istemiyorum ama birakicam sokaga. Yasayabilir degil mi cunku daha evde yarim sene gecirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: hfskylxx

Tesekkurler ama veterinere goturme gibi bir secenegim yok. Hic istemiyorum ama birakicam sokaga. Yasayabilir degil mi cunku daha evde yarim sene gecirdi

Neden aldn oZaman eve bakamıcaksan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfskylxx

Tesekkurler ama veterinere goturme gibi bir secenegim yok. Hic istemiyorum ama birakicam sokaga. Yasayabilir degil mi cunku daha evde yarim sene gecirdi

6 aylık kediden bahsediyorsun.
    Yani demek oluyorki bu kedi dışarı yüzü görmedi.
    Dışarı bırakırsan muhtemelen bir kaç saat içinde bir araba altında kalarak ya da bir kedi köpek saldırısı ile ölür.
    Kediyi yavruyken almak güzel değil mi.
    Senin evladın olunca onuda mı atacaksın?
    Sakın b.ırakma sokağa vebali günahı senin olur.
    6 aylık kedi çiftleştirilmez.
    Bir süre sabret.
    Sakın ilaç kullanma, rahim kanseri olma olasılığı artar ileride daha çok veteriner masrafı açar.
    O bir can bunu unutma. Savunmasız bir kedi.
    İlk baştan almamış olsan belki sokağa alışırdı ama şimdi kesinlikle ölür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 aylık sokak kedileri ne yazık ki çatır çatır çiftleşiyor 8 aylıkken doğuruyor gözlemlerime göre 1 yada 3 yıl arası yaşıyorlar.

Hiçbir şey yapmazsan da hayvan azdıkça azıyor. Kendi sağlığı bozuluyor. Dışarı bıraktığında ciddi hasta kedilerle çiftleşirse bu da hiç iyi değil.

Kontrollü çiftleştirme en iyi seçenek gibi. Aksi taktirde doğacak yavrularda ileriki zamanlarda kötü bir hastalık baş gösterebilir.

Bir kaç ay sabret diycem ama kedi sürekli inler ve domalır. Dokunsan inler odaya kapatsan inler, sabah kahvaltısında kedi inlemesi eşliğinde huzursuz olursunuz.

Öğlen de öyle, akşam da öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gülü seven dikenine katlanır yani :)

Kızınlık donemi yüzünden kedi sahiplenmekten vazgeçtim... Çok istiyordum fakat bununla baş edemem..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.