Şimdi Ara

kedinin dışarı çıkmak istemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
37.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim bir kedim vardı.yavruyken almıştım eve.kediyi büyüdü ve dışarı çıkmak istemeye başladı.sürekli bağırıyordu.eve koku bırakamaya bile başladı.bende dışarı saldım gezsin diye.ilk günler eve gelmedi.dışarıda gördüğümde açlıktan sanırım bağırıp duruyordu.tuttum eve getirdim.sonra dışarı gidip eve gelmeye iyice alıştı.diğer kedilerle sürekli kavga ediyordu sanırım oyun ama her yanı yara bere olmuştu.artık tuvaletini bile dışarıya ediyordu.ağaçlar da falan dolandığını görmüştüm.bir gün yine dışarıya çıktı ve hiç gelmedi.

yeni kedi almayı düşünüyorum ama alacağım kedi dışarıya çıkmak isterse ne yapmalıyım sizce ? ya da kaybolan kedim dışarıya çıkmak istediğinde ne yapmalıydım ?

• Kısırlaştırmamışsınız kaçmış gayet normal. Yeni bir kedi alın zamanı gelince iyi bir klinikte kısırlaştırın.
  • Kediler ne kadar erken alinirsa alinsin bir sure sonra disari cikmak isterler. Bunu onleyemezsiniz.
    Erkek kediler kacabiliyor. Pek cok tanidigimin erkek kedisi kacmisti ve gelmemisti. Benim disi kedim vardi. Giderdi ancak mutlaka geri donerdi. Bazen gec gelirdi. Maksimum alti gun gelmemisligi vardi o da bir defa.

Disi kediler biraz daha itaaktar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek dişi farketmez kısırlaştırırsanız ve hiç dışarı çıkarmassanız artık dışarıyı unutacaktır. Herşeyden önemlisi hayatınızı onunla paylaşmaya hazırmısınız onu sorgulamalısınız. Uzun yıllar boyunca beraber olacaksınız çünkü.

Yeni kedinizi umarım sokaktan seçersiniz. Başkaca herhangi bir sorunuz olursa PM yada buradan sorabilirsiniz. Cevapsız bırakmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formalist -- 10 Kasım 2012; 2:07:39 >
  • Bizimkisinin maşallahı var, 3 yıldır dışarıya çıkmak istemdi hiç, birkaç aylıkken aldık eve, kedimiz erkek ve kısırlaştırmadık, en azından bir kez çiftleştirmek sonra kısırlaştırmak istiyoruz ama çiftleştirme işi nasıl olacak onu bilemiyoruz

kedinin dışarı çıkmak istemesi
  • toplar devasa olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

toplar devasa olmuş :)

selam dostum pm atamıyorum size kutunuz dolu herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDEN ÇIKMAK İSTEMİYORUM
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne olursa olsun çiftleştirmeyin. Duygusallık yapmayın.
    Asıl 1 kez çiftleşince, onun tadını aldıktan sonra kısırlaştırma sonrası kediniz kendisini zaman zaman kızgınlıkta hissedecektir.
    Alt tarafı en fazla yarım saatlik işlem bu.
    Hiçbir şey yaşamadan, daha da fazla uzatmadan işi, kısır, sağlıklı bir kedi olsun.
  • ben zemin katta oturuyorum kediyi gündüz salıyorum ne zaman cıkmak isterse geliyor ewe 2 yaşına geldi ama bu sene kafayı dışarıyla bozmuş durumda ne yapsam içeride durmuyor ve kakasını kuma yapmıyor bilerek :( salsınlar diye
  • Geçen eylül ayından beri erkek bir kedim var evde. Sokakta geçirdiği iki gece sonrası sahiplendiğim için belki de dışarı çıkmak istemiyor artık. Kapının dışına çıksa bile en fazla bir kat aşağı iniyor ve merdivenlerden uzaklaşmıyor. Tabii ki kısırlaştırmamın da etkisi var bunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.