Şimdi Ara

kedisi olanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 2 yaşında bir kedimiz var. malum mart ayı da gelince kedi kızgınlık dönemine girip evin içine tuvaletini yapmaya başladı. bu veterinerlerde yapılan ameliyat kediyi sadece kısır mı yapıyor yoksa bu tür duygularıda mı yok ediyor yani kedi artık hiç düşünmüyormu? sokağa salsak 2 yıldır evde yaşıyor mart ayında gününü gün eder ama sonra tutunamaz ölür diye düşünüyoruz sokaklarda. şu an kapı pencere açık heryer rezil kokuyor bilenler cevaplasın lütfen

• geçen sene bizim kedinin evden şutlanmasına yol açan bir durum bu. Erkek kedilerin öyle pis bir huyu var işte, dişi kedileri kendine çekmek için sağa sola idrarını bırakıyor. Benim hem erkek hem de dişi kedilerim oldu daha önce, dişi kedi idrar yapma gibi birşey yapmıyordu, sadece acı acı bağırıyordu gece gündüz. Ama erkek kedim seninki gibi her yere idrar yapıp evi durulmaz hale getirmişti ve peder bey de evde olmadığım bir zamanda kediyi evden şutlamıştı. Kısırlaştırmada yanlış bilmiyorsam erkek kedinin testislerini komple alıyorlar ve cinsel yaşamı mortu çekiyor.
  • bi kedi daha al bide odaya kapa onları tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: James Hetfield

geçen sene bizim kedinin evden şutlanmasına yol açan bir durum bu. Erkek kedilerin öyle pis bir huyu var işte, dişi kedileri kendine çekmek için sağa sola idrarını bırakıyor. Benim hem erkek hem de dişi kedilerim oldu daha önce, dişi kedi idrar yapma gibi birşey yapmıyordu, sadece acı acı bağırıyordu gece gündüz. Ama erkek kedim seninki gibi her yere idrar yapıp evi durulmaz hale getirmişti ve peder bey de evde olmadığım bir zamanda kediyi evden şutlamıştı. Kısırlaştırmada yanlış bilmiyorsam erkek kedinin testislerini komple alıyorlar ve cinsel yaşamı mortu çekiyor.

bebek inlemesı gıbı değilmi ? :)
  • 3 Gün tuvalete kitl aç susuz bırak 3.Günün sonunda üstüne pul biber dökülmüş et ver su içirme sonra dışarı sal kediyi

Zaten gözü dönmüş olan piskopat kedi işini görür ve o iş görme [] bitince geri döner
    Sanırım 3 yıl yeter ona
  • Bizde dişi var. Yaklaşık 3 yaşında. Geçen sene bu zamnalarda yani sizinki gibi 2 yaşındayken ameliyat ettirdik. Duygularında değişme olmuyacak diye söylenmesine rağmen değişme oluyor. Artık hiç istemiyor. Çünkü o hormonları çalışmıyor artık. Günah oldugu konusunda söylentikler var kısırlaştırma ile ilgili ama birde evde kapalı tutup acı çekmesindense bu daha insancıl geldi bize...;)
  • @grfld zaten değişme olmazsa sorun devam eder. sürekli böyle şeyler yapıcaksa kısır olsa ne yazar. aslında hiç beslemicektik kediyi evde. kendini onun yerine koyunca hayatı boyunca dört duvar arasında kalmasına üzülüyor insan. ama şu saatten sonra da sokağa bi siteye falan bıraksak dışarda yaşayabilir mi eve alışmış kedi bilmiyorum. ne yapıcam hiç bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@R!$

@grfld zaten değişme olmazsa sorun devam eder. sürekli böyle şeyler yapıcaksa kısır olsa ne yazar. aslında hiç beslemicektik kediyi evde. kendini onun yerine koyunca hayatı boyunca dört duvar arasında kalmasına üzülüyor insan. ama şu saatten sonra da sokağa bi siteye falan bıraksak dışarda yaşayabilir mi eve alışmış kedi bilmiyorum. ne yapıcam hiç bilmiyorum

Dışarıya uyum sağlayamayabilir. Hatta sağlayamaz. Madem aldınız bence ölene kadar besleyin. Değişme olmuyor deselerde MUTLAKA DEĞİŞME OLUYOR. Bu bir çok kedide de aynı. Çünkü hormonlar çalışmadıgından beyne baskı uygulamıyor. ;) Bence kısırlaştırın ;) Kesinlikle bırakmayın. Hem "" yaparken de ölebilir.

• Canına Tak Ettiyse;Satanistin Tekine BağışLa
  • Eve alınacaksa mutlaka erkek kedi alınmalı
  • Kedi sahibi olarak, kedinizi kısırlaştırmanızı öneririm. Kediler kısırlaştırıldıktan sonra zaten bu gibi durumlarla karşılaşmanız çok zor.
    Özellikle erkek kediler kısırlaştırılmazsa eve koku-idrar bırakabilir. Çiftleştirmeniz yavrular büyük ihtimalle öleceği için iyi bir seçenek olmayacaktır.
    Evde beslediğiniz kediyi sokağa salmanızı da önermem diğer hayvanlardan hastalık parazit(pire vs.) kapacaktır.
  • zaten evdekilerde kısırlaştırmadan yana. fiyatlarıda heralde en az yüz liradır bu ameliyatların. neyse gidip konuşucaz artık veterinerle cevaplar için herkese teşekkürler
  • Kısırlaştırsanda istiyor.Bizim karşı komşunun kedisini kısırlaştırmışlardı önüne gelene veriyordu
  • Bence boşu boşuna kedi eziyet çekmiş oluyor, hem de o kadar işe yaradığını söyleyemem. Tabii bu hepsinde aynı olmayabilir belki ama bana kalırsa kediyi arada bir dışarı çıkıp fazla uzaklaşmadan geri gelecek şekilde alıştırmak en doğrusu.
  • pardon yanlış gelmişim

kredisi olanlar bakabilirmi diye anladım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.