Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mcgoktug Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.053
Cevap
391
Favori
916.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 11491150115111521153
Sayfaya Git
Git
Giriş

Birisi AX1800 diğeri AX3000 ...

Aynı testi AX3000 olan mesela " Keenetic Titan " ile deneme yaparsanız daha adil sonuçlar elde edersiniz...  

https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-titan

• micro77 kullanıcısına yanıt

Evet hocam, muhtemelen fark ondan kaynaklanıyor. Bir önceki mesajımda belirttim Hopper gigabit için yetersiz bir cihaz. Gigabit interneti Keenetic cihazlarda en sağlıklı ve performanslı TİTAN modeli ile alabiliriz diye düşünüyorum. Gel gelelim 6500 TL ile fiyatını bana göre haketmiyor. 2.5gb portu falan maks.4 bin civarı ederi var cihazın bana göre.

• Yaklaşık 2 aydır Extra DSL v2’yi router olarak kullanıp direkt internete çıkıyorum ancak geötiğimiz günlerde bölgemde yaşanan bir kesinti sonrası sorun yalamaya başladım. Uygulamadan cihaza bağlanamıyorum PPPoE bağlantısı olmasına rağmen cihaz üzerindeki internet Wan ışığı yanmıyor bugünde evdeki tüm ip kameralarla erişimimi kaybettim, bulut servisi açık vs. ancak sıfırlamama rağmen çözemedim aynı dertlerden muzdarip olan var mı acaba ?

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

• EdmeE kullanıcısına yanıt

Bende geçen gün Titan kurulumunu yaptım. Wi-Fİ Monitöre arayüz içerisinden mi erişiliyor yoksa bu farklı bir uygulama mıdır ?

• alicandogu A kullanıcısına yanıt

Millenicom firması üzerindne internete erişim sağlıyorsan isp kaynaklı bir durum, geçen haftada genel bir kensinti oldu millenicom tarafında tüm abonelerin interneti kesintiye uğradı, sonrasında internet gelmesine rağmen bir çok web sitesine giriş yapılamıyor millenicom interneti kullananlar tarafında. sorunun kaynağı isp firmasındaki devam eden erişimden kaynaklanıyor, bu gün gib.gov.tr ye giremedim millenicom alt yapım üzerinden LTE bağlantı ile ilgili sayfa açıldı. keenetic mobil uygulamada aynı durum oluşuyor bende mobil uygulamama erişemedim modememi wisp ile LTE bağlantım üzerinden internete eriştirdiğimde mobil uygulama vs. geliyor sorun yok.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Titan yanında gelen cat5e kabloyu cat8 ile değiştirmeye gerek var mıdır ? ( Süperonline modem ile titan arasında kullanılıyor )

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Bana göre gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gündoğdu_01

Evet hocam, muhtemelen fark ondan kaynaklanıyor. Bir önceki mesajımda belirttim Hopper gigabit için yetersiz bir cihaz. Gigabit interneti Keenetic cihazlarda en sağlıklı ve performanslı TİTAN modeli ile alabiliriz diye düşünüyorum. Gel gelelim 6500 TL ile fiyatını bana göre haketmiyor. 2.5gb portu falan maks.4 bin civarı ederi var cihazın bana göre.

Malesef ucuza merdeces biz de arıyoruz ama bulamıyoruz...  

• major24 M kullanıcısına yanıt

Arayüze girip anasayfada sağ altta çıkıyor

• micro77 kullanıcısına yanıt

güzel cevap hocam ama hopper (ev kullancısı için titandan sonra gelen model) ile arasında iki kat fark olması da çok normal değil. Biraz daha aşağıda konumlanabilirdi fiyat.

• Birkaç haftadır Turkcell mobil veri ile keneetic ios app üzerinden evdeki Keneetic Giga ya bağlanamıyorum, cihaz offline gözüküyor. İşyerindeki ve evdeki wifi dan bağlanıyor sorun yok.

Benzer durumu yaşayan var mı?

• -HKN- kullanıcısına yanıt

Keenetic IOS uygulaması ve turkcell data ile evdeki HeroDSL ve Explorer'a sorunsuz bağlanabiliyorum.

Bağlı USB sürücüme webDAV ile uzaktan bağlanamıyorum. Edit: HeroDSL'i yeniden başlatınca bağlanabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Ocak 2025; 12:50:42 >
  • 
Sayfa: önceki 11491150115111521153
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.