Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Betta_54 , Betta_54 , MrtAltg Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.211
Cevap
394
Favori
921.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler bilgi ve fikirler için. Aslında diğer odalardaki kablosuz performansı şu an rahatsız eder düzeyde değil, işimizi görüyor. Benim için şu aşamada önemli olan PC ve Playstation’a pingsiz/kopmasız bağlantı götürmek ve bunu evin için Ethernet gezdirmeden yapmak. Halı altına falan sakladım ama yaklaşık 8-10 metre falan kablo geziyor evde hoş olmuyor.

Yani diğer odalara şimdilik kablosuz dağıtma ihtiyacım olmadığını düşünürsek sadece powerline benim işimi görür mü? Bir de tp linkin bu anlamda çok fazla ürünü var, hangisini almak gerekiyor onu çözemedim.

Sizin kullandığınız modelde priz yok sanırım, böyle olursa çoklu kullanmak durumunda kalırım bu da performansı etkiliyor deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 14 Ocak 2025; 10:39:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dsc D kullanıcısına yanıt

O kira bedelini kullansanız da kullanmasanız da ödeyeceksiniz. Kaçışı yok. Size getirip Wifi6 bir router bağlıyorlar. Kullanıp duruma göre karar verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Ocak 2025; 10:44:42 >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

EXTRA DSL varsa yine aynı marka Buddy 5 alın daha iyi bence

www.hepsiburada.com
    Keenetic Buddy 5 AC1200 Kablosuz Menzil Genişletici, Wi-Fi Fiyatı
    https://app.hb.biz/Sa8TDZH7Yj3S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ocak 2025; 18:55:38 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bununla kablolu bağlantı götürebilir miyim bilgisayara? Arada 2 duvar varken kablosuz olarak modemden güçlü bağlantı (pingsiz) sağlayabilir mi?

Evet 1 adet ethernet girişi var ama ana modeme kablosuz mesh ile bağlanıp sonra kabloyu takacağın cihaza çekeceksin de png nasıl olur bilemem kullananlar yazsın onu

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ocak 2025; 0:28:21 >
    Ana modeme kablosuz bağlanacak olmak ping yapmaz mı peki oyunlarda?

Ben kullanmadığım için bilemem konuda kullananlar var onlar yazsın şunu da diyeyim online oyun zaten kablosuz oynanmaz illa sorun olur çok iyi çekse de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ocak 2025; 19:1:48 >
    Mesh sistemi ile repeater sistemin ne farkı var? Benim fazladan bir routerım var onu repeater olarak kullandığımda bu mesh sistemindeki aynı verimi alamaz mıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YNaniSK kullanıcısına yanıt

Valla repeater hiç kullanmadım farkı nedir hiç bilmiyorumKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

Kullanabilirsiniz ama aynı verimi alamazsınız. Şöyle düşünün.

Mesh de her iki cihazda aynı dili konuşuyor. Örneğin Almanca - Almanca

Repeater'da Almanca ve Türkçe.

Almanca konuşan turist ve Almanca bilmeyen Türk bir insan ne kadar anlaşabilirse sizin anlaşma / verim de öyle olur. Umarım anlayabilmişimdir.

Powerlinelar evin sıva altı tesisatı ve faz/sigorta koşullarına göre etkilenebiliyor.

Extra DSL yanına, Buddy 5, Explorer, Hopper AX3000, Buddy 6 gibi tercihler yapılabilir. 2 duvar ötedeki oda için en iyi konum bulunarak verimli bir mesh sistemi yapılabilir.

• Merhaba vdslden fibere geçtim keenetic extra kullanıyorum .

ev telefonu da kullandığım için fibere geçince splitter yok telekomun modeminde telefon çıkışı var fakat extra da böyle bir şey yok.

ev telefonu mecburen kullanıyorum kalması gerekiyor extra ile kullanma imkanı var mı ?

• unrealist1907 U kullanıcısına yanıt

Telefon hizmetini alamazsınız. telefon çıkışı yoktur. Olsada bu sefer telefon hizmeti için gerekli bilgileri servis sağalyıcı paylaşmaz. Paylaşsa ethernet telefon ile kurulum yapılabilirdi.

• bunu görünce merak ettim ben ana modem extra repeater olarak omni kullanıyorum mesh yaptım sanıyorum ama omnide repeater yazıyor nasıl emin olurum mesh olup olmadığından kafam çorba oldu bi an :S

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Ana cihazın wifi sistemi menüsünde tekrarlayıcıyı görüyorsanız mesh sistemidir. Yok değil istemci listesinde görüyorsanız klasik tekrarlayıcı olarak bağlamışsınızdır.

Mesh sistemde modem ve sinyal güçlendirici neredeyse tek router modem gibi kesintisiz geçişlerle çalışır. Repeater yada kabloyla uzatıp başka router bağladınız uzağa diyelim, şöyle yapıyor mesela, siz ana modeme bağlısısınız diğer odaya geçtiniz ve sinyal kopmadan diğer repeatera yada routera bağlanmaz, kopana kadar internetiniz de sürünür sürünür pingler artar artar ciddi sıkıntı yaşarsınız, yada manuel koparıp diğer routera bağlamanız gerekir.

Mesh de ise kvr vs protokolelr var, keenetic içinde bu otomatik geçişleri görebiliyoruz modem ve mesh uzatıcı kendi arasında konuşurlar ve kullanıcıyı birbirleri arasında hangisi daha iyi iletişimde ise paslarlar, senin sinyalin daha iyi ben bırakıp sana veriyorum gibi

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

wifi sistemi menüsünde olması lazım akşam bakayım telefon uygulamasından beceremedim.

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Telefon uygulamasındada alt alta sıralı durur.

mesh düğümüne eklenebileceklerde ise klasik tekrarlayıcıdır.

• Buddy 5 aldım deneyeceğim bakalım ping durumu nasıl olcak.

İçinden çıkan kablo ile bağlayınca direkt eşleşip kurulum yapıyor herhalde?

Konunun ilk mesajında Buddy için kurulum işlemlerinin nasıl yapılacağını bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.