Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.209
Cevap
394
Favori
921.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle kendinize dikkat edin infulanza salgını ortalığı kasıp kavuruyor. 

Biraz gecikme olsa da Yeni Hopper 3000ax cihaz ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum. 

Cihaz;

• Boyut olarak küçülmüş, wifi kapsama alanı artmış. (+)

• Yeni gelen donanım güncellemesi ile birlikte inanılmaz hızlanmış. (+)

• Wifi hızlarının artmasının (2.4ghz 574mbps + 5ghz 2400mbps) yanı sıra 160 mhz kanal eklenmiş. (+)

• Ethernet portları arasında link birleştirme gelmiş. (+)

• Bir önceki versiyon ax1800 de 256 QAM modülasyon kullanılırken Hopper ax3000’de de maalesef yine 256 QAM modülasyon kullanılmış. (-) 

bu ne işe yarıyor derseniz bu linkten bakabilirsiniz. https://www.simet.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.detail_content&cid=7784&type=news

Aşağıda kendi evimde eski ve yeni durumu gösterir fotoğrafı görebilirsiniz.

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gündoğdu_01 -- 16 Ocak 2025; 1:8:29 >

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

O zaman desene titana 6 bin bayılıp acele ettik bu da yeterdi   neyse hayırlı olsun güle güle kullan 

Bu arada dediğin hastalık ne lanet bir şey gezen biri de değiliz anneme bulaştı ondan bana 10 gün salya sümük haşat olduk şükür geçti. bu devirde virüsler bile azdı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ocak 2025; 22:46:45 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, evet görünen o ki Keenetic tarafında en çok satan router bu cihaz olabilir. Ev ve küçük ölçekli işletmeler için çok çok yeterli bir cihaz.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Sağ ol sana da geçmiş olsun  Evet modem yeterli bakalım bizim çakal piyasa ne zaman abartacak fiyatını 

• Selamlar herkese. Fiber bağlantım olduğu dönem hopper olan modelini kullanıyordum ama maalesef şu an taşındığım evde dal bağlantım bulunmakta. Bu yüzden de şu an internet sağlayıcığımın verdiği zte modemi kullanıyorum. Hopper bu durumda mesh sistem kurmak için kullanılabilir mi, yoksa dsl uyumlu bir keenetic ürünü mü almam gerekiyor ekstra olarak. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4.2.5 geldi ilginç telefon bildirdi

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
  • YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.2.5 - 15.01.2024

Kararlı Güncelleme Kanalında

• quote:

Orijinalden alıntı: gündoğdu_01

Merhaba arkadaşlar, öncelikle kendinize dikkat edin infulanza salgını ortalığı kasıp kavuruyor. 

Biraz gecikme olsa da Yeni Hopper 3000ax cihaz ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum. 

Cihaz;

• Boyut olarak küçülmüş, wifi kapsama alanı artmış. (+)

• Yeni gelen donanım güncellemesi ile birlikte inanılmaz hızlanmış. (+)

• Wifi hızlarının artmasının (2.4ghz 574mbps + 5ghz 2400mbps) yanı sıra 160 mhz kanal eklenmiş. (+)

• Ethernet portları arasında link birleştirme gelmiş. (+)

• Bir önceki versiyon ax1800 de 256 QAM modülasyon kullanılırken Hopper ax3000’de de maalesef yine 256 QAM modülasyon kullanılmış. (-) 

bu ne işe yarıyor derseniz bu linkten bakabilirsiniz. https://www.simet.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.detail_content&cid=7784&type=news

Aşağıda kendi evimde eski ve yeni durumu gösterir fotoğrafı görebilirsiniz.

Bu arada 1024QAM

Wi-Fi internal olarak chipset içerisinden yönetiliyor.

https://one.openwrt.org/hardware/MT7981B_Wi-Fi6_Platform_Datasheet_Open_V1.0.pdf

• 
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.