Merhaba arkadaşlar, öncelikle kendinize dikkat edin infulanza salgını ortalığı kasıp kavuruyor. Biraz gecikme olsa da Yeni Hopper 3000ax cihaz ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Cihaz; • Boyut olarak küçülmüş, wifi kapsama alanı artmış. (+) • Yeni gelen donanım güncellemesi ile birlikte inanılmaz hızlanmış. (+) • Wifi hızlarının artmasının (2.4ghz 574mbps + 5ghz 2400mbps) yanı sıra 160 mhz kanal eklenmiş. (+) • Ethernet portları arasında link birleştirme gelmiş. (+) • Bir önceki versiyon ax1800 de 256 QAM modülasyon kullanılırken Hopper ax3000’de de maalesef yine 256 QAM modülasyon kullanılmış. (-) bu ne işe yarıyor derseniz bu linkten bakabilirsiniz. https://www.simet.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.detail_content&cid=7784&type=news Aşağıda kendi evimde eski ve yeni durumu gösterir fotoğrafı görebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gündoğdu_01 -- 16 Ocak 2025; 1:8:29 > |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1161. sayfa)
-
-
O zaman desene titana 6 bin bayılıp acele ettik bu da yeterdi neyse hayırlı olsun güle güle kullan
Bu arada dediğin hastalık ne lanet bir şey gezen biri de değiliz anneme bulaştı ondan bana 10 gün salya sümük haşat olduk şükür geçti. bu devirde virüsler bile azdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ocak 2025; 22:46:45 > -
Geçmiş olsun, evet görünen o ki Keenetic tarafında en çok satan router bu cihaz olabilir. Ev ve küçük ölçekli işletmeler için çok çok yeterli bir cihaz.
-
Sağ ol sana da geçmiş olsun Evet modem yeterli bakalım bizim çakal piyasa ne zaman abartacak fiyatını
-
Selamlar herkese. Fiber bağlantım olduğu dönem hopper olan modelini kullanıyordum ama maalesef şu an taşındığım evde dal bağlantım bulunmakta. Bu yüzden de şu an internet sağlayıcığımın verdiği zte modemi kullanıyorum. Hopper bu durumda mesh sistem kurmak için kullanılabilir mi, yoksa dsl uyumlu bir keenetic ürünü mü almam gerekiyor ekstra olarak. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4.2.5 geldi ilginç telefon bildirdi
-
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.2.5 - 15.01.2024
Kararlı Güncelleme Kanalında
-
quote:
Orijinalden alıntı: gündoğdu_01Merhaba arkadaşlar, öncelikle kendinize dikkat edin infulanza salgını ortalığı kasıp kavuruyor.
Biraz gecikme olsa da Yeni Hopper 3000ax cihaz ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum.
Cihaz;
• Boyut olarak küçülmüş, wifi kapsama alanı artmış. (+)
• Yeni gelen donanım güncellemesi ile birlikte inanılmaz hızlanmış. (+)
• Wifi hızlarının artmasının (2.4ghz 574mbps + 5ghz 2400mbps) yanı sıra 160 mhz kanal eklenmiş. (+)
• Ethernet portları arasında link birleştirme gelmiş. (+)
• Bir önceki versiyon ax1800 de 256 QAM modülasyon kullanılırken Hopper ax3000’de de maalesef yine 256 QAM modülasyon kullanılmış. (-)
bu ne işe yarıyor derseniz bu linkten bakabilirsiniz. https://www.simet.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.detail_content&cid=7784&type=news
Aşağıda kendi evimde eski ve yeni durumu gösterir fotoğrafı görebilirsiniz.
Bu arada 1024QAM
Wi-Fi internal olarak chipset içerisinden yönetiliyor.
https://one.openwrt.org/hardware/MT7981B_Wi-Fi6_Platform_Datasheet_Open_V1.0.pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X