Eski Hopper'dan %33 daha küçük, şaşırttı. Performans olarak QoS açıkken %15'lik bir iyileşme var. Epey memnunum. (Superonline 1000/50) |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1158. sayfa)
-
-
Güle güle kullanın.Isınma durumu nasıl?Kablolu kablosuz hızlarınız nasıl?
-
Merhaba hocam. 2 yıla yakındır Türk Telekom 100 Mbit fiber paket kullanıyorum ancak altyapım maksimum 73 Mbit destekliyor. Turkcell apartman içine fiber hat çekti. Abone olan dairelere de modemin girişine kadar yine fiber kablo çekecekler.
Ben de 1000/50 tarifeye geçmeyi planlıyorum ve yeni bir modem almak istiyorum. İlk defa bir Keenetic ürünü alacağım. Fotoğraftaki ürün Keenetic Hopper AX3000 sanırım değil mi?
Ne zamandır kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Kablolu, kablosuz hızlarınız ve pinginiz nasıl? Çevremde super online için genelde hız iyi ama ping yüksek diyorlar.
-
Hacimsel boyutta yüzdelik olarak farkı hesapladığın için teşekkürler 😊😁
Güle güle kullan. İlk kullanicilarindan biri oldun. ☺️
Altı da üstünde daha fazla hava için yeniden dizayn edilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 12 Ocak 2025; 12:16:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar Extra Dsl (KN-2111) kullanıyorum uzun süredir dün güzel bi fırsat çıktı önüme Hero DSL+Buddy 4 1900 ₺’ye geldi. Zaten ana modem olarak Extra DSL mesh olarak Lite+Omni+Air kullanıyorum. Şimdi cihazıma bir çok insan ve alet bağlı hepsini tek tek kaydetmiştim şimdi Heroyu ana modem olarak kullanacağım için kayıtlı tüm cihazlar sıfırlanacak mı yoksa devam mı edecek bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Birde Extra DSL’den Hero DSL geçmekle mantıklı bi hamle yapmış mıyım yoksa hopper almam daha mı mantıklıydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hero DSL fabrika ayarları ile gelecek, Extra DSL'in ayarlarını aktarma gibi bir seçenek yok ancak sadece kayıtlı cihazlarınızı aktarmak istiyorsanız config dosyasını değiştirerek aktarabiliriz.
-
Kayıtlı cihazları aktarmak istiyorum bunu nasıl yapacağım?
Hero DSL'i kurduktan sonra her hangi bir tane client'ı kayıt edin. Config'de aradığımız satırı bulmak için kolay olur. Örneğin TEST ismi ile bir tane client kaydettim.
Extra DSL'den startup-config dosyasını indirin, daha sonra Hero DSL'in startup-config dosyasını indirin.
Hero'nun dosyasında TEST satırını arayın.
Extra'nın config dosyasında kayıtlı bir tane client aratın ve ilgili satırı bulun.
Extra üzerindeki tüm known host satırlarını Hero'nun TEST satırı ile değiştirin.
Hero'nun dosyayı kaydedip, startup config dosyasını değiştir diyerek kaydettiğiniz dosyayı gösterin. Yeniden başladıktan sonra kayıtlarınız gelecektir.
NOT: Yanlış işlem ihtimaline karşılık yedek almayı unutmayınız !!!
-
Bunu yapabilir miyim emin değilim hocam
İki dosyayı da özelden paylaşırsan halledebilirim.
-
Tabi şu an hero elime geçmedi henüz extra dsl’deki config dosyasını atabilirim
İkisi de hazir olduğunda paylaşırsınız o zaman.
Bu dosyaları attıktan sonra heroya nasıl aktaracağım hocam
startup config dosyasini indirme butonunun yaninda dosya degistirme butonu var. Size geri atacagim dosyayi oradan gostereceksiniz. Cihaz yeniden baslayacak ve aktarilmis olacak.
Tamam hocam şimdiden çok teşekkür ederim
Daha öncede muhabbeti olmuştu. Keenetic ürünler arası ayarları aktarma işlevi ACİL İHTİYAÇ'tır. Ürünlerinin birbiri ile mesh yapmasına imkan tanıyan bir marka müşteri kitlesini korumak, sadık müşteriler oluşturmak adına buna öncelik vermeli. Tüm cihazlarına aynı sistem yazılımı sunan Keenetic için bu zor olmasa gerek. Arayüz güncellemesinden çok daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Umarım bu yönde çalışmalar vardır çünkü eninde sonunda müşteri talepleri kapıya dayanacak. Buna cevap veren marka öne geçer. En azından ilk adım olarak şu bahsedilen kayıtlı cihazları aktarma çok rahat yapılabilir mesela...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X