Yeni cihazın stoğu neden bu kadar az ? Hemen bitmiş almak isteyen biri ax1800 almaz bu saatten sonra.2-3 tane stok saçma olmuş. |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1156. sayfa)
-
-
Ne kadara aldınız?
-
Yeni ürün yakın zamanda tüm online satış mağazalarında siparişe açılır. Muhtemelen ax1800 olan model üretilmeyip yeni ax3000 olan modeli satışta tutarlar.
-
Merhaba, 3600 TL
-
Stok çok az göründü. Muhtemelen yeni liste olduğu için stok adetleri ayarlanmadan açılmıştır. Ürün yeni giriş yaptığını söyleyen @KYTECHNGAMING'ten bilgi alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes Hopper AX3000'lü olacuk... Çalışıyoruz. :)
-
Forum üzerinden indirim yapsanız makbule geçer 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimizden geleni yapıyoruz. Özelden iletişime geçebilirsiniz.
-
Son aşamada işe başkası girerse iş baştan başlayıp derdini anlatamazsın zaten kötü olmuş o oyundan atma modemle ilgili değil zaten neyse umarım çözülür
-
TR de bu işler böyledir ellerinde kalan eskiler bitmeden piyasaya sürmezler yenileri
-
Keenetic hopper dsl ve buddy 6 Cihazlarını kullanıyorum wifi ayarları nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni modem aldım HOPPER DSL , bir önceki modemde OMNİ idi
ikisinde de kablosuz olarak 100 megabit üstünü göremiyorum , ayarlardan bir şeyi açmak mı gerekiyor yoksa süperonline kendi modemi dışında modem olduğunu algılayıp 100 megabit sınırımı koyuyor?
1000 megabit , ONT cihazlı hattım var , süperonline kullanıcı adı ve şifremi biliyorum
-
yeni modem aldım HOPPER DSL , bir önceki modemde OMNİ idi
ikisinde de kablosuz olarak 100 megabit üstünü göremiyorum , ayarlardan bir şeyi açmak mı gerekiyor yoksa süperonline kendi modemi dışında modem olduğunu algılayıp 100 megabit sınırımı koyuyor?
1000 megabit , ONT cihazlı hattım var , süperonline kullanıcı adı ve şifremi biliyorum
-
Valla bilemem konuda daha iyi bilenler var yazar ama bir kaç sayfa geride wifi ayarlarını paylaştık oraya bak
Neyse alta koydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Ocak 2025; 4:8:23 >
-
Test ettiğin cihazın portu 100 mbit olmasın...
Test ettiğin kablo 100 mbit üstü destekleyemeyen bayat bir kablo olmasın...
Ont ile Keenetic arasındaki kablo ya da portlar 100mbit ile mi anlaşmış. Bunları kontrol edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 11 Ocak 2025; 5:7:8 > -
ONT deki kabloyu , mavi yere taktım
kablo aynı kablo , SOL un modemine taktığım kablo , SOL modemin wifi 5 olduğu için 300'e kadar kablosuz sinyal alıyorum , aynı kabloyu HOPPER'a taktığımda 100'e kadar kablosuz sinyal veriyor ping ise 1 tık yüksek çıkıyor , SOL'dayken 3 , HOPPER dayken 4
-
deneyeceğim , düzelme olursa yazarım
bu arada , HOPPER'da 5 GHZ ayarı yok mu?
-
Web arayüzü ana ekranda portları kontrol edin. Anlaşma hızlarını görürsünüz.
5Ghz ayarı ev ağı altında 2.4ghz'nin altında.
-
Selamlar, extra dsl den, dsl ile aldığım hizmetten hopper dsl ile turknet fiber e yükselttim.
dsl hizmeti zamanında adguard reklamsız dns ile ağ yolu kullanırken hız sorunu yaşamadığım halde şimdi 100mbit hızda özellikle instagram reels üzerinde ciddi şekilde takılma donma yaşamaktayım. Benzeri sorun yaşayan ve çözüme ulaşabilen var mı? Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana ekrandaki ağ portlarından port hizini kontrol eder misiniz? Sorun kablodan gibi muhtemelen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X