Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gündoğdu_01 , ru.celebi Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.213
Cevap
394
Favori
921.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni cihazın stoğu neden bu kadar az ? Hemen bitmiş almak isteyen biri ax1800 almaz bu saatten sonra.2-3 tane stok saçma olmuş.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Ne kadara aldınız?

• Yeni ürün yakın zamanda tüm online satış mağazalarında siparişe açılır. Muhtemelen ax1800 olan model üretilmeyip yeni ax3000 olan modeli satışta tutarlar.

• ycp322 kullanıcısına yanıt

Merhaba, 3600 TL

• Valve Corporation kullanıcısına yanıt
    Stok çok az göründü. Muhtemelen yeni liste olduğu için stok adetleri ayarlanmadan açılmıştır. Ürün yeni giriş yaptığını söyleyen @KYTECHNGAMING'ten bilgi alabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes Hopper AX3000'lü olacuk... Çalışıyoruz. :)

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Forum üzerinden indirim yapsanız makbule geçer 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barber86 B kullanıcısına yanıt

Elimizden geleni yapıyoruz. Özelden iletişime geçebilirsiniz.

• YNaniSK kullanıcısına yanıt

Son aşamada işe başkası girerse iş baştan başlayıp derdini anlatamazsın zaten kötü olmuşKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları o oyundan atma modemle ilgili değil zaten neyse umarım çözülürKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• Valve Corporation kullanıcısına yanıt

TR de bu işler böyledir ellerinde kalan eskiler bitmeden piyasaya sürmezler yenileriKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• Keenetic hopper dsl ve buddy 6 Cihazlarını kullanıyorum wifi ayarları nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz ?

yeni modem aldım HOPPER DSL , bir önceki modemde OMNİ idi

ikisinde de kablosuz olarak 100 megabit üstünü göremiyorum , ayarlardan bir şeyi açmak mı gerekiyor yoksa süperonline kendi modemi dışında modem olduğunu algılayıp 100 megabit sınırımı koyuyor?

1000 megabit , ONT cihazlı hattım var , süperonline kullanıcı adı ve şifremi biliyorum

• yeni modem aldım HOPPER DSL , bir önceki modemde OMNİ idi

ikisinde de kablosuz olarak 100 megabit üstünü göremiyorum , ayarlardan bir şeyi açmak mı gerekiyor yoksa süperonline kendi modemi dışında modem olduğunu algılayıp 100 megabit sınırımı koyuyor?

1000 megabit , ONT cihazlı hattım var , süperonline kullanıcı adı ve şifremi biliyorum

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt

Valla bilemem konuda daha iyi bilenler var yazar ama bir kaç sayfa geride wifi ayarlarını paylaştık oraya bak

Neyse alta koydum

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Ocak 2025; 4:8:23 >

Test ettiğin cihazın portu 100 mbit olmasın...
    Test ettiğin kablo 100 mbit üstü destekleyemeyen bayat bir kablo olmasın...
    Ont ile Keenetic arasındaki kablo ya da portlar 100mbit ile mi anlaşmış. Bunları kontrol edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 11 Ocak 2025; 5:7:8 >

ONT deki kabloyu , mavi yere taktım

kablo aynı kablo , SOL un modemine taktığım kablo , SOL modemin wifi 5 olduğu için 300'e kadar kablosuz sinyal alıyorum , aynı kabloyu HOPPER'a taktığımda 100'e kadar kablosuz sinyal veriyor KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları ping ise 1 tık yüksek çıkıyor , SOL'dayken 3 , HOPPER dayken 4

• mito1172 kullanıcısına yanıt

deneyeceğim , düzelme olursa yazarım

bu arada , HOPPER'da 5 GHZ ayarı yok mu?

Web arayüzü ana ekranda portları kontrol edin. Anlaşma hızlarını görürsünüz.

5Ghz ayarı ev ağı altında 2.4ghz'nin altında.

• Selamlar, extra dsl den, dsl ile aldığım hizmetten hopper dsl ile turknet fiber e yükselttim.

dsl hizmeti zamanında adguard reklamsız dns ile ağ yolu kullanırken hız sorunu yaşamadığım halde şimdi 100mbit hızda özellikle instagram reels üzerinde ciddi şekilde takılma donma yaşamaktayım. Benzeri sorun yaşayan ve çözüme ulaşabilen var mı? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ana ekrandaki ağ portlarından port hizini kontrol eder misiniz? Sorun kablodan gibi muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.