Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Betta_54 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.311
Cevap
396
Favori
924.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O turşu tezgahı biraz bende :D

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Laptop üzerinden oynuyorum ve oyun Laptopu olarak geçiyor. Daha önce internet sınırlayıcı kullanmıştım. Oynadığım oyun dışında diğer tüm internet bağlantılarını engelliyordu. Ama oyundan atma problemini yine de yaşıyordum. Onu yine denerim ama bana internet ile alakalı gibi geliyor sorun. Laptopdaki donanımsal veya yazılımsal birşey olduğunu düşünmüyorum. Driverları sürekli güncel tutmaya özen gösteririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Efootball'da da sorun yaşıyorum. Gecikmenin sorun olacağı başka bir oyunda da sorun yaşayacağıma eminim. Serverlarında sorun olmayan bir oyun önerirseniz onu da denerim.

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    SOL' de olma ihtimali yüksek. Farklı bir cihazla deneme işine de bakacağım.

• ApRa- kullanıcısına yanıt
    Modem değiştirmeden önce uzun süre SOL ile problemi çözmeye çalıştım. Mail yolu ile de müşteri hizmetleri yolu ile de ciddi mesai harcayarak uğraştım ancak sürekli eve ekip gönderdiler gelen ekip de sorun olduğunu teyit etti ancak modemi yenisi ile değiştiriyorlar başka model hatta alt model modem ile bile değiştirme yapamadıklarını söylediler. Artık uğraşamadığım için Keenetic ile sorun çözüleceğini düşünerek onu aldım ama artık hiç oynayamıyorum🙂

• YNaniSK kullanıcısına yanıt

Birde Laptopun wifisi ile oynuyorsan işin yaş derim güven olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Ocak 2025; 20:50:14 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Valla hocam ilk HeroDSL aldım sonrasında HopperDSL ile güncelledim. Gigabit internet gelince evin her yerinde yüksek hız alayım dedim Hopper+Hero mesh yaptım ama istediğim hızı alamayınca arayışa girdim. Aslında gözüm titanda idi ama fiyatı pahalı bulduğum için elim varmıyordu almaya. Başka çözümler ararken Kemal hocam (KYTECHNGAMING) al sana çözüm deyip Hopper ax3000' i gösterince dayanamadım aldım. Bu arada sos olarak da buddy 4 var    Yeni çözümüm Hopper ax3000 + Hopper X1800 olacak.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

İşte ben titanı takınca mesh olan extra dsl bile açma gereği duymuyorum  

Maşallah hocam    benim ev dikdörtgen olduğu için tek cihaz ile mümkün değil alamam orjinal hızları.

135 m2 benimde dik dörtgen ama yetiyor wifi çekimi her odada

Ethernet ile de denedim

aman maşallah diyelim de nazar değmesin hocam   

türknet mi kullanıyorsun ? eğer kullanıyorsan bu ara sorun var diyorlar 1-2 gündür

Amin  

O zaman sıkıntı solda olabilir

Başka bir PC ile deneme şansınız varsa deneyin, yoksa sistemde 150 GB yer açıp o bölgeye temiz bir Windows kurup deneme şansınız varsa bunu deneyin. Cihaz kaynaklı da sorunun olmadığı kesinleşirse yüksek ihtimal SOL yönlendirmelerinde sorun vardır. Bunu da ne yalan söyleyim çözdürmeniz çok zor. Bölge sorumlusu ekibin, yönlendirmelerine bakıp, daha iyi bir rota varsa belki sistemde güncelleme yaptırmaları gerekiyor. Zamanında Telekom'da bunu yaptırmıştım ama bunun için doğru ekibin sizinle iletişime geçip sizin de doğru bir öneri sunabiliyor olmanız lazım. Yani ölme eşeğim ölme biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 10 Ocak 2025; 0:41:0 >
  • Malesef maillerden sonra birkez bu işlerden nispeten anlayan bir bayan tarafından aranmıştım. Bana birkaç şey tarif etti ve sonuçları mail olarak göndermemi söyledi. Yanlış hatırlamıyorsam 90ms üzerinde çıkan sonuçlara müdahele ediyorlarmış benim sonuçlar da 150ms gibi gelmişti. Mailden sonra tekrar iletişime geçecğini ve daha önce benzer sorunu yaşayanlar olduğunu ve çözümlediklerini söyledi. Mailleri attım ve sonra dönüşü başka bir kadın yaptı ama ona birtürlü durumu anlatamadım. Daha sonra kısır döngüye girdi sürekli ekip gönder yeni modem ver moduna döndü iş. Ethernet ile bağlayıp oynamayı denedim dün akşam. Oyun akışı gayet iyiydi donma takılma vs olmadı. Ancak yine arada oyundan atıyor. Son dakikalarda bir de öndeyken attığında çok sinir bozucu.

• Selamlar herkese, 1 Gbit SOL fiber ile birkaç ay önce AX1800 Hopper ile istediğimi alamamıştım kablosuz hız anlamında. Bugün baktım yeni AX3000 Hopper gelmiş. 10-12 cihaz bağlantılı senaryoda, kablosuz olarak tatmin eder mi? Satışta var mı yeni Hopper bilmiyorum ama.

• ycp322 kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben de aynı durumdayım, yeni hopper hepsiburada da satışa çıkmıştı 2 adet birini ben aldım. Şu an kargoda yarın teslim gözüküyor. Cihaz gelince testleri yapar sonuçlarını buraya yazarım.

• 
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.