Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: miskindvd , Kose61 , BILGILI , mmeehhmet , tayaydin Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (3 Mobil) - 21 Masaüstü5 Mobil
5 sn
23.936
Cevap
409
Favori
949.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hat zayıflaması 3,5 falan. Telekom maksimum hızı 100/20 olarak belirlemiş. Hattın fiziksel bağlantı kapasitesi 115000/40000 gibi bir şey. Ben 93000/20200 bağlanıyorum 8 SNR ile. Bir ara 99990/20200 bağlandı ama SNR 3,5'a düşmüştü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harika bir paylaşım. Teşekkürler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt

Doğru konumlandırma yanında, ev içindeki nesneler, yaşadığın bölgedeki bilmediğimiz bir çok sinyal maalesef farklı sonuçlar oluşturabilir.

Hiç bir üretici, hiç bir satıcı 80 metrekarede net şu kadar bağlantı alırsın diyemez, diyememeli. Ha keza malum markanın ürünlerinde 600 metrekareye kadar filan diye ibareler var. Bu da aşırı yanlış bence. Dyelimki burası bir muayene ve röngten cihazlarının olduğu odalar var. Hadi bakalım o sinyali ne kadar bir uçtan diğer uca aktarabilirsin.

• DSL için şu an ki en güzel yatırım;

1. Bir DSL modem
    2. Keenetic Hopper KN-3811

Köprü modu yapmak bilgi olarak çok zor değil, 2 priz çalıştırmayı yük olarak görmemek. (Fiber geldiğidne ONT'yi çalıştırmanız gerekecek ama seve seve.)  

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Çok doğru bir tespit. Nihayetinde DSL modem telefon hattındaki sinyali kullanıp internete bağlanırken, ONT fiberden gelen sinyali kullanıp internete çıkartıyor.

Bu ikili ile hem maliyet azaltılıyor hem de ileride fiber kullanmaya başlanırsa hazırlıklı olunuyor. DSL modem köprü moduna alınabilen 2. el bir cihaz bile olabilir.

• lecoqtr L kullanıcısına yanıt

hattınız gayet iyi hiç kurcalamanıza gerek yok . imkan varsa modemi ankastreye indirip orada bir bakın değerlere ama bence gerek yok.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

e iyi bari, kurcalamaya gerek yok. Uzun senelerdir Telekom'un üzerinde fiber yazan dev metal kutusu var ama evlere dağıtım yok. Türknet 2.5 sene önce plastik fiber kutusu koydu, hat çekti, ama sinyal vermediği için fiber bağlanmıyor. İstanbul'un göbeğindeki saçmalık.

• ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

turktelekom alt yapısı üzerinden Turknet aboneliğim. keenetic hooper ve tplink acher ax 72 de yaklaşık sonuç.

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

Bende fiber bina girişine kadar gelmiş. bina girişinden 7. kata kadar yaklaşık 60 m cad 6 ile modeme geliyor. azda olsa veri kaybı olmalı.sizin fiber daire içinde olmalı? benim çocuğun turknet ,telekom altyapı fiber daireye kadar aboneliğine testlerde 125 mps yazıyor.

• mito1172 kullanıcısına yanıt

o kayıtlar tutuluyor bir sür. indiridğim dosyada tv nin mac adresi ile süzme yapabilirsin.

• Hat hızını Torrent ile sömüren @onderkaan

• Mkrdg42 kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın. Bugün tam anlamı ile ayarlarınızı da bitirdik.

• Keenetic Adaptörlerinin ucu hangi ölçülerde? Özellikle Hero DSL'in 12v 2A modeli.

Dış çeper 5.5mm iç çeper 2.1mm mi yoksa 2.5mm mi ? Web sitesinde bir veri bulamadım. Bu veriler genel router adaptör uçları için geçerli. Yanlış yazmış olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Şubat 2025; 13:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamoste1

Bende fiber bina girişine kadar gelmiş. bina girişinden 7. kata kadar yaklaşık 60 m cad 6 ile modeme geliyor. azda olsa veri kaybı olmalı.sizin fiber daire içinde olmalı? benim çocuğun turknet ,telekom altyapı fiber daireye kadar aboneliğine testlerde 125 mps yazıyor.

Aşağıdan yukarı gelen kabloda hasar var, bu yüzden hız Fast ethernete düşüp 94 ile limitlenmiş. Kablonun uçlarını kontrol edin, eğer uçlarda 8 tel de düzgün bağlanmışsa aşağıdaki cihaz da Gigabit portlu ise kabloyu değiştirmek lazım

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

5.5x2.5mm tu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu anahtarla araya girip kullanıyorum. :)

2.1 - 2.5 uyumlu olduğunu da yazmışlar.

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumlarıwww.evaletim.com
    Alfais 4462 Anahtarlı Dc Adaptör Güç Power Dişi Erkek Bağlantı Kablosu 5.5x2.1mm - Evaletim
    https://www.evaletim.com/urun/alfais-4462-anahtarli-dc-adaptor-guc-power-disi-erkek-baglanti-kablosu-5-5x2-1mm

• 
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.