Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.312
Cevap
397
Favori
925.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim modem de evin ortasında sayılır, ev 5.katta arada iki duvar olmasına rağmen yoldan sinyal alabiliyorum, ama bizim ev eski yapı, sizin ev yeni yapı ve duvarlar betonarme ise sinyal iletimi daha zayıf olabilir o yüzden net bir şey söylemek istemedim,
    Şimdi bjk maçını telefondan 720p olarak izledim, o sırada modem de film indirmeye devam ediyordu, hiç bir takılma yaşamadım, iyi ki 50mbite geçmişim ve bu modemi almışım,
    Tek sıkıntım, torrent çok yavaş iniyor bu ara, benim dosyalarda da sıkıntı var gibi ama genel olarak yavaş iniyor, acaba yurtdışı çıkışlar yüzünden olabilir mi diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    torrentler her nedense bugünlerde bende de yavaş...

Sanırım bende bu modemi alacağım emsallerinde yeni üretim bir üründe yok zaten hep eski cihazlar. Umarım yazılım destekleri uzun süre devam eder sorunsuz kullanırız.

Tekrardan teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihazı kayıt edip garantiyi 4 yıla çıkarmak için link paylaşmişsiniz ama tiklayinca modemin tanıtım sayfası çıkıyor nerden kayıt yapabilirim ?

• merhaba
    help.keenetic.com
    Keenetic
    https://help.keenetic.com/hc/tr

buradan oturum açıp , Keenetic Account'dan , uygulama kısmına kendi modem bilgilerinizi girebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 23 Şubat 2020; 12:5:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

550 TL çok pahalı ya...

Aynı performansa yakın, 5ghz, başka kullanıcıların hızını kısıtlama özellikli ama daha ucuz bir şey yok mu?

Bu ürün hakkında ne dersiniz?

• micro77 kullanıcısına yanıt
    Bende çok sıkıntı etmiyorum nasıl olsa modem sürekli açık geçte olsa indiriyor...
    Arada pc de olmayınca elektriğe el yükte binmiyor zaten.

• YAPA da sürekli kopma olur dedikten sonra diğer yorumları benim için önemsizleşti. YAPA'da sürekli kopma olur diye bir şey yok.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    benim hattımda yapa dahilinde.

görünüşte iyi manaya geliyor. ama hiç iyi yorum alamadım.

bu yüzden halen beklemekteyim

yapa olmasına rağmen 35mps ye kadar verebiliyor hat. !!!???
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman benim sayemde artık iyi bir yorumun var. :)

• BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    daha fazla iyi yorumlar görmem lazım :))
  • torrent yavaşlığını çözdüm...

sorun adguard dns'lerinden kaynaklanıyor...

tahminim aşırı trafik olunca bazı IP'leri banlıyor yada kırpıyor , eh reklam engellemeye faydası olan torrente zararı oluyor...

DNS ayarlarını 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yaparak düzelttim...

ayrıca adguard ayarları da kullanıcılara göre değişik ayarladım...

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

• micro77 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,
    Bende denerim fırsat bulunca...

• Adguard DNS bende sayfaların açılmasını aşırı derecede yavaşlattı. Hemen kaldırdım. Sadece dns over tls/https ile cloudflare kullanıyorum.

• 3.3.12 stabil sürümde gelmiş, şimdi gördüm....

Her sürümde gelen yenilikleri güncel olarak göremiyoruz herhalde. Ben bulamadım. Bulduklarım eski güncellemeler hep. Bir de ulaşılabilir hızları eski dandik modemlerde bile arayüzde görebiliyoruz. Bunda da görebilmemiz için bir güncelleme gelmesi lazım.

• BéTo kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı 3-4 yıldır Access Point ve Repeater olarak kullanıyorum.Gayet stabil bir cihaz.İsviçre çakısı gibi.Router, AP ve Repeater olarak kullanabiliyorsun ama artık biraz eski model olmaya başladı.
    Repeater özelliği aramıyorsan Zyxel NBG6617 modelini de bence değerlendirmelisin.OpenWRT uyumu olduğu yazıyor ve hatta ben de almayı düşünüyorum açıkcası.
    Bazıları Zyxel markasından çok şikayetçi ama beni şu ana kadar hiç yarı yolda bırakmadı.

• cemil858585 C kullanıcısına yanıt
    aslında en iyisi bu yöntem kıyıdan kıyıdan , sağa sola dokunmadan direkt bağlantı , tabii ISS'de sizi takip edememesi de gizlilik açısından iyi bir durum...

bunu en verimli kullanmak için firefox tavsiye ederim...

gerçi chrome'den sonra alışması vakit alabilir...

DNS-over-TLS nedir diye soranlara ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 26 Şubat 2020; 1:3:58 >

• Openvpn istemcisi var mıdır bu modemlerde? Ovpn uzantılı dosyayla erişim sağlayabilir miyim asus modemlerde var.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.