Keenetic modemimi resetledim, dil ingilizce oldu, kuramıyorum.
-
-
Google transtlate ile çevirerek deneyebilirsin genelde kullanıcı adı şifre kisminin sağ üst kısmında dil seçeneği vardır yada sistem ayarları kısmından degisecektir -
-
quote:
Orijinalden alıntı: potti34Yanıtın için çok teşekkür ediyorum ama, internet olmayınca google çevirici de çalışmıyor. 79 yaşındaki bu ihtiyar bu gece uykusuz kalacak sanırım.
-
192.168.1.1 arama kısmına yazıp modemin giriş sayfasına gir
kullanıcı ismin (user )admin şifre (password ) yerine yine admin yaz,kurulum sayfası gelir karşına.
sol taraftan herhangi bir menüye tıkla,menü genişledikten sonra en alt kısımda support center tarzında yazı var
o yazının yanında english yazan yerden türkceye çevirebilirsin .
-
quote:
Orijinalden alıntı: yolcu_27192.168.1.1 arama kısmına yazıp modemin giriş sayfasına gir
kullanıcı ismin (user )admin şifre (password ) yerine yine admin yaz,kurulum sayfası gelir karşına.
sol taraftan herhangi bir menüye tıkla,menü genişledikten sonra en alt kısımda support center tarzında yazı var
o yazının yanında english yazan yerden türkceye çevirebilirsin .
Çok teşekkürler deneyip tekrar döneceğim.
-
Olmadı, artık arayüze bile giremez oldum, ethernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil diyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: refikilhanOlmadı, artık arayüze bile giremez oldum, ethernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil diyor.
192.168.1.1 i yazınca arama kısmında ne çıkıyor ? aynı modemi ben kullanıyorum !
-
quote:
Orijinalden alıntı: yolcu_27192.168.1.1 i yazınca arama kısmında ne çıkıyor ? aynı modemi ben kullanıyorum !
Alıntıları GösterSabahtan bu yana uğraşıyorum, belki modemde bir soru oluştu, ethernet girişindeki ışık yanmıyor, modemde sadece 2 ışık yanıyor.
Benzer içerikler
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- değiştirilen word dosyasını geri getirme
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- google silinen şifreleri geri getirme
- ekran videosu alma
- mavi ekran hatası
- windows ekran görüntüsü alma
- laptop menteşe tamiri
- pc otomatik kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X