Şimdi Ara

Keenetic modemimi resetledim, dil ingilizce oldu, kuramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sıkıntıdayım, Keenetic modemimi resetledim, dil ingilizce oldu, sanırım reset tuşuna 30 saniyeden fazla bastım, sorun bundan kaynaklandı, ingilizce bilmiyorum bu nedenle geçici olarak elimdeki Airties modemi kurdum, Lütfen yardımcı olun, yoksa bu sorun çözülene kadar bana uyumak haram.

• Google transtlate ile çevirerek deneyebilirsin genelde kullanıcı adı şifre kisminin sağ üst kısmında dil seçeneği vardır yada sistem ayarları kısmından degisecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: potti34

Yanıtın için çok teşekkür ediyorum ama, internet olmayınca google çevirici de çalışmıyor. 79 yaşındaki bu ihtiyar bu gece uykusuz kalacak sanırım.

• 192.168.1.1 arama kısmına yazıp modemin giriş sayfasına gir

kullanıcı ismin (user )admin şifre (password ) yerine yine admin yaz,kurulum sayfası gelir karşına.

sol taraftan herhangi bir menüye tıkla,menü genişledikten sonra en alt kısımda support center tarzında yazı var

o yazının yanında english yazan yerden türkceye çevirebilirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

192.168.1.1 arama kısmına yazıp modemin giriş sayfasına gir

kullanıcı ismin (user )admin şifre (password ) yerine yine admin yaz,kurulum sayfası gelir karşına.

sol taraftan herhangi bir menüye tıkla,menü genişledikten sonra en alt kısımda support center tarzında yazı var

o yazının yanında english yazan yerden türkceye çevirebilirsin .

Çok teşekkürler deneyip tekrar döneceğim.

• Olmadı, artık arayüze bile giremez oldum, ethernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone um ingilizce oldu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

Olmadı, artık arayüze bile giremez oldum, ethernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil diyor.

192.168.1.1 i yazınca arama kısmında ne çıkıyor ? aynı modemi ben kullanıyorum !

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

192.168.1.1 i yazınca arama kısmında ne çıkıyor ? aynı modemi ben kullanıyorum !

Alıntıları Göster

Sabahtan bu yana uğraşıyorum, belki modemde bir soru oluştu, ethernet girişindeki ışık yanmıyor, modemde sadece 2 ışık yanıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.