Şimdi Ara

Keenetic Omni DSL incelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
14
Favori
26.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İosda bildiğim kadarıyla sstp vpn desteği yok l2tp var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    çok kötü oldu ya google'da any connect var diyor ama bağlanamadım.

telefon için l2tp'ye geçicez sanırım.

bilgi için teşekkürler.
  • arkadaşlar cihazı sistem üzerinden kayıt eden var mı?
  • Airties 5760 kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum. Kullandığım modem çok kaliteli biliyorum farkındayım. Fakat ben güncelleme alan, son teknoloji bir modem kullanmak istiyorum diyebiliriz. ASUS, keenetic vs. önereceğiniz modem var mı? Ayrıca modemde AC teknolojisi ve gigabit port şart mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modem bügün kargoyla elime ulaştı, ilk başlarda tereddüt etmiştim alıp almamak arasında, acaba abartılı reklamı mı yapılıyor diye şüpheciydim!... Donanım olarak gerçekten kaliteli, CPU olarak 700 mHz e kadar çalışıyor ki ev kullanıcıları için yeterli olacağını düşünüyorum. Diğer modemler 2 çekirdekli olabilir ama frekans hızı stabilite'de belirleyici etken. Modemi alma sebebim oyunlarda stabil bağlantı içindi. G.vectoring(Noise canceling) gürültü önleyici yani üst seviye veri transferi yapabilme özelliğine bakarak aldım ve openwrt desteği beni etkiledi. İşletim sistemi olarak çok zengin.. SNR Margin değerini arttırma ve azaltma özelliği var, değer yükseltiğinde hız azalıyor(performans) değer düşürüldüğünde ise bağlantı hızınız artıyor. (stabilite)<br /><br /> Bir diğer dikkatimi çeken şey modemi reboot yaptıktan sonra yaklaşık 4,5 saniye içinde tekrar bağlanması. Airties'de bu süre 15 saniyenin üzerine çıkıyordu.<br /><br />Wi-Fi yi henüz test etmedim, kapattım! Genellikle ethernet kablosuyla bağlandığım için. Tarayıcı açık CPU %1-7 aralığında çalışıyor Evde tek kullanıcıyım. YT bağlantı istatistikleri resimde görüldüğü gibi... eski modemde dalgalı ve birden fazla renk vardı.
    Keenetic Omni DSL incelemesi

• Ben ilginç bir soru soracağım.

Ben Adguard DNS kurmak istiyorum modemden. Fakat şunu merak ediyorum. Kendi kullandığım modem de Adguard DNS girdiğimde reklamlar gözükmüyor ama reklam alanları boş kalıyor. Tarayıcıya Adguard eklentisi kurmam gerekiyor. Ancak o zaman boş alanlar dolduruluyor.

Modemden satın alıp kullanan ve dediğim şekilde deneyen var mı? Eğer aynısı oluyorsa pek bir esprisi kalmıyor.

• sarp159 S kullanıcısına yanıt
    Normalde sayfanın kendi ayırdığı reklam alanı açılmazsa ki adguard engelliyor yüklenmesini, boş kalır. oralar kapanamaz. çünkü sayfa dizaynı böyle. ama google ın iliştirmeye çalıştığı reklamlar açılmayınca alanı bozmuyor bende.. Mesela haber sayfalarının sağ sol stunlar hep reklama ayrılıyor, reklam kalksa görüntü genişleyemez. üstte de öyle.

nasıl bir eklenti yaptın deneyimini paylaşırsan mutlu oluruz. AdBlok ile de denedim PC deki yazılımdan aynı sonucu aldım.

• Arkadaslar bu ne anlama geliyor,modemi kapatıp açtık sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogzoidre

Airties 5760 kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum. Kullandığım modem çok kaliteli biliyorum farkındayım. Fakat ben güncelleme alan, son teknoloji bir modem kullanmak istiyorum diyebiliriz. ASUS, keenetic vs. önereceğiniz modem var mı? Ayrıca modemde AC teknolojisi ve gigabit port şart mı?
    Sürekli güncelleme alan ve kaliteli bir ürün alıyorsan zaten Keenetic den başka bir çaren kalmıyor tavsiye ederim inanılmaz güzel bir ürün üretmişler her ay bir güncelleme yayınlıyorlar.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Keenetic markası gerçekten çok kaliteli ürünler üretiyor güzel bir paylaşım olmuş almak isteyen arkadaşlar bu deneyiminden yararlanacaklardır. İyi günlerde kullan.
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    çok anlam veremedim bence resetleyip yeniden kur sonra tekrar dene.
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    Üründen memnun kalmayacağımı kesinlikle düşünmüyorum. Sadece aklıma takılan benim şu an aktif olarak kullandığım Airties 5760 modemde AC desteği var ve Gigabit Ethernet var. Keenetic modem de ise bunlar yok acaba çok fark eder miyim yokluğunu onu düşünüyorum.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Siz hangi modelini satın aldınız? Dsl N300 mü yoksa AC destekli diger modemimi?

• ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Ürünü alıp neden ekstra dsl kullanabilirim dediniz? Memnun olmadığınız yer nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ykurtulus

çok kötü oldu ya google'da any connect var diyor ama bağlanamadım.

telefon için l2tp'ye geçicez sanırım.

bilgi için teşekkürler.
    CGNAT ile SSTP uyumlu çalışıyor.

Diğer protokoller global IP adresi istiyor.

Iphone'da da SSTP bağlantı desteği yok.

Ama ben telefon ile Torrent sayfama bağlanabiliyorum VPN şart değil.

Bu şekilde idare edeceğiz artık.

CGNAT yolumuza taş koydu, bayadır VDSL kullanmadığım için görmemiştim.
  • Ben de akşam üstü l2tp bileşenleri kurdum restart oldu ardından telefona sürekli çevrimdışı diye bildirim geliyor internette problem yok, anlamadım.

• Dual band değil.
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Yani? Ne farkedecek.. 5ghz yok demekse bu çokta önemli değil

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.