Şimdi Ara

Keenetic Omni DSL incelemesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
14
Favori
26.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

Hocam ne alaka sistem ile isp? Bir sürü marka var isp buna mı bakıyor sanıyorsun? Sorun sana özel olduğu belliydi zaten.
    Sorunun bana özel olduğu durumları isp ile defalarca konuşup bu kanaate vardım dersem çok mu paranoyakça olur. Adamlar bir şekilde log tutmak zorunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun DNS kaynaklıydı hocam bazan bizde de oluyor ülkede internet hızı yavaş mecburen isp harici dns kullanıyoruz o DNS de de sorun olunca erişim kesiliyor 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunu yine akp destekli şuuru bozuk ülkücülere yazacağım her ne kadar chp'den beslenen çalışan gibi görünse de.

Ps. Ramazan bitti Şu an kafam 1500

• teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    ben yıllardır ttnet kullanırım yasal olarak bir site engellenmedikçe her siteye girdim engellerse zaten sayfada uyarı çıkar ve bunu da hep google dns ile hallettim bu modemde ilk kez sizin diğer konuda verdiniz dns ları modeme girdim eski modemde hap tarayıcıdan google dns girerdim şuan sorun yok. yani kısaca ilk kez duydum modemin sayfa engelliyor dendiğini böyle bir şey olsa bizde giremezdik

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş kendine özel olan problemi genelleştirmeye çalışmış ama sorun sebebi Belli genel bir durum olsa herkes Yaşar firmada zTen düzeltir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    aynen öyle
  • Extra versiyonunu mu almalı yoksa bu yeterli mi? Oyun için kablolu internet kullanacağım. Şuan 24mbps internet kullanıyorum. 5 sene içinde de maximum 100mbps'ye geçiş yapabilirim gibi gözüküyor. 5 sene kullanım için hangisini almalı? Aradaki 180tl fiyat farkını vermeye gerek var mı?
  • anthuan kullanıcısına yanıt
    Kablosuz benim bildiğim maksimum 50 mbit alınabiliyor ben 35 mbit kullanıyorum kablosuz 33 mbit alıyorum

hocam ileriye dönük cep telefonu tablet tv tvbox gibi cihazların olursa 5ghz destekli ExtraDSL almanı öneririm ama gerek yok dersen OmniDSL de işini görür.
  • yok hocam kablosuz olarak 300 Mbps ye kadar çıkıyor yani hattının hızı 100 Mbp olsa hemen hemen 90 Mbpslerde rahat kullanırsın.
  • Mini olması iyidir hoştur ama sanki biraz fazla tonbul bir modem olmuş gibi

• Peki üçüncü fotoğraf da sony nin tvsin den memnunmusunuz bende sony premimyum bir his oluşturuyor

Ben senin yerinde olsam ülkemiz ekonomik şartlarında sadece oyun için parayı vermezdim tabi eğer yayın açıcaksan iş için o parayı vereceksen verebilirsin

• Arkadaşlar 300 350 civarında TP-Link ile bu model arasında kaldım. Sonradan router olarak da kullanabilirim İstanbul için. Şimdilik modem olarak kuracağım da birçok cihaz bağlanacak çoğu telefon ama 2-3 laptop da olacak. Ben oyun oynuyorum o yüzden cihazın trafik kontrolü nasıl ? Ping değerleri uçuyor mu indirme yaparken veya başka cihazlar kullanırken ?
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    Ben 2.4 GHz için demiştim

• İnternet güvenliği kısmına geldiğimde adguard dns seçili idi altta AdGuard DNS servisi ile bağlantı başarısız. Bu tip servisler İSS'niz tarafından engellenmiş olabilir. yazısı yazıyor. aktif iken intrenet bağlantısı yok diyor. kapatınca her yere girebiliyorum. Sorun nedir. 3 haftadır sıkıntısız kullanabiliyordum

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sabah AdGuard sunucularında bakım vardı, bu yüzden kesintiler oldu ama sorununuz dediğiniz gibi kullanmış olduğunuz İSS tarafından da olabilir.

Edit:AdGuard bağlantı sorunu aralıklarla devam ediyor.
    https://status.adguard.com/

status.adguard.com
    Major outage of AdGuard DNS
    https://status.adguard.com/incidents/l4mby8704zqy

AdGuard yerine Nextdns tercih edebilirsiniz. Nextdns'te daha detaylı filtreleme ve birçok özellik var.

Telegram
    Keenetic Türkiye Kullanıcıları
    https://t.me/Keenetic_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 28 Mayıs 2020; 22:58:10 >

• Omni ve Extra arasında kalıyorum. Mi box mevcut, onun bağlantısı mevcut 2,4 ghz modem ile sorunsuz. Extra almak istesem de 5ghz desteği ile sorun yaşar mıyım? Gidip mi box’ı Ethernete bağlamak istemiyorum.

Eğer 5ghz ile sorun yaşarsam, modemin sadece 2,4 olarak kullanılmasını sağlayarak sorunu çözebilir miyim?

• wwtr W kullanıcısına yanıt
    selam hocam 2.4 ghz ile 5 ghz yi ayırıpta kullanabiliyorsun sorun yaşamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.