Şimdi Ara

Keenetic Omni DSL incelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
14
Favori
26.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keenetic Omni DSL aldım sinyal gücü çok kötü aynı odada bile full çekmiyor evin diğer tarafında resmen tek çubuğa düşüyor ve komşuların wifi’si bile daha çok çekiyor pişmanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Aynı odada bile çekmemesi garip bir durum ürününde bir arıza olabilir Keenetic servisi ile iletişime geçtin mi?

Geçmediysen mutlaka geçmelisin cihazında bir sorun varsa servise göndermeni isterler incelerler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eve internet almak için aldım bu modeli. Yan komşudan çekiyordum xiaomi wifi pro adaptörle. Tekrarlayıcı moduna alıp aynı ağa bağlandım inanın aynı uzaklıkta olmasına rağmen xiaomi pro router ile 20mbit indirme hızı alırken keenetick omnide 7 alıyorum anten gücü cidden vasattan da öte kötü. Yazılımı hoş olabilir ama çekim kalitesi ve gücü çok kötü.
  • HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt
    O zaman neden OmniDSL aldın? Dsl bir ürüne ihtiyacın yok eğer komşundan alıyorsan Air alıp 5 Ghz de yapabilirsin hattını xiaomi arıza mı yaptı da yeni bir b destekli cihaz aldın yalnızca merakımdan sordum ?

• scandelos S kullanıcısına yanıt

Hocam cümlemin başını okumadınız heralde eve kendi internetimi almak için aldım. Aynı mesafeden denedim düşük çıktı olay bu ihtiyacım dsl bir modem ve çekim kalitesini eve internet daha bağlanmadan nasıl test edebilirdim.

• HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt
    Diğer konuda yadım hocam ss atarsan yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla.

• Merhaba arkadaşlar,KN-2011 modelinin 3.4.1 ana sürümü gerekiyor,3.4.1 den sonra çıkan tüm güncellemelerde dahil Xiaomi mi gateway kullanım dışı kaldı,wifi bağlantı sağlayamıyor.

• Tamer Teknik Servis kullanıcısına yanıt

firma yazılım dosyalarını web sitesinde yayınlamıyor. amaçları ne anlamış değilim koskoca network firmaları bile firmware tercihini son kullanıcıya bırakmışken keenetic ne yapmaya çalışıyor anlamadım

merhaba

2.4 ghz wifi kanal 1-10 arası eger 5ghz varsa 36-40 arası manuel ayarlayıp dener misniz ?

xiaomi bütün modelleri 2.4 ve 5ghz'de frekans/kanal seçiyor...

• Cosmic Love kullanıcısına yanıt

wifi gücüne bak %100 değilse %100 yap...

Başkan şunu dene ev aşına gir kablosuz dolaşım roaming devredışı bırak sonra test et sonucu paylaşırsan sevinirim.

Keenetic Omni DSL incelemesi

• Başkan sen aldın mı modemi?

• evet aldım

• Hayırlı olsun👍

• quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

Başkan şunu dene ev aşına gir kablosuz dolaşım roaming devredışı bırak sonra test et sonucu paylaşırsan sevinirim.

Web sayfasındaki destek danışmanı da aynı şeyi söyledi,kapattım,gateway çalıştı bu sefer de yeelight ampüller devre dışı kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: micro77

merhaba

2.4 ghz wifi kanal 1-10 arası eger 5ghz varsa 36-40 arası manuel ayarlayıp dener misniz ?

xiaomi bütün modelleri 2.4 ve 5ghz'de frekans/kanal seçiyor...

xiaomi gateway 5ghz desteklemiyor.kanal 8 de

modemin 3.4.1 sürümünden sonra çıktı bu sorun

• ADLS2+ ve VDSL2 destekli deniyor, pek anlamıyorum arkadaşlar düz kullanıcıyım ve evdeki modem bozulmuş bunu almak istedim normal adsl baglantılı bir ev için uygun mudur acaba adsl2 ve vdsl2 denmesi kafamı karıştırdı

• vpn bu cihazda çok kötü çalışıyor, hızı neredeyse yarı yarıya kesiyor.

• Keenetic Omni DSL incelemesi

bu modemde ciddi sıkıntılar var, tüm wifi ağı kapalı olmasına rağmen gizli ağ görünüyor ağda. modemi kapatınca gizli ağ gidiyor açınca geliyor. yani bu gizli ağın kaynağı kullandığım modem...

• Mesh için diye biliyorum o gizli ağ. Kapamak için: "Wi-Fi Mesh Sistemi"ne girip ayarlar kısmındaki backhaulu kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 24 Haziran 2020; 2:58:2 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.