Şimdi Ara

Keenetic Omni DSL incelemesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
14
Favori
26.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet uygundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trolldetector

Bu mesaj silindi.

Bir zamanlar düşmüştü ama tekrar duşermi bilmiyoruz çünkü dolar baya arttı birde keenetic piyasaya kendini tanitti..

Snr margin değerini evet elle ayarlayabiliyorsunuz..

Hayır broadcam değil MTK kullaniyor

Hattında iyileşme konusu olabilir sonuçta snr margin elle ayarlayabiliyorsun ama snr ne kadar düşerse hat kalitende zayiflayabilir bunu kendin seçerek en iyi snr ayarına ayarlayabilirsin

• Başkan mesh wifi sistem için cihazların kendi aralarında konuşması İçin bir yayın yapılıyor her gördüğünü sıkıntı diye düşünmeden önce ne işe yarar yada neden var diye sorgulamak daha güzel olur diye düşünüyorum kapatmak istersen arkadaşın dediği gibi yaparsın yada bileşenlerden mesh wifi bileşenini kaldırırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün elime ulaştı, kurulumu falan yaptım şu anlık bir sıkıntı yok. ilk işim modem ara yüzünden kanalı 11e almak oldu, bundan önceki modemde (airties rt 204) o kanalı kullanıyordum ve baglantım stabildi bunda da onu yapayım dedim.
    çekim açısından ise modem oturma odamda. oturma odası ile balkonum tam olarak çapraz bir uçtan diğer uca düşünün ev de 150m^2, balkonda tek diş çekiyor ama 1080p youtube videosu izledim şimdi 15-20 saniye falan deneme amaçlı takılma olmadı (iphone 11 ile deneme yaptım)
    şu anlık iyi, baglantı hızım ise köyde altyapı çok kötü oldugu için 15mb baglantı hızımı 3-5 mb aralıgında falan kullanabiliyorum, ay sonuna geldik diye mi bilmiyorum açıkçası pek de anlamıyorum bu işlerden
    hap bilgi babında yapılması gereken mühim şeyler varsa yazabilirseniz sevinirim, daha iyi hız-çekim-baglantı stabilitesi için

herkese iyi forumlar

• Younes Belhanda kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 150 m2 de güzel bir performans almışsın Keenetic web sayfasında makaleler var anten yönü kablosuz hız vb. Bu makaleleri mutlaka okumanı öneririm.

• 30a profil desteği var mı bu üründe ? Sitesinde var yazıyor onu kontrol ettim ama bu fiyattaki bi üründe daha önce görmediğim için bir hata olmuş olabileceği ihtimali aklıma geldi. Kullanıcılarına sormak istedim.

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Evet 30 a profilini destekliyor.

Keenetic Omni DSL incelemesi

• scandelos S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum.

• bende bugün aldım hepsiburada 299 tl papara ile alında 285 tlye geldi bu reklam engelleme ve vpn ile ilgili bilgi verebilir misin arkadaşlar örneğin reklam engellemeyi açınca bu modeme bağlanan herkes örneğin youtubeyi reklamsız izleyebiliyor mu ! vpn mesala tam hızda çalışıp yasaklanmış sitelye giriş yapıyor mu

• isyancı2 İ kullanıcısına yanıt

reklam engeleme özelliği web tarayıcısı üzerindeki reklamları engelliyor vpn ile kullandığın vpn sunucusuna bağlı olarak yasaklı sitelere erişim yapabilirsin hızda yine kullandığın vpn sunucuya ağlı olarak değişkenlk gösterebilir.

• AYAKKABI_KUTUSU kullanıcısına yanıt

Reklam engelleme özelliği diye birşey yok ki. Sadece 3. parti DNS sunucularını sistemlerine eklemişler, kullanıcılar DNS adreslerini yazmak yerine otomatik seçebiliyorlar. Bunlardan AdGuard DNS reklam/takipçi engelleme özelliğine sahip. İyi tarafı ise DNS adreslerini şifreli yani DoH & DoT şeklinde kullanabiliyorsunuz.

DNS çözümleri YouTube'daki video içi reklamları engelleyemezler. Onun için uBlock Origin veya AdGuard AdBlocker eklentileri iş görür. Android platformlarda ise telefon için YouTube Vanced, TV için NewPipe uygulamaları iş görür.

• arkadaşlar evim 75 m2, internetim 70 mbit. keenetic omni dsl n300 aldım, bu modem yeterli midir? yoksa extrayı mı almalıyım? bu modemle en fazla ne kadar hızı görürüm?

• evtas E kullanıcısına yanıt

hocam 75 m2 çok büyük bir alan değil ama bulunduğun yapının duvar kalınığı etraftaki kablosuz sinyal younluğuna göre kablosuz sinyaller etkilenebilir Omni DSL kablosuz 300 Mbps ye kadar Extra DSL ise AC 1200 Mbpsye kadar kablosuz hız vermektedir ileriye dönük bir yatırım yapmak istersen 5 Ghz destekli Extra dsl modelini almanı öneririm ben Extra dsl kullanıyorum çok da memnunum ama yğnede karar senin bütçene göre her iki ürünü de tercih edebilirsin.

• dhyingyang kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam benim merak ettiğim 70 mbit hızı alabilir miyim sorusuydu, neyse extra modeli aldım ilerde de kullanırım. teşekkürler cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evtas -- 26 Ağustos 2020; 10:39:57 >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt

modeme bir hdd taksam ev dışında o hddye ulaşabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Reklam engelleme özelliği diye birşey yok ki. Sadece 3. parti DNS sunucularını sistemlerine eklemişler, kullanıcılar DNS adreslerini yazmak yerine otomatik seçebiliyorlar. Bunlardan AdGuard DNS reklam/takipçi engelleme özelliğine sahip. İyi tarafı ise DNS adreslerini şifreli yani DoH & DoT şeklinde kullanabiliyorsunuz.

DNS çözümleri YouTube'daki video içi reklamları engelleyemezler. Onun için uBlock Origin veya AdGuard AdBlocker eklentileri iş görür. Android platformlarda ise telefon için YouTube Vanced, TV için NewPipe uygulamaları iş görür.

normal sitelerin reklamlarını engelliyor ama youtube içi reklamları engellemiyor dimi çözümü yok mu onun modem içinden !

ios için birşey var mı reklam engelleme vpn üzerinden mi oluyor sadece !

bide bu karekod ile wifi ağına bağlanma nasıl oluyor !

• isyancı2 İ kullanıcısına yanıt

Evet, normal siteler derken banner tarzı reklamları, takipçileri (Google Analytics) gibi engelleyebilir. AdGuard DNS'in listesi burada. Göreceğiniz üzere fazla kural içermiyor. Ben de 1 milyondan fazla kara liste var, yine de YT reklamlarına çözüm olmuyor. Video içi reklamları engellemek için bahsettiğim eklentiler veya AdGuard uygulaması gerekiyor.

iOS için denemedim ama Cercube'ü araştırabilirsiniz.

Alıntı

metni:
    bide bu karekod ile wifi ağına bağlanma nasıl oluyor !

Konu hakkında bilgim yok. Ama şifre yazmak yerine QR ve Barkod Okuyucu uygulamasıyla ekrandan kod okutuyorsunuzdur.

• bilgi için teşekkürler chorme da adguard eklentisi var ama chormedan kullanmak yerinde direk modem arayüzünde olsaydı o özellik harika olurdu chorme o özelliği koyan şirket bence modem arayüzü içinde yapabilir sanki yandex dns var onda denediniz mi

karekod olayınıda çözdüm misafir ağı açtıktan sonra kare kod veriyor onla direk bağlanıyor güzel bir uygulama şifre ver diyenlere karekod okut diyecem :D

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.