Şimdi Ara

Kekemeliğim var Yarın Okulda Nasıl Konu Anlatacağım .. ! ?YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hafif konuşma bozukluğum var ve çok heycanlıyım 17 yaşıma geldim annemden başka konuşma bozukluğum olduğunu kimse bilmez çünkü belli etmem normal konuşurum akıcı konuşurum ama bu okul dönemlerinde çok artıyor heyecanlanıyorum takılıorum kelime ağzımdan çıkmıyor ... yarın Felsefeden konu anlatmam lazımve bütün psikolojim alt üst ya takılırsam arkadaşlarım dalga geçerse sınıfta bi ağırlığı olan birisiyim kendimi ele vermemem lazım bana yardım edin nasıl anlatırım gitmesemmi ? SAĞOLUN

• Annen senden önce gidip hocayla konuşsun.Büyük ihtimalle hoca kabul etmez ama bir şansı denesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom33

Annen senden önce gidip hocayla konuşsun.Büyük ihtimalle hoca kabul etmez ama bir şansı denesin.

Kardeşim 17 yaşına geldik annemizimi çağıralım kendimden utanıyorum bilmem hocada bir cins hoca anlarsın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel58

quote:

Annen senden önce gidip hocayla konuşsun.Büyük ihtimalle hoca kabul etmez ama bir şansı denesin.

Kardeşim 17 yaşına geldik annemizimi çağıralım kendimden utanıyorum bilmem hocada bir cins hoca anlarsın ..

Gitme o zaman.Tüm felsefeciler çatlak zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sözlü düşük gelir ozaman .. herkes anlatıyo ya bu ne adaletsiz bir dünya töbe töbe ..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sözlü düşük gelir ozaman .. herkes anlatıyo ya bu ne adaletsiz bir dünya töbe töbe ..

Rapor al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Okula gitmemezlik yapmada... Çalışmadım dersin sözlüden düşük verir yapacak birşey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantius

Okula gitmemezlik yapmada... Çalışmadım dersin sözlüden düşük verir yapacak birşey yok

Alıntıları Göster
    Kekeme değilsin heyecandan dilin dönmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

öyle birşey kardeşim iştee çok bela birşey bu yaşamayan anlamaz
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence sınıfa etiket olma,ya çalışmadım de geç yada sabahtan direk hocaya iş koy böyle böyle sıkıntı var falan,baktın olmadı kaldırdığında çalışmadım dersin

• Gidip hocayla konuş,durumu anlat. Başka çözümü yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Gidip hocayla konuş,durumu anlat. Başka çözümü yok bence
    Geçen hafta çarşamba günü bende felsefeden konu anlatacaktım çıktım tahtaya bir cümle kurdum.Acayip heyecanlandım utanarak hocaya: Hocam sonra anlatmak istiyorum çünkü şuan heyecanlandım dedim.Oda tamam dedi.Bilmiyorum artık yarın anlatayım mı, anlatmayayım mı? Sınıfa fena rezil oldum.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam bende de var biraz. ama sanıyorum sende ki gibi çok ileri değil. hatta bilen hoca yok. çok sık takıldım arkadaşlardan bazıları biliyo sadece. bugüne kadar dalga geçen olmadı, 2 sene önce 9. sınıfta biraz çekinirdim zorlanırdım ama artık pek problem çekmiyorum. rahat olmaya çalış. sınıftakilerin 5 para etmez adamlar olduğunu düşün, onlardan çekinmemen gerektiğini düşüneye çalış. bir de nefes önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

hocam bende de var biraz. ama sanıyorum sende ki gibi çok ileri değil. hatta bilen hoca yok. çok sık takıldım arkadaşlardan bazıları biliyo sadece. bugüne kadar dalga geçen olmadı, 2 sene önce 9. sınıfta biraz çekinirdim zorlanırdım ama artık pek problem çekmiyorum. rahat olmaya çalış. sınıftakilerin 5 para etmez adamlar olduğunu düşün, onlardan çekinmemen gerektiğini düşüneye çalış. bir de nefes önemli.
    ben sana yapacağın en klas hareketi söyleyeyimmi konuyu anlatmadan önce diyeceğin şu

arkadaşlar konuya başlamadan önce özür diliyorum bununla ilgili bir pratigim yok akıcı bir konu anlatmazsam şimdiden kusura bakmayın de konuyu anlatmaya başla.Sonra karizmanın tadına bak.

Özgüven 100

• quote:

quote:

Dostum olay 2 yıl önce bende vardı ama daha kötüsü sonra bazı kişiler kitap oku geçer dediler cidden o zamanlardan beri gayet düzgün konuşuyorum sana da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

quote:

Dostum olay 2 yıl önce bende vardı ama daha kötüsü sonra bazı kişiler kitap oku geçer dediler cidden o zamanlardan beri gayet düzgün konuşuyorum sana da tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Kardeş kimse kimsenin sorunlarıyla dalga geçmez sen rahat ol sadece anlatıcagın konuya odaklan kimse bişey diyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

Kardeş kimse kimsenin sorunlarıyla dalga geçmez sen rahat ol sadece anlatıcagın konuya odaklan kimse bişey diyemez

Alıntıları Göster
    yav gitme ne olacak alttarafı sözlüden düşük alırsın onuda sınava çalışarak halledersin zaten önemli olan yazılılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

yav gitme ne olacak alttarafı sözlüden düşük alırsın onuda sınava çalışarak halledersin zaten önemli olan yazılılar.

Alıntıları Göster
    bir metinden okusan takılırsın da anlatırken hani konuya hakim olursan takılacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

bir metinden okusan takılırsın da anlatırken hani konuya hakim olursan takılacağını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    B-B-Be-Bee-Been b-b-bu k-k-ko-kon-konn-konnuyu a-a-an-n-n-la-lat-a-a-mam dersen hocan anlar.

Edit : Konu disi ozelmis burasi takma kafana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 24 Nisan 2013; 9:30:48 >
  • quote:

Beyler hafif konuşma bozukluğum var ve çok heycanlıyım 17 yaşıma geldim annemden başka konuşma bozukluğum olduğunu kimse bilmez çünkü belli etmem normal konuşurum akıcı konuşurum ama bu okul dönemlerinde çok artıyor heyecanlanıyorum takılıorum kelime ağzımdan çıkmıyor ... yarın Felsefeden konu anlatmam lazımve bütün psikolojim alt üst ya takılırsam arkadaşlarım dalga geçerse sınıfta bi ağırlığı olan birisiyim kendimi ele vermemem lazım bana yardım edin nasıl anlatırım gitmesemmi ? SAĞOLUN

heyecan yapacak bir şey yok iyi hazırlanırsan hiç heyecan yapmazsın + konuşma bozukluluğun var diye kimsenin sana gülecek hali yok sonuçta sen bir insansın herkezde olur + karşındakiler insan heyecan yapma gülselerde gülsünler sanki gülerlerse sana bir eşymi olacak hiç takma bile onları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.