Şimdi Ara

kekolardan bu çektiğimız nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbul gaziosmanpasa gibi bir yerde yaşıyorum.Her gün görüyorum bunları.Her kose başında görüyorum.park var 5 kişi böğüren şarkıları dinliyorlar.Kapının önünde koşu parkı var cikamiyoruz kenarlarda uyuşturucu kullaniyorlar. Sinemaya gittik bugün arkamda 3 kişi kafalar tas kafa,beyaz şapka eşofmanlari en yukarı kadar cekmisler. Bağıra bağıra küfür ediyorlar. Gülüyor hesapta koltuguma vuruyor bu sefer bir şey desem ucu birden döver.Film esnasında telefonu çaldı açmadi telefonu dj apo diye biri çıktı dans ediyor falan sonra açtı telefonu "hayırdır biladerrrr" dedi konuştu film esnasında üniversite sınavına hazırlanıyorum bana semt tavsiyesi verin orayi yazacağım keko olmayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bursaya gel gorukle temiz

• Uludağ üniversitesi tarafları çok iyidir hocam sıkıntı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • florya 2 yildir bi sikintisini görmedim

• Gerçekten bıktım bu tarz tiplerden... Hocam bende üniversiteye hazırlanıyorum ve aynı düşüncelere sahibiz.
  • Esenler iyidir kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylikduzu ne gel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nedir
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trabzona git

• Bunların olmadığı yer yok ama korunan yerler var. İzmir'e gel ama Karşıyaka bostanlı taraflarında otur.Ben Tekirdağ'daydım güzel bir yerdeydim.Göç almasıyla bitti.Ne adap kaldı ne saygı.Ama namus bunlarda ahsfasfa. Şimdi bostanlı'da oturuyorum kafam rahat. Haftasonu gezmeye gelirler ama taşkınlık filan yapamazlar polis hemen çöküyor üstlerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.