İyiki doğdum Şükürler olsun iyiki dünyaya geldim diyen var mı ? Ben yoruldum artık 24 yaşından gün alacağım bu sene Kendimi 40-45 yaşında hissediyorum Yoruldum hayattan , var olmaktan , ise gitmekten , Bazen diyorum ki iyi ki ölüm var .yoksa sonsuza kadar böyle yaşamak delirtici Zevk almıyorum alamıyorum yaşamaktan Mezardaki ölüleri kıskanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaşamaktan zevk alan var mı ?

-
-
Hocam yaşamak için güzel sebepler var. Mesela bir evcil hayvan sahiplenin. Oyun oynayın, dizi film izleyin, insanlarla konuşun. Evet dünya iğrenç rezil bir yer ama hayatımızı bi şeklide devam ettirmek zorundayız. Polyannacılık yapmak istemiyorum ama kendiniz hayatınızı güzelleştirmelisiniz. -
sıkıldıysan hayattan mezarlığa git.ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir...
-
Daha 24 yaşındasın, işe gidebiliyorsun. Yaş probleminden dolayı milyonlarca işsiz var ülkede.
-
Daha gençsin ilerde zevk almaya başlarsın. -
her gün söverek sayarak geçiyor huzur yok ileride stres kaynaklı hastalıkların başlamasını ümit ediyorum kalp krizi gibi
-
yaşam benden zevk alıyor bence
-
Hayatımız sitres ve sorumluluktan ibaret
Hiçbir şey lezzet vermiyor bana
Programlanmış robot gibiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim farklı şeyler yapmak zorundasın bugün dünün kopyası gibi yaşama. kendine farklı bişeyler sun beyin biraz dağılsın.
ne bilim spor olur kitap olur çizgi roman olur çok şey var ben bu dönemler eski karikatür ve çizgi romanlara bakıyorum iyide oluyor efsane şeyler var.
tabi ekonomik durum da yapacamız bi çok şeyi belirliyor.. ama teknoloji çağındayız şimdi bi çok şeyi yapmaya olanak var..
bi gün spor bigün film bigün eski tyatro izle vs vs uzar gider..
AYNI ŞEYLERİ YAPIP DURMA
-
Hayatim para kovalamak oldu. Hayattan zevkte alinmiyor artik. Zaten dunya kimseye kalmamis. Aklimda suan tek olan sey Alaskada gol kenarinda mangal yapmak. Ayagimi suya sokmak ve birde olta atip ipin gerilmesini hissetmek. Aksam ustu Coban salata yapip mis gibi onu gunes batarken yemek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 19 Şubat 2021; 23:56:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılımı unutmuşsun hocam yazılım önemliquote:
Orijinalden alıntı: Normalvatandaş
Hocam yaşamak için güzel sebepler var. Mesela bir evcil hayvan sahiplenin. Oyun oynayın, dizi film izleyin, insanlarla konuşun. Evet dünya iğrenç rezil bir yer ama hayatımızı bi şeklide devam ettirmek zorundayız. Polyannacılık yapmak istemiyorum ama kendiniz hayatınızı güzelleştirmelisiniz. -
Belli bir amacın yoksa, daha doğrusu belli bir amaca motive olamıyorsan mutsuz olmaman zor. İnsanın psikolojik sağlığı için hayatında kendini zorlayacak ve çaba gerektirecek amaçlar için çalışması gerekir. Bunu yapamıyorsan, psikolojik sağlığın kötüleşebilir. Hayat anlamsız gelir.
Günümüz medeniyeti insanlara bunun tam tersini ve onları kontrol etmeye çalışarak yapıyor. -
Ben mutluyum hergün kalbim atıyor hemde parasal değeri çok yüksek organlarım be onlardan ucuz olan replikaları var -
hocam ucuz bir bisiklet alın az dolaşın, karantina size yaramamış -
Hayattan keyif almasını bilmezsen ölmeden kendi cehennemink yaşarsın.Gune küçük bir gülümseme ile başlamak ve isyan etmeden işine gitmek bile herşeyi değiştirir yeterli az cabala -
Valla çok şey yazdım ama geri sildim. Milletin boğazından ekmek geçmiyor, yatağa aç girenler var.
Böyle bir ortamda zevk almaya hakkım olduğunu sanmıyorum. Karnım doyuyor, maddi durumda sıkıntı yok ama insanlar mutsuz olduğu için kendimi suçlu hissediyorum.
Keşke elimden bir şey gelse ama benim cürmüm ne ki ne yapabilirim.
-
Yaşamanın zevkli olduğuna dair bir bilgi mi var ki ?
Tabiki sıkıcı olacak
-
Djdjnfjdjs kardesim tum dunya suan ilerliyorquote:
Orijinalden alıntı: TeknodeValla çok şey yazdım ama geri sildim. Milletin boğazından ekmek geçmiyor, yatağa aç girenler var.
Böyle bir ortamda zevk almaya hakkım olduğunu sanmıyorum. Karnım doyuyor, maddi durumda sıkıntı yok ama insanlar mutsuz olduğu için kendimi suçlu hissediyorum.
Keşke elimden bir şey gelse ama benim cürmüm ne ki ne yapabilirim.
Cinliler afrikalilar bile surekli refahini artiriyor
Arjantin Venezuela ve Bizim gibi bazi halklar dogru tercihler yapmamakta inat ettigi icin aç halk
Gramda umrumda değil kendi yolumu bir bulsam hic umrumda olmaz yanlis tercihlerin sonucunu cekmeliler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Verdiğin tavsiyelerin hiçbiri canının istediğini yapabilecek tavsiyeler değil.
1 ay tatile çık yok.
işe gitme bu hafta yok.
En sevdiğin şeyi al yok.
Sonuç olarak mutluluk önce paradan başlıyor. Yoksa işte fakir avuntusu evine gir oyun oyna.. çünkü başka yapacak birşeyin yok.
-
Aynı durumdayım. 25 yaşındayım ve içim inanılmaz derecede sıkılıyor.
Pek arkadaşım yok, işim yok, sevgili zaten yok. Evde otur PC başında iki dolaş gel ve aynı yere dön. Bu düzen belirli yerden sonra sıkıyor adamı. Gez toz şunu bunu yap diyen arkadaşlar var fakat paranız yoksa ve işşizseniz ne kadar iyi takılabilirsiniz ? Ortalama mekanlarda bile takılmak artık çok zor. Çalışsanız dahi asgari maaş ile dilediğiniz gibi takılmak zor maalesef. Hayat şartları malûm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

sıkıldıysan hayattan mezarlığa git.ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X