Şimdi Ara

Kekuri Ringleri +2 ye basarken yaktım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence boşver takma kafana bende charımı bırakmaya karar vermiştim bende yeni servera gecicem bosver giden k.r. olsun canın sagolsun di mi

• quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

"gözün doysun" desem ?
    +2 ye basmaya çalışmış bide

Bırakkk

Sende olsa sende basardın,sonuçta garanti diye duymuş çocuk

haklısın kim olsa basar.ben inanıyorum ki imkanı olsa herkes +10 basar yani kimse la bende çok yüksek oldu dur ben basmiim civcivlere veriim demez

• BEN ALDIM BİR +6 SHELL YAKTIM ARKASINDAN (+8 SHARD OLSUN DİYE) aldım elixir +8 basılmaz yanar deddim bi baktım yanmadı elme aldım elixiri shard yandı ama
  • upgrade şans işi bi ara bi lagg griyo pufff yanıo
    olur boyle vakkalar turk polisi yakalar(ne alaka ama neyse)
  • quote:

Orjinalden alıntı: exclamer

Kekuri ring in +2 ye geçerken yanması imkansız gibi bişey.+3 e kadar hiç bi uniqe yanmaz.Arada sırada böyle şeyler de olabiliyor.O da seni bulmuş.Şanssızlık.

Hemde bayaaa bi şanssızlık ama bence charı satma yeni serverda oyuna devam et nasıl olsa herkes baştan başlıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: l4mifl

uzulme la bişi olmaz ben bugune kadar bicok +8 bastim onlara dmg bastim sana başimdan geçen bi olayi anlatiyim

bende daha mage varken ilk başta int mage di 30gb para biriktirdim gittim Tears0fDeviL dan (ayni clandaydik) +8elixir aldim ama dmg basili deil o gunde evde cnm sıkılmıştı cafeye gitmiştim humanlardan bi ark var yanımda ayrica sınıf ark. olur kendisi her neyse gittim guzel guzel dmg basicam elixir e ama bidemutluyum +8elixir borumu la dedi basma yanar ne alaka eyup dedim nie yansin cocuk utturdu yanar o elixir yanacak bende sinirlendim al dedim oncesinde item yakiyim gittim +7 crimson yaktim bi tane elixiri bi bastim yandi %1 ihtimal var ama yandi

zaten o gunden sora paper oldum

^
    evet yakarken bende yanındaydım

quote:

Bizim bu konuda yapmamız gereken nedir ??

Verdiğin cevaba bak Danger kardeş senin psikolojik sorunların mı var??hakket yny.arkadaş bizimle olayını paylaşıo.

• ati nasil kızardi ama
  • hangi serverda kekuri 500m e satılıyor merak ediyorum.

500m e 10 tane kekuri alırsın, 500m e kekuri aldıysan şu zamanda brak zaten oyunu...
  • bakın bende bu aralar kekuri +1 yapmak istiyorum patlama ihtimali varsa alalım,almıyorum dupe vs olayına denk gelmek istemiyorum ama gercekden patlama ihtimali varsa elimi sürmemde almamda..
  • gecmıs olsun arkım....
  • msj sayın nedn bukdar yuksek oldugunu anlyabiliyrm adam paylaşmak istemiş paylaşmış paylaşım sitesi deilmi bura?eeee?

geçmiş olsun kardeşim buarada
    quote:

Bizim bu konuda yapmamız gereken nedir ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

hangi serverda kekuri 500m e satılıyor merak ediyorum.

500m e 10 tane kekuri alırsın, 500m e kekuri aldıysan şu zamanda brak zaten oyunu...

+1 kekuri ring almış yanlış algılanmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

hangi serverda kekuri 500m e satılıyor merak ediyorum.

+1 kekuri ring almış yanlış algılanmasın

+1 bile olsa her halükarda pahalı
  • yani 500 m hayatta almam gider ugrasırım 3 tane cıkarırım genede almam
  • ozaman sende şans yok+3 e kadar %100 yada gm sana gıcık:)
  • Uniq itemleri +3e kadar basmak %100dür hatta ben denedim her türlü uniq iteme siz yine de bus la basın ayrıca kekuri de de öyledir ve yanma ihtimali %0 dır!!!!!!
  • lwl kaçtın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi champion_heal -- 24 Haziran 2006; 18:08:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metal__king

Ben de +1md yi +2ye yakmıştım
    quote:

Orjinalden alıntı: d4R3_D3v!L

ewt arkadaslar 2 tane +1 kekuri ringim wardı. Son kalan 500 m imle de 1 tane daha aldım.Benim bildiğime göre K.Ringler +3 e kadar yanmaz. Ark öyle dedi ondan bastım çünkü.Ama +2 ye basarken yandı. Basacaktım içimde kötü bi his vardı ama ark bas bişey olmaz dedi. Bende ona inandım .
    Bi bastım makine dondu kaldı bi geldiki
    Artık ne yapacağımı bilmiyorum knightı bırakmaya karar werdim. SS gönder diyen ve inanmayan arkadaslarım heyecandan ss alamadım yandığını görünce direk altf4 cekip knigtı sildim. Charı da satışa çıkardım . Knightta kimsenin başına gelmeyen benim başıma geldi

Aynı çey benim de başıma geldi md yakmadım ama bardish yaktım

• benimde oyunu bırakış nedenim seninkyle aynı bi tek ben +5 ıb yaktım....insanın ii gidiyo beyler.. düşünsenize siz 2-3 ay para birktirin alın çok pahalı bi item we onu sadce 2sn içinde kaybedin.. ne kadar kötü bişi tabi bazı arkadaşlarımız biz ne yapalım demiş...eğer senin de bi gün başına gelirse anlarsın ne demek olduğunu!!!
  • geçmiş olsun muhakkak lagtan dolayı yanmıştır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.