eger oncesinde cok item bastıysan anvil ibreti alem olsun diye yakmıstır yuzukleri
şaka bi yana cok kotu bir olay saçmalık yani buyuk geçmiş olsun roll back iste bence :)
beyler bazen sizdede oluyomu mirageler +2 basarken weya +3 basarken yanıo ben 4-5 mirage aktım we insan çok sinir oluo
Burdan Çıkaracağımız Ders : Knightta Babanın Bile Dediklerine Güvenmicen
Peki neyle basılıyo .
Sanki ringimiz olcakda bide bascak kağıt alcaz tak işde paşa paşa
quote:
Orjinalden alıntı: bolsoru
Peki neyle basılıyo .
Sanki ringimiz olcakda bide bascak kağıt alcaz tak işde paşa paşa
kardeş öle sandıın gibi diil mesala ilk 3 tane +0 ı birleştriosun bi tane +1 oluo sonra bidaha 3 tane +0ı birleştiriosun sorna bi daha 3 tane +0ı birleştiriosun 3 tane +1 oluo.sonra bunnarı birleştiriosun bi tane +2 oluo.öle direk bi scrool basıp +2 yapıosn sanma
Allahdan dilerim gelirse bol artılı gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Bizim bu konuda yapmamız gereken nedir ??
Geçmiş olsun demek
yani bu demek oluyo ki arkadaş tam 27 tane kekuri ring yaktı:( milayarlar gitmiş
Dupe itemler de kolay yanıor
beyler pardon yanlış dedim başkalarının kafası karışmasın toplamda 9 tane kekuri ring ediyo
neyle basılacak buslamı +2 ye nele basam bendede war bi tane
Geçmiş oLsuN
TAKI UP ETMEYİ BİLMİYORMSUN? BUS LA OLMAZ O İŞ Bİ KAĞIT WAR 50K LIK ONLAR AYRICA +1 YAPMAN İÇİN 3 TANE +0 KEKURİ RİNG GEREK.. SONRA BİR TANE +1 KEKURİ YAPIAN ONUN İÇİNDE 3 TANE KEKRUİ BİR TANE DAHA YAPIACN +1 SONRA ELİNDE 3 TANE +1 KEKURİNGİ WAR ONARLIDA +2 BASICAN TOPLAMDA 9 TANE KEKURİ RİNG YAKMIŞ OLUYOSUN AMA ELİNDE SADCE BİR TANE +2 KEKURİ WAR;)
vahvahvah
hepiniz cok saolun bu biraz acımı hafifletebildi artık ne yapayım yeni server a gecicem knightı bırakayım diyordum ama sıp diye de bırakılmıo
Bana laf atanların hepsini kınıyorum.Diyeceğiniz laf sadece bu..Yok neymiş psikolojık sorunların mı var?Ya kardeşim senin yaş kac bunun psıkolojı ıle alakası ne?Hayret bişey ya..
Gereksiz topic
az ile yetinmeyi bilmeli arkadaşın dediği gibi çoğu isteyen azı bile bulamaz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: LORDadonis
quote:
Bizim bu konuda yapmamız gereken nedir ??
Geçmiş olsun demek
Bana laf atanların hepsini kınıyorum.Diyeceğiniz laf sadece bu..Yok neymiş psikolojık sorunların mı var?Ya kardeşim senin yaş kac bunun psıkolojı ıle alakası ne?Hayret bişey ya..