ewt arkadaslar 2 tane +1 kekuri ringim wardı. Son kalan 500 m imle de 1 tane daha aldım.Benim bildiğime göre K.Ringler +3 e kadar yanmaz. Ark öyle dedi ondan bastım çünkü.Ama +2 ye basarken yandı. Basacaktım içimde kötü bi his vardı ama ark bas bişey olmaz dedi. Bende ona inandım . Bi bastım makine dondu kaldı bi geldiki Artık ne yapacağımı bilmiyorum knightı bırakmaya karar werdim. SS gönder diyen ve inanmayan arkadaslarım heyecandan ss alamadım yandığını görünce direk altf4 cekip knigtı sildim. Charı da satışa çıkardım . Knightta kimsenin başına gelmeyen benim başıma geldi
Bizim bu konuda yapmamız gereken nedir ??
quote:
Orjinalden alıntı: d4R3_D3v!L
ewt arkadaslar 2 tane +1 kekuri ringim wardı. Son kalan 500 m imle de 1 tane daha aldım.Benim bildiğime göre K.Ringler +3 e kadar yanmaz. Ark öyle dedi ondan bastım çünkü.Ama +2 ye basarken yandı. Basacaktım içimde kötü bi his vardı ama ark bas bişey olmaz dedi. Bende ona inandım . Bi bastım makine dondu kaldı bi geldiki Artık ne yapacağımı bilmiyorum knightı bırakmaya karar werdim. SS gönder diyen ve inanmayan arkadaslarım heyecandan ss alamadım yandığını görünce direk altf4 cekip knigtı sildim. Charı da satışa çıkardım . Knightta kimsenin başına gelmeyen benim başıma geldi
yazık olmuş arkadaşım geçmiş olsun ama yine de ss gönderseydin iyi olurdu ama yani 3 tane +1 kekuri gitmesi üzücü olmuş yine geçmiş olsun
Eminmisin. 1 msnjın var daha ama sallama falan olmasın? Çünkü bende basam +2 Kekuri ring. Doğru konuş
Ben sizin birşey yapmanızı istemiyorum sadece sizle paylaşmak istedim
Geçmiş olsun başka bir şey gelmez elimizden
Ben de +1md yi +2ye yakmıştım
quote:
Bak arkadasim ben bu foruma sallamak için gelmedim sadece yaşadığım ilginç olayları paylaşmak için geldim . Ve dogru söylüyorum makine dondu alttan reset cekecektim ama geldiki yanmış bende knightı bıraktım charı da satıyorum
Kekuri ring in +2 ye geçerken yanması imkansız gibi bişey.+3 e kadar hiç bi uniqe yanmaz.Arada sırada böyle şeyler de olabiliyor.O da seni bulmuş.Şanssızlık.
quote:
Bak arkadasim ben bu foruma sallamak için gelmedim sadece yaşadığım ilginç olayları paylaşmak için geldim . Ve dogru söylüyorum makine dondu alttan reset cekecektim ama geldiki yanmış bende knightı bıraktım charı da satıyorum
belkide doğrudur çünkü benim totamic spear +3 e gecerken yanmıştı
bi bardak soğuk su iç. Geçmiş olsun.
"gözün doysun" desem ? +2 ye basmaya çalışmış bide
yine de cok sagolun ama ben bu olaydan dolayı knight ı bırakmıstım ama 30 haziranda yeni servera gecmeye karar verdim sıp diye bırakamıyo insan
up oranı düşmüş artık %100 diye bir sey yok ben +2 ye bus ile basarken shel yaktım
+2 de olmazsa daha ne diyim yani
quote:
yine de cok sagolun ama ben bu olaydan dolayı knight ı bırakmıstım ama 30 haziranda yeni servera gecmeye karar verdim sıp diye bırakamıyo insan
Charın Hangi Server da? Geriye hiç itemin kalmadı mı?
GEÇMİŞ OLSUN AMA Bİ ATASÖZÜ DER Kİ ÇOĞU ARAYAN AZIDA BULAMAZ.
^^ upgrade olayında ben de cok sansızımdır bozma kafanı ben ed hep item yakınca bırakıcam bırakıcam demistim olmuo iste
charım olympiadaydı :( yazık oldu :( ama yeni servera gecmeye karar verdim
uzulme la bişi olmaz ben bugune kadar bicok +8 bastim onlara dmg bastim sana başimdan geçen bi olayi anlatiyim
bende daha mage varken ilk başta int mage di 30gb para biriktirdim gittim Tears0fDeviL dan (ayni clandaydik) +8elixir aldim ama dmg basili deil o gunde evde cnm sıkılmıştı cafeye gitmiştim humanlardan bi ark var yanımda ayrica sınıf ark. olur kendisi her neyse gittim guzel guzel dmg basicam elixir e ama bidemutluyum +8elixir borumu la dedi basma yanar ne alaka eyup dedim nie yansin cocuk utturdu yanar o elixir yanacak bende sinirlendim al dedim oncesinde item yakiyim gittim +7 crimson yaktim bi tane elixiri bi bastim yandi %1 ihtimal var ama yandi
zaten o gunden sora paper oldum
gerçekten upg. oranları düşmüş +1 den +2 e bus la md yaktım.bu nasıl bir şanssızlıktır anlaymadım.bu arada arkadaşım böyle bir şey olmaması gerekir ama eğer olduysa geçmiş olsun ben kendi kekurilerimi +2 e kendim getirdim 2 tane yaptım hiç bişi olmadı.sende olmasına şaşırdım :S