Şimdi Ara

KEKURİİİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün akşam tam 12de kecondan kekuri ring düşürdüm olimpiada ne kadar eder

• yaklaşık 10 gb eder o kaç len
  • yaklasık 750 cıvarı verıyolar
  • o1 de düştü
  • Yaw ben boss tan bi item düşürdüğümde o sevinçle saate bakmak hiç aklıma gelmiyo nerden aklına geldiyse senin
  • 750'ye koy 50m pazarlık payı 700m işte
  • 850 ye satarsın çok rahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 lobo hamer,lupus,skul,lycoan
    17 yıl önce açıldı
    Edena 57priest
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olypiada o kadar ucuz mu yaw kekuri beramusta pazarda göremiyorum yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

Yaw ben boss tan bi item düşürdüğümde o sevinçle saate bakmak hiç aklıma gelmiyo nerden aklına geldiyse senin

Süpersin
  • Edanada olsaydı 15 gb den satardın
  • Logosta 21 GB
  • mneste 15gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkay943

arkadaşlar dün akşam tam 12de kecondan kekuri ring düşürdüm olimpiada ne kadar eder

neyden düstü??
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhun1453

quote:

Orjinalden alıntı: ilkay943

arkadaşlar dün akşam tam 12de kecondan kekuri ring düşürdüm olimpiada ne kadar eder

neyden düstü??

arkadaşım adam diyorya ; Aksam tam 12 de kecondan kekuri ring düşürdüm diye. anlamadınmı ?
  • genel olarak onlara kekon derimde ben hangidi acaba die şeettirdim
  • keküri bu aralar cok nadir düşen bi item. eskiden daha rahat bulunabiliyordu. oly de 750-800 m den satabilirsin. zira master acacak olan her elemana lazim.ben ve ark 3 gün sabah akşam kecoon kestik. katliam yaptık ama yok düşmedi.şans meselesi.
  • eğer olyde kekuri 750-800 ise çok iyiymiş oly pazarı. bifrostların silindiği bu dönemde özellikle ringler yani yüzüklerdeki fiyat artışı deli gibi. beramusta kekuri +0 pazarda değil. serverlar arası fiyat farkı çok garip. hani logos gibi yeni serverlardaki yüksek fiyatları anlıyorum ama oly gibi oturmuş bi serverda nasıl daha az oluyor onu anlamıyorum.

edit. yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonelMariachi -- 19 Şubat 2007; 10:56:04 >
  • manesde de çok pahalıı
  • maradonda ki kekurikekukaka dan da çıkıo boss kecoona benzio şanslıymıssın bide 1000 tane kekuri kesince çıkar derler
  • quote:

Orjinalden alıntı: wseha

maradonda ki kekurikekukaka dan da çıkıo boss kecoona benzio şanslıymıssın bide 1000 tane kekuri kesince çıkar derler

bide 2 şişe şarap iç üstüne bi yarım kokoreç ye üstünede bi tane soda iç maradonda 2 tur at lufersona geç geri gel kecoon kesmene gerek kalmadan inventorynde olur kekuri ring yav hurafelere inanmayın. 1000 tane kesip kim saymış? aha 999 bundan sonrakinde kesin cıkacak diye bi gaz olabilirmi? 2-3 gün deli gibi bu işin peşinden koşup eli boş kalanlar var. ilk kestiği kecoondan kekuri düşürenler var. işte o ilk düşürenler varya benim üstte yazdığımı uygulayanlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.