He baba sor valla...Son anda bunu görünce 9700pro dan vazgeçtim dün...[:P] Neredeyse alıyordum bugün...[:P] Bana da haber ver alacağım hemen bu fiyatsa...
Onu sordum zaten. 2xGeforceFX+LogitechMX500. Cevap geldiğinde söylerim - kaale alırlar inşallah :)
OK thanxxx...[:P] Haber bekliyorum yarın görüşürüz inşallah...
java sen devletin paralarını nereye harcıyosun bakim yazık değilmi hoca. :)) -baneneya- bunu öğretemedik sana başkalarının işine burnunu sokma.
Valla java dışında donanımdan anlayan öğretmen görmedim.Abi sınıftakilere ara sıra boş derslerde gir overclock-donanım falan anlat.Çocuklar bilgilensinler :)))
Birşey eklemeliyim.Bizim bilgisayar hocası ms-dos'a emız doss dedikçe deli olurdum.Yani java tüm bilgisayar hocaları gelse senin bildiğinin 10'da birini bile bilmiyordur :))
hahahaaaa
Ahaha çok yararlı bir reply yapmışsın seni kutluyorum.Bizde senin gülmeni bekliyorduk zaten
N'evet maalesef haklısın kesker... Maalesef diyorum, zira gönül isterdi ki tüm öğretmenler iyi olsun ve ülkemin insanları adam gibi yetişsin ama...
Bak valla alındım. Bende öğretmenim ve belki java kadar değil ama donanımdan biraz anlarım. Lütfen öğretmenlerimizi sevelim. Onları koruyalım :)
Hocam hepsi kötü demedik elbette...Ama sen gel benim okula da gözün facia görsün... Neleri var memlekette...
Valla milli eğitimin hali ve öğretmen eğitimimizin kalitesizliği hepimizce malum. Ben sadece şaka takıldım. Bunun yanında öğretmenlerimizin içinde bulunduğu zor şartlarda belli. Bir dokun bin ah işit bir konu. Ama sizin gibi kendini geliştirme hevesleri öğretmenlerimiz olması ve aslında sayılarının çok da az olmaması gelecek için bir umut kaynağı. Umarım sayılar çoğalır zamanla. Ben gençlere güveniyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme