Şimdi Ara

Club3D GF FX 256DDR2 692euro Hollandada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• O fiyatı pre-order için koymuşlar.Her zaman pre-order'lar kart çıktığı zamanki fiyatından çok daha yüksek olur.(100 $ kadar yüksek çıktığını gördüm)

Bu kartın satış yapabileceği maksimum rakam 500 $(Avrupa ve Amerika dahil)

Onun üstünde koyacakları fiyatlar kendilerine zarar olarak döner.
  • Verto 399 usd ye satıyor preorder...Duyrulur alacaklara...[:P]
  • Bu sene inşallah öğrencilik(keşke bitmese) hayatım bitiyor valla işe girince en yüksek hangisi varsa onu alcam bide p4'ün kralını.
  • CompUSA'de pre-order 400 USD. Aynen contact kuruyorum, gelişmeleri yazarım..
  • He baba sor valla...Son anda bunu görünce 9700pro dan vazgeçtim dün...[:P] Neredeyse alıyordum bugün...[:P]
    Bana da haber ver alacağım hemen bu fiyatsa...
  • Sen niyeti iyice bozdun bakıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle... Kafayı bozdum en iyisini istiyorum...[:P] Madem 400 usd vereceğim bari en son çıkan olsun...
  • Onu sordum zaten. 2xGeforceFX+LogitechMX500. Cevap geldiğinde söylerim - kaale alırlar inşallah :)
  • OK thanxxx...[:P] Haber bekliyorum yarın görüşürüz inşallah...
  • java sen devletin paralarını nereye harcıyosun bakim yazık değilmi hoca. :)) -baneneya- bunu öğretemedik sana başkalarının işine burnunu sokma.
  • Valla java dışında donanımdan anlayan öğretmen görmedim.Abi sınıftakilere ara sıra boş derslerde gir overclock-donanım falan anlat.Çocuklar bilgilensinler :)))
  • Birşey eklemeliyim.Bizim bilgisayar hocası ms-dos'a emız doss dedikçe deli olurdum.Yani java tüm bilgisayar hocaları gelse senin bildiğinin 10'da birini bile bilmiyordur :))
  • hahahaaaa
  • Ahaha çok yararlı bir reply yapmışsın seni kutluyorum.Bizde senin gülmeni bekliyorduk zaten
  • N'evet maalesef haklısın kesker... Maalesef diyorum, zira gönül isterdi ki tüm öğretmenler iyi olsun ve ülkemin insanları adam gibi yetişsin ama...
  • Bak valla alındım. Bende öğretmenim ve belki java kadar değil ama donanımdan biraz anlarım. Lütfen öğretmenlerimizi sevelim. Onları koruyalım :)
  • Hocam hepsi kötü demedik elbette...Ama sen gel benim okula da gözün facia görsün... Neleri var memlekette...
  • Valla milli eğitimin hali ve öğretmen eğitimimizin kalitesizliği hepimizce malum. Ben sadece şaka takıldım. Bunun yanında öğretmenlerimizin içinde bulunduğu zor şartlarda belli. Bir dokun bin ah işit bir konu. Ama sizin gibi kendini geliştirme hevesleri öğretmenlerimiz olması ve aslında sayılarının çok da az olmaması gelecek için bir umut kaynağı. Umarım sayılar çoğalır zamanla. Ben gençlere güveniyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.