Bildirim
Kel mi olacam (ssli)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Olmuşsun bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saçını kazıtmazsan o saçların yarısı gidecek seneye
-
üzgünüm karşim. Önler hafif kalacak ve arkan açılacak kuş yuvası gibi.
arka taraf dökülme tipi var sende. Önlerde de seyrek kalacak 25-30 arası. 30 dan sonra fulleşmeye başlar artık.
yahşi cazibedeki adamın dökülmes tipi aynı.
-
Saçımı kazıtınca ne oluyorquote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamsaçını kazıtmazsan o saçların yarısı gidecek seneye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamsaçını kazıtmazsan o saçların yarısı gidecek seneye
Nalaka lan
Yaş kaç hocam ona göre daha iyi cevap yazalım
quote:
Orijinalden alıntı: SM01_VXG
Saçımı kazıtınca ne oluyor
Alıntıları Göstersaçın hassas narin ona rüzgar çarpsa bile sürtünmeden ötürü dökülmeler artacaktır saçını tararsan daha da hızlandıracaksın o saça sabun sürüp elini saçlarına sürttüğünde daha da dökülecek hep dökülecek ve seneye saç kalmayacak @We Built This City
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 23 Temmuz 2020; 12:36:8 > -
Benim de 3 yıl önce saçlarım feci seyrelmişti ilk gittiğim doktor sende genetik dökülme var dedi bizim aile hiç kel yok nası genetik dedim dedemin bile saçlar duruyo dayımın alnı bile açılmadı hala dikdörtgen alnı var baktım zaten bi halttan anlamayan doktorun tekiydi daha iyi bir hastaneye gittim bir cihazla inceledi saçı sonra kan tahlili yaptırdım d vitamini bayağı diplerde çıktı saçta da egzama ile kıl kökü iltihabı varmış dökülme bunlardan kaynaklı dedi sonra tedaviye başladım bikaç aya eski halime döndüm çok şükür adam gibi bir doktora git iyice baksın artık genetikse genetik ektirirsin yapacak bişey yok kellik çok yaygın zaten göze batmazsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet önümüzdeki yıllarda kel kalacaksın.
Takma kafana, şuan ben sıfıra vurdum öyle dolaşıyorum aylardan beri.
Çook büyük rahatlıkmış.
Topik kullan :)
Hocam topic olmaz yakında yasaklarlar zaten sözleşmeyi iptal ederlerse
Kel olmuşsun zaten
Ne sözleşmesi
İstanbul
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Benim de 3 yıl önce saçlarım feci seyrelmişti ilk gittiğim doktor sende genetik dökülme var dedi bizim aile hiç kel yok nası genetik dedim dedemin bile saçlar duruyo dayımın alnı bile açılmadı hala dikdörtgen alnı var baktım zaten bi halttan anlamayan doktorun tekiydi daha iyi bir hastaneye gittim bir cihazla inceledi saçı sonra kan tahlili yaptırdım d vitamini bayağı diplerde çıktı saçta da egzama ile kıl kökü iltihabı varmış dökülme bunlardan kaynaklı dedi sonra tedaviye başladım bikaç aya eski halime döndüm çok şükür adam gibi bir doktora git iyice baksın artık genetikse genetik ektirirsin yapacak bişey yok kellik çok yaygın zaten göze batmazsın
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X