Şimdi Ara

kel olanlar bir gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafanıza dokunduğunuzda nasıl hissediyonuz la ben çok kötü hissetmeye başladım,yanlar iyice geriye gitti,aynaya baktıkça kahroluyom bereket dıyom boy uzun kurtarırız bi şekilde yok,kafamı elime attıkça aynaya ve camdan yansımalara baktıkça hayata küsüyorum,

• cevap veren bile olmamıs o yüzden ben cevap verimde yoksa bu sana daha çok koyar.Aynaya daha sık bak incele yüzünü yanı iyice kaçma aynadan.yoksa ilerde bu seni depresyona asosyalliğe bile sürükleyebilir kendini tanı ve sev

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç ektir.
  • Yaşın kaç bilmiyorum ama kendini alıştırsan iyi edersin ben kendimi alıştırdım çoktan,
    benim saçlarım seyrek ve ince telli olabilecek en kötü saç tipi anlayacağın.
    bir kerede olsa şuan moda olan saç modelleri gibi kestirip taramayı çok isterdim ama olmayınca olmuyor yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Yaşın kaç bilmiyorum ama kendini alıştırsan iyi edersin ben kendimi alıştırdım çoktan,
    benim saçlarım seyrek ve ince telli olabilecek en kötü saç tipi anlayacağın.
    bir kerede olsa şuan moda olan saç modelleri gibi kestirip taramayı çok isterdim ama olmayınca olmuyor yapacak birşey yok.

hocam şöyle bir sorun var,olayı çevreye bağlamıyorum,olay direk benim kafamda piskolejik olarak 3 yıldan beri devam ediyor,3 yıldırda döküle döküle şuan baya gitti önler falan seyreldi yani arka kısımda aynı şekilde,22 yaşındayım şuanda,biraz toppikle kapatıyorum oda saçları mahvediyor,

çoğu arkadaş takma iyi olmuş güzel gitmiş sana diyor,ama ben inanamıyorum,birazda karşı cinse karşı kendini özgüvensiz hissetmey başladım ki kız arkadaşım bile çok az,yani ben biraz asosyal olarak büyüdüm,belkide bu yüzden çok fazla etkileniyorum,dış görünüşe çok takıyorum

• At bi fotonu da ustura ya da 3 numara yakışır mı bakalım

Not kel değilim

• her zaman derim üstü açık araba gibi olucagina direk kel ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alışınca sıkıntı olmuyo panpa

7 senedir saçlarım dökülür üstlerde kalmadı zaten . Takıyor muyum hayır. Ektirirsin yada kafan düzgünse sakalı bırakırsın düzgün durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

alışınca sıkıntı olmuyo panpa

7 senedir saçlarım dökülür üstlerde kalmadı zaten . Takıyor muyum hayır. Ektirirsin yada kafan düzgünse sakalı bırakırsın düzgün durur.

biri saçlar falan gitmiş diyince veya aynaya bakınca değişik geldiği olmuyor mu hocam mesela saçları çok sık birini gördüğünde,birde yaşı gerektiğinden fazla gösteriyo sanki,bide ben yeni yeni kelleşmeye başladım 3 senedir dökülüyo ama sınırı geçmeye başladı anlıyacağın artık herkez anlyıor geleceğimin parlak olduğunu :D,saç ektirmeyi falan düşünmüyorum doğallığı bozuyor saç ekimi bence,sadece şu ruhsal sorunun kafamdan gitmesiyle uğraşıyorum,birde bu toppik fixplant gibi kapatıcı şeyler saçların anasını belledi uzamıyolar yıpranıyorlar kırılıyorlar bağımlılık yaptı,kafamdan çıkarınca tam bir hayal kırıklığına ugruyorum,

yaş kaçtı bu arada senin

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107122703 hocam bakin hele

• kardeşim alın teri dediğimiz o şey alnından değil de kafanın üstünden aktığı zaman
    neyse konuyla çok ilgili değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107122703 hocam bakin hele

hocam gitmiş size valla ben o şekil saçı kestirsem kaşlar barzo gibi meydana çıkar benim :D,
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu

quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107122703 hocam bakin hele

hocam gitmiş size valla ben o şekil saçı kestirsem kaşlar barzo gibi meydana çıkar benim :D,

Eyvallah hocam

• geldim efenim
  • Bende kelleşme yolundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

geldim efenim

hey kel kendine gel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.