Şimdi Ara

Kel yapan program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimlerimize saç filan eklemeye yaran program varda resimdeki saçları yok edip kel gibi gösteren program varmı? Saçlarımı sıfıra vurucam kesitrmeden önce merak ediyorum tecavüzcü coşkuna dönmiyimde sonra

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kellik Uygulamaları ve Sanal Değişimler

Saç dökülmesi veya kellik konusunda endişeleriniz varsa, "kel olsam nasıl görünürdüm" merakınızı gidermenize yardımcı olan uygulamalar ve web siteleri mevcuttur. Bu araçlar, sanal bir "kel yapma programı" görevi görür ve size saçsız bir görünümünüzü gösterebilir.

"Kel yapma sitesi" veya "kel gösteren uygulama" olarak da bilinen bu platformlar, fotoğrafınızı yükleyerek veya kameranızı kullanarak kel bir versiyonunuzu oluşturmanıza olanak tanır. Bu uygulamalar, "kel olsam nasıl olurdum" sorusuna yanıt vermede eğlenceli ve ilginç bir yol sunar.

"Kel halini gösteren uygulama" kullanmak kolaydır. Genellikle aşağıdaki adımları içerir:

• Fotoğrafınızı uygulamaya yükleyin veya kamerayla çekin.
    • Uygulama, saçınızı otomatik olarak kaldıracak ve kel bir görünüm oluşturacaktır.
    • Sonucu kaydedebilir veya sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Sanal kellik uygulamaları, saç dökülmesi konusunda endişeleriniz varsa, kelliğin size nasıl görüneceği konusunda bir fikir edinmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, bu uygulamaların yalnızca eğlence amaçlı olduğunu ve gerçek bir saç dökülmesi teşhisi veya tedavisi sağlamadığını unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Adobe Photoshop dediklerinizi yapabilir. Ama bu programdan çok kullananın maharetiyle olacak birşey.
  • Sen hele bir koy resmini yiğidim
  • süper fikir bulursanız banada haber verin burda kel resimlerimizi yayınlarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

süper fikir bulursanız banada haber verin burda kel resimlerimizi yayınlarız

hehehe ölmedende mezara sokacanız bizi :)
  • niye ağa mersin yerine tersine yi seçiyonki
  • Harbiden Merak Ediyorum Yapın Bakalım Nasıl Bişey Olacak

Kel yapan program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.