Yürütmekte olduğumuz biyoçeşitlilik araştırması içim kelebek fotoğraflamamız gerekiyor, malumunuz kelebekler her zaman sakin olmuyorlar hal böyle olunca nadir görülen türlerde fotoğraflamak çok önemli.
büyük ihtimalle 70-300 lensler alınacak marka olarak hangisini, neden önerirsiniz? Gövde olarak da önerilerinizi bekliyorum (çok pahalı olmayacak şekilde 1.5-2.5 arası iyidir) nedenleriyle birlikte :)
Merhaba macro lenslere de bakmanızı öneririm.
Ben olsam Olympus m10 mark ii + Olympus M.Zuiko Digital ED 60mm f/2.8 Macro gibi bir şey düşünürdüm.
Selamlar. Aslına bakarsanız ihtiyacınız 70-300 değil de tele - macro lensler. Sigma 150mm yada 180mm bakmanızı öneririm. Bana sorarsanız 150mm nin 2.8 diyafram olması ve fiyatı avantajlı. Bir de croplu gövde olursa dadından yinmez :) Canon 600D + Sigma 150mm f2.8 macro güzel ikili olurlardı. En azından bu bütçe için. Sabit tele lens kullanmak biraz zor olabilir. Ama biraz pratik ile alışırsınız. Deneme şansınız varsa bir bakın derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme