Şimdi Ara

Kelimeleri unutma, hatırlayamama sorunu (ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 6-7 aydır gizli bir unutkanlık sorunum vardı ama esas sorun neydi çözemiyordum

bugün iyice anladım ki kelimeleri hatırlayamıyorum zaman zaman.

bir kişinin ismini, bir ünlünün ismini veya filmin, dizinin adını veyahut bir kavramın adını hatırlayamadığım oluyor.

bugün mesela çok iyi bilmeme rağmen Vincent Van Gog'un adını bir türlü hatırlayamadım. Ancak googlea yıldızlı gece ressam yazdım da öyle çıkardım.

daha hatırlayamadığım birçok örnek de mevcut.

aslında niçin böyle oluyor anlamadım. Sözelim gayet iyidir hatta çok iyi ezberim vardır.

Vitamin hiç almam, düzensiz ve eksik beslenirim, uyku düzenim arapsaçı gibidir kimi zaman sabah 4 de uyurum öğlen 3 de kalkarım kimi zaman gece 2 de uyur sabah 9 da.. ayrıca alakası var mı bilmem ama anneannem'de ileri derece adı neydi o hastalığın işte unutkanlık hastalığı var ya garip bir ismi olan, şimdi aklıma gelmiyor işte o hastalığı vardı.

Hergün kafein tüketirim. Ve haftada 3-4 malum iş. Acaba malum işden mi oluyor kesin ondan oluyordur lanet işin her türlü laneti var gözümde o işten dolayı miyop oldu zaten.

velhasılkelam bu sorun sizce normal mi yoksa hastaneye görünmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha aynı ben Pek zararı olmuyor ama ilerler diye korkuyorum
  • Ben bu konuyu ne zaman açtım

ben değilmişim
  • Ya hacı bende aynı geçen film açtım film bittikten sonra filmin adını unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Ben bu konuyu ne zaman açtım

ben değilmişim

+ 1
  • Her gün malüm işi yapıyorum. Bende de böyle bir unutkanlık var ama büyük derecede değil. Şu an aklımdan 10 tane bilim adamının ismini sayabilirim mesela.
  • quote:

Vitamin hiç almam, düzensiz ve eksik beslenirim, uyku düzenim arapsaçı gibidir kimi zaman sabah 4 de uyurum öğlen 3 de kalkarım kimi zaman gece 2 de uyur sabah 9 da.

Bunlari duzelt. Bi ay sonra tekrar kontrole gel.
  • harama ve pis şeylere bakmak büyük derecede unutkanlık ve salaklığa sebebiyet veriyor(tecrübeyle sabittir) zrono izliyorsanız mast yapıyorsanız kızlara cinsel şekilde yaklaşıyorsanız unutkanlık zirve yapıyor resmen
  • 31

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazıyı kesinlikle oku
    http://inci.sozlukspot.com/w/hayat%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-k%C3%B6kten-de%C4%9Fi%C5%9Fterecek-olan-%C5%9Fey/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ben hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crankestain -- 4 Eylül 2014; 20:36:00 >
  • banyoda işemeyin
  • b12 eksikliği de olabilir

ya da dijital demans
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alzhimer hastalığı onun adı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.