Bildirim
Kemal Sunal'ı ölümünün 13. yılında saygıyla anıyoruz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Allah rahmet eylesin.Bizim oralıdır üstad Pütürge'li... -
-
-
malum sayfalardan birinde rahmetliye küfür edenleri gördüm.... -
-
Televizyonda çıkınca hala izlerim, izlemiş olsam da yine izlerim. O filmler gibisi yok, o kalitede espriler falan. Saçma salak diziler doldu artık. -
Allah rahmet eylesin :( :( -
18 yıldır hababam sınıfını ve diğer filmlerini izlerim hala ilk izlediğimde aldığım keyfi alıyorum -
Allah rahmet eylesin -
quote:
Orijinalden alıntı: Sosisli Süt
Televizyonda çıkınca hala izlerim, izlemiş olsam da yine izlerim. O filmler gibisi yok, o kalitede espriler falan. Saçma salak diziler doldu artık.
+1
mezuniyet töreninde 2 doğru olaya parmak basmış ... Türkiyenin okuyan insana ihtiyacı var okumayana değil... ama şuan kodaman amcalarımızın çoğu rezil seviyede eğitimlerle ülke yönetiyorlar. + onları seçenlerin eğitim seviyeleride ortada.
2.si iletişimsizlik diyor doğru söylüyor.
Allah rahmet eylesin büyük üstad güzel insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Temmuz 2013; 0:40:29 > -
-Seferoğullarını gördüm
-Nerde?
-Rüyamda,hayırdır inşallah bir rüya gördümde
-Eee anlat anlat
-Efendim siz yeşil bir çayırda beyaz bir atın üzerinde kılıcınızı çekmiş Seferoğullarına hücum ediyordunuz
-Yaa anlat yavrum
-Biliyorsunuz at murattır,yeşillikte ottur
-Biliyorum yavrum anlat anlat
-Derken Seferoğullarından biri sizi yakaladı başınızı ota soktu
-Yok canım
-yaa,bunun üzerine siz otlamaya başladınız ve birden Şaban Şaban diye kişnediniz.
-Aptal herif bu ne bicim rüya
-sende hiçbir şeyi beğenmiyorsun ya...
-Hayvan herif şaakk
-ahhhh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 3 Temmuz 2013; 0:41:30 >
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Türkiye'de gelmiş geçmiş en donanımlı oyunculardan birisidir. Filmleri o kadar kaliteli ki yıllar geçse dahi, ilk günkü zevki veriyor bize. -
quote:
Orijinalden alıntı: Deadman87
-Seferoğullarını gördüm
-Nerde?
-Rüyamda,hayırdır inşallah bir rüya gördümde
-Eee anlat anlat
-Efendim siz yeşil bir çayırda beyaz bir atın üzerinde kılıcınızı çekmiş Seferoğullarına hücum ediyordunuz
-Yaa anlat yavrum
-Biliyorsunuz at murattır,yeşillikte ottur
-Biliyorum yavrum anlat anlat
-Derken Seferoğullarından biri sizi yakaladı başınızı ota soktu
-Yok canım
-yaa,bunun üzerine siz otlamaya başladınız ve birden Şaban Şaban diye kişnediniz.
-Aptal herif bu ne bicim rüya
-sende hiçbir şeyi beğenmiyorsun ya...
-Hayvan herif şaakk
-ahhhh
Var mı böyle kalitelisi? Güzel olan her şey neden bu kadar kısa sürüyor ki? Keşke bugün de aramız da olsaydı da, sinemaya yeni bir ses yeni bir soluk getirseydi.
-
Allah mekanını cennet etsin Kemal abi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah rahmet eylesin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield*
Allah rahmet eylesin.Bizim oralıdır üstad Pütürge'li...
pütürgenin neresinden ğstad
benim dedem acaip benziyo kemal sunala bizde pütürgeliyiz herhalde arada bi akrabalık var -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah rahmet eylesin.
Benzer içerikler
- hipnoterapi yaptıranların yorumları
- doğalgaz borusundan tak tak ses gelmesi
- kışın karpuz nerede bulunur
- doğalgaz sayaç okuma işi zor mu
- musluğu açınca borulardan ses gelmesi
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X