kena bridge of spirits (yama istek)
-
-
Birden fazla yaması çıkacaktır oyunun eminim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyun gayet güzel yamayı hak ediyor
-
Anonymous çeviri yapacak diye biliyorum ama ne kadar sürede çıkar hiç bir fikrim yok.
-
Hızlı bir şekilde translate yama yapılsa güzel olurdu. Belki yapan çıkar. Bekleyelim bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DARKHOLD
Hızlı bir şekilde translate yama yapılsa güzel olurdu. Belki yapan çıkar. Bekleyelim bakalım.Sinnerclown el atabilir. Team Ninja ile birlikte gerçekten güzel çevirileri var
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BA5D8EAE5Sinnerclown el atabilir. Team Ninja ile birlikte gerçekten güzel çevirileri var
Alıntıları GösterŞuan düzenleniyor geceye kalmaz çıkar. ;)
-
Elinize sağlık. beklemedeyiz.
-
Beklemedeyim şimdiden yapanın eline sağlık
-
Sixth Sense Çeviri ekibinin mesajı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 21 Eylül 2021; 19:21:7 > -
Translate yama Team NıNJA tarafından bana ulaştırıldı.Sixthsense'e dosyayı Team NıNJA temin etti ben bu gece yayınlarım yamayı normal çeviri gelince konuyu kaldırırız burdan.Kamuoyunun bilgisine.
Oyunu fazla konuşması mı yok, translate çeviri olayı mı çok hızlı? Yanlışım yoksa oyun daha bugün çıktı çünkü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StereoFapOyunu fazla konuşması mı yok, translate çeviri olayı mı çok hızlı? Yanlışım yoksa oyun daha bugün çıktı çünkü.
Çok fazla text yok oyunda zaten kısaymış.
vay harikasınız
-
paralımı :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownŞuan düzenleniyor geceye kalmaz çıkar. ;)
Alıntıları GösterEmeğine sağlık dostum
Geçiçi yama eklenmiştir.Keyifli oyunlar
https://forum.donanimhaber.com/kena-bridge-of-spirits-turkce-yama-makine-ceviri--150617113
-
daha oyun çıkmadan çeviri çıkacak bu hızla :D türkçe oyun sevenler için şanslı bir dönem. uğraşan herkesin eline sağlık
-
quote:
Orijinalden alıntı: waltrandaha oyun çıkmadan çeviri çıkacak bu hızla :D türkçe oyun sevenler için şanslı bir dönem. uğraşan herkesin eline sağlık
Anonymous hazırladı zaten, paketlemesi kalmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FRAnonymous hazırladı zaten, paketlemesi kalmış.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şuan düzenleniyor geceye kalmaz çıkar. ;) |
Translate yama Team NıNJA tarafından bana ulaştırıldı.Sixthsense'e dosyayı Team NıNJA temin etti ben bu gece yayınlarım yamayı normal çeviri gelince konuyu kaldırırız burdan.Kamuoyunun bilgisine.
|
Benzer içerikler
- f1 22 türkçe yama
- atlas fallen türkçe yama
- marvel avengers türkçe yama
- farthest frontier türkçe yama
- ps3 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X