Bildiğiniz gibi Kenan Sofuoğlu 2. kez, Dünya Supersport şampiyonasında şampiyon oldu. Fakat basın o kadar enteresan, markalar o kadar çıkarcı ki, bu tip sporcular TR de çok fazla popilerite yakalayamadığı için destek vermezler.
Kenan Sofuoğlu, Semih Saygıner vb sporcular her zaman gazetenin 2.-3. sayfasında çıkmaya ve yetenekleri ile TR de değil yurt dışında saygı kazanmaya çalışmaktadırlar.
Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bu insanalara ne kadar değer verildiğini buralarda konuşarak bile belli edebiliriz bence.
Selamlar,
tamamen medyanın şişirmesinden uzak , kaliteli bir motorsikletçi.
ben olaya şöyle bakıyorum. nasıl ki pop şarkıcıları, gelip - geçici olmasına rağmen her yaptığı hareket medyada ve en üst sayfalarda yer buluyor ve insanlarımız da bunları takip ediyorsa , spordada sadece futbolu ön plana çıkarıp gerisini düşünmüyorlar. dediğin gibi değişik branşlarda işini yapanlar hakettiği değeri bulmuyor ama sanıyorum ki böylesi daha iyi. sadece işine odaklanmış,kaliteli ve eğitimli sprocularımız olmuş oluyor ve yurt dışında başka hiçbirşeyde görmediğimiz saygıyı bu adamlar sayesinde görüyoruz. pop star abidin çıkar 2 gün sevilir ama orhan gencebay,barış manço öldükten sonra bile sevilir. televizyona çıkmasalar da olur. tek anlayamadığım , tamam medya özel kurulşların elindedir , ilgi göstermeyebilir. ancak devlet nasıl bu adamlara ilgi göstermez, hayretler içinde kalıyorum... spor bakanına sorsanız kaç yarış yaptığını bilmez,spro yazarlarının yarısı nereli olduğundan bi haberdir. ancak futbol olunca 20 sene önce oynanan maçları , skorlarını , golleri kimin attığını bile unutmuyorlar. işte geri kalmış devlet budur, herkese eşit davranmayan devlet !
hehehehee,
Çok haklısın dostum, zaten benim sıkıntım medya'nın bu insanlara el atıp içlerini çıkarana kadar medya maymunu haline getirmemeleri değil :) Dediğin gibi, bu adam 2. kez dünya şampiyonu olmuş ve bu bir günde belli olmuyor ki, bu adam her sene kafaya oynuyor.
Ama devlet o kadar beceriksiz ki, en çok sevildiği iddia edilen futbol dahil :)
Sonuç olarak belki de senin dediğin gibi hiç çıkmasınlar sadece işlerine konsantre olsunlar daha iyi... Sonra bir de medyanın "Kenan Semih'e küfür etti, bilardo da spormuymuş dedi!" tarzında maymunluklarını çekmeyelim:)