Şimdi Ara

Kendi Bilgisayarımdan Yahoo Mail'e Giriş Yapamıyorum (Başka PCden yapabiliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da yazdığım gibi Yahoo Mail'e kendi bilgisayarımdan giriş yapmak için kullancı adı ve şifremi yazdığımda giriş yapamıyorum. Fakat başka bir bilgisayardan giriş yapabiliyorum. Bu sorunu Gmail, Hotmail ve Mynet'te yaşamıyorum. Bilgisyarı Ad-Aware ile tarattım ama bişey bulamadı. Sizce sorun ne olabilir, yardımlarınızı bekliyorum.

• internet explorer'in cachesini temizlemeni önerebilirim.. belki işe yarar.. explorer'i aç, "araçları" tıkla, "internet seçenekleri" tıkla...
    gözatma geçmişi altında "sil" butonuna tıkla.. sonra açılan pencerede "hepsini sil"i tıkla... tarayıcıyı yeniden başlat...
    umarım işe yarar...
  • Başka bir tarayıcı ile dene oncelikle. Uğraştın olmadı, hiçbir şey derdine çare olmuyosa, bi tane ethernet kartı bul ve onunla dene. En son soylediğimi gayet bilinçli soyluyorum, çünkü asus anakartlarda çok başıma geldi onboard ethernet ile.
  • Sorunu çözdüm. Bu tip bir problemle karşılaşanlara belki faydası olur diye bu sorunun çözümünü de yazıyorum: Sorunun nedeni DNS ayarlarımdan kaynaklanıyormuş. 4.2.2.X şeklindeki DNSleri kullandığım için giremiyormuşum. DNS numaralarını değiştirdiğimde rahat bir şekilde girebildim.

Ayrıca, yardım etmek çabasında olan arkadaşlaramı da teşekkür ediyorum.

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 26 Aralık 2008; 21:10:43 >
  • yahoo ya giriş yapamanylar beni ekleyinhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100005416875491
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.