Bildirim
kendi bloklarını kendi yapanlar yardımlarınızı bekliyoruz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu hayırsever bilgi paylaşımını isteyen kimse arkadaşlar? -
bir- blugun icinin igne yapraklı olması sogutmaya oldıkca yarar saglar.
iki- blogu iki parcalı yani ust kabak ve alt yucey seklinde yapmanda fayda vardır(ic tamizleme yada degisim gibi kolaylıklar sagler).
uç- uzun olursa barcalara takılma yani uyumsuzluk olabilir ama uzun olamsı daha fazla su temğası demektirki bu sogutmayı artırır. ama igne yapraklı tasarımı yaparsan gerek yok zaten.
bakırı karakoyde alabilirsin, islemek icin cnc tezgahı olan oto sanayınde yerlere gidebilirsin. yada universtede makina muh asıstanlarından rıca edebilirsin.
benden bukadar. yanısım varsa duzeltirseniz sevinirim. -
arkadaşım kusura bakma yeni görebildim cevabını. çok teşekkürler.
eksik gördüğüm bir taraf göremiyorum. fakat parçaları bulma işi biraz zor olabilir benim için mersinliyim ve adanada okumaktayım şu an sanırım bu iişi makine bölümündeki arkadaşların yardımı ile yapmam gerekecek. -
en önemlileri bence
malzemenin olabildiğince saf bakır olması gerekir.
ve iyi bir dizayn lazim yoksa blokları monte ederken bi bakarsınız yakındaki bir elektronik zımbırtıya çarpıyor. Autocad de fln cizip cnc tezgahında yaptırmanı tavsiye ederim.
Şafak 106 bi bitsin cm stacker sistemimi detaylarla yazıcam buraya :)
Erzincan Gıda Müfreze Komutanlığı -kısa dönem :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaeln -- 3 Haziran 2007; 11:02:57 > -
msn e eklersen gorusebiliriz
aykun_szr@hotmail.com -
quote:
Orjinalden alıntı: kaeln
en önemlileri bence
malzemenin olabildiğince saf bakır olması gerekir.
ve iyi bir dizayn lazim yoksa blokları monte ederken bi bakarsınız yakındaki bir elektronik zımbırtıya çarpıyor. Autocad de fln cizip cnc tezgahında yaptırmanı tavsiye ederim.
Şafak 106 bi bitsin cm stacker sistemimi detaylarla yazıcam buraya :)
Erzincan Gıda Müfreze Komutanlığı -kısa dönem :)
hayırlı tezkereler hocam size
bilgi paylaşımı için teşekkür ediyorum güzel bir noktaya değinmişsin gerçekten. keşke bir kaç resim ekleyebilecek arkadaşlar olsa da el yapımı bloklarını görseydik. tekrar teşekkürler
-
quote:
Orjinalden alıntı: @yKuN
msn e eklersen gorusebiliriz
aykun_szr@hotmail.com
arkadaşım forumda yazılarının büyük bir kısmını gördüm bu konuda bana çok yardım edeceğine eminim bilgilerinle. teşekkür ederim
msn e ekledim adresim erkut90@hotmail.com bilgin olsun -
bir kac blok
-
2
-
3
-
4
-
çok güzel resimler göndermişsin arkadaşım emeğine sağlık -
en iyi performansı bu verir bana kalırsa tabi birde bakır olursa super olur
-
quote:
Orjinalden alıntı: peyamsalehi
en iyi performansı bu verir bana kalırsa tabi birde bakır olursa super olur
aykun die bir arkadaş var buna benzer bir taban yapmıştı hemen hemen herşeyi ile aynı cmc kullanarak yapmış çok hoşuma gitmişti. senin de performans konusunda bunu söylemen hoşuma gitti kullanılabilecek güzel bir blok.emeğine sağlık tekrardan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X