Şimdi Ara

Kendi Filminizi Oluşturun: The Movies

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiç kendi filminizi çekmeyi düşündünüz mü ? İstediğiniz türde, istediğiniz oyuncularla, istediğiniz yönetmenle...

Gerçekten zevkli bir oyun çok detaylı. Oyuna başlarken öncelikle şirketinizi kurup stüdyo binalarınızı oluşturmalısınız. Şirketinizde çalışmak için gelen insanları yönetmen,oyuncu,kameraman vs. olarak işe alıp eğitiyorsunuz. Çalışanlarınız ne kadar eğitimli ise filmleriniz o kadar başarılı olur. Çalışanlarınızı da ayarladıktan sonra bütçenizin yettiğince stüdyolarınızda film çekmeye başlayabilirsiniz...

Oyun eski zamanda başlıyor. İlk çektiğiniz filmler siyah beyaz oluyor. Şirketinize bir araştırma heyeti kurarak teknolojinizi geliştiriyorsunuz ve renkli ekrana geçiyorsunuz(bu heyet tabi ki çok işe yarıyor.)
    Filmlerde sahneleri de siz hazırlıyorsunuz. Sahneleri akıllıca ayarlamalısınız birbirinden alakasız sahneler ard arda olursa kötü bir film olur ve rakipleriniz sizi geçer. Filmleriniz iyi olursa daha çok para kazanır ve ödül alabilirsiniz. Filmlerinizin iyi olabilmesi için daha fazla stüdyo,daha fazla teknolojik gelişme,uyumlu dekor,kaliteli oyuncular ve çalışanlar gerekir.

Kaynak

• Değişik birşeye benziyor,denemek lazım
  • hehe çok süper bir şeye benziyor vallaha heyecanlandım oturduğum yerde hemen denemem lazım
  • baya eski galiba bu oyun (yenisi çıkmadıysa) zamanında kurulumunu yapamadığımdan oynayamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 5 Mayıs 2013; 18:23:01 >
  • Oyun eski biraz yanlış hatırlamıyorsam 2006'da çıkmıştı benim hoşuma giden bir oyun, aktörleriniz dublörleriniz felan var hollywoodculuk oyunu tavsiye ederim
  • Çok şaçma
  • Oyun eski tabi ilk çıktığında ne oynamıştım ben bunu hatta resmi sitesinde herkes tarafından oylanan filmler yarışıyodu.Millet matrix falan kısa filmini yapıyodu.Çok ilgi görmedi zamanında ama süper oyundur arkadaşlar.Oynamayan varsa bir an önce başlasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Oyun eski tabi ilk çıktığında ne oynamıştım ben bunu hatta resmi sitesinde herkes tarafından oylanan filmler yarışıyodu.Millet matrix falan kısa filmini yapıyodu.Çok ilgi görmedi zamanında ama süper oyundur arkadaşlar.Oynamayan varsa bir an önce başlasın.

Aynen ayrıca ''The Movies stunts & effects'' adında ek olarak bazı özellikleri vardı bununla birlikte oynanması daha zevkli oluyordu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok eski bir oyundur.Çıktığı sıralarda teknoloji TV isminde bir kanal vardı.Orada ayıntılı tanıtımını yapmışlardı.İlgimi çekti.Gittim aldım.SİMS tarzında bir ara birim ve oynanışı var.Ama daha zevkli bir oyun.Oldukça detaylı.1920 lerden başlayıp günümüze kadar geliyor.Sinema sanayi ve teknolojisinin gelişimini yönetiyorsunuz.Eğer sinemaya meraklı iseniz, bazı detaylardaki espriler çok hoşunuza gidecek.Oyun içinde basitten karmaşığa doğru giden hazır olarak sunulan sahne ve planları kullanarak kendi filmlerinizi kurguluyorsunuz.Burada amaç çok orijinal ve harika mantıklı filmler yapmak değil.Oyun içinde geçen teknoloji ve ilerlemeye ayak uydurabilmek.Aslında oyunun mantığını çözmek çok kolay değil.Çok güzel filmler yaptığınızı sanıyorsunuz ama olmuyor.Çünkü oyunun istediği şeyler başka.Fazlasıyla detaylı bir oyun.
  • Eskisi gibi yaratıcı oyunlar yok be dostlar...Özledim walla tekrar yükleyip tadını çıkarmak gerek
  • Up. Türkçe yaması keşke olsa. İnternette bir tane var ama sadece menü filan çevirmişler. %20 dir en fazla.
  • Bu oyunu bir ara denemiştim ama bir gün filan oynadım. Nedense bana zor gelmişti oynanışı. Yoksa güzel oyun. Buna benzer bir oyun daha vardı o yıllarda. Müzik yarışmasına hazırlanan karakterleri yönetiyorduk. Akademi Türkiye diye yarışma olmuştu eskiden hatırlayan var mı bilmem. O yarışmanın orijinali olan Akademi Amerika'nın bilgisayar oyunuydu. Güzel oyundur oda ama bug vardı bir kaç tane yama çıkarıp onu düzeltseler süper bir oyun haline gelebilirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.