Günümüzde kendi işinin patronu olamak herkesin hayali olmuş durumda. Saat bağımzsız çalışmak kendini göstermek özetle girişimci ruhunu dışa vurmak isteyenler e ticaret tarafında farklı fikirleri hayata geçiriyor. Kimi kendi üretimi olan ürünleri satıyor kimileri ise al sat yaparak yani bir tedarikçi bularak ticaret hayatına dahil oluyor. Peki süreç nasıl işliyor? Öncelikle işe bir şirket kurmakla başlamalısınız. Burada gözünüz korkmasın şirket kurmak öyle çok maliyetli ve zor bir iş değil. E devlet üzerinden veya internet vergi dairesi üzerinden bu süreçleri kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Tabi şirketlerin çeşitleri var şahıs şirketi adi şirketler anonim şirketleri gibi siz ilk aşamada şahıs şirketi kurabilrisiniz. Şirketi kurdunuz satacağınız ürünü seçtiniz, ürünlerinizi görücüye çıkarmak için açacağınız mağazada tamam. Peki fatura ve diğer muhasebe işlermlerini nasıl çözeceğim derseniz orada imdadınıza Paraşüt gibi muhasebe platformları devreye giriyor. Bu konuyu çok araştırdım ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Paraşüt kullanmaya başladım size tavsiyem Paraşüt olur çünkü bir çok banka ve pek çok sistemle entegre çalışıyor bu sizi karmaşıklıktan kurtarıyor. Kullanıcı dostu bir arayüzede sahip yani bilmeyen bu işlerden anlamayan biri bile zorlanmadan işlemlerini halledebilir. |
Kendi İşini Kurmak İsteyenler Buraya…

-
-
Ben aslında Paraşüt kullanmayı düşünüyorum ama hangi entegrasyonları var mesela ben bir butik açmayı düşünüyorum burada da entegrasyonları var mı?
-
Evet entegrasyonları var. Hatta stok durumunu görüyorsun azalırsa uyarı alıyorsun, giderlerinin takibini yapabiliyorsun. Bunların faydası şu oluyor burada finansal olarak pek çok şeye hakim olduğun için nasıl hareket edeceğini biliyorsun.
-
peki mobil uygulaması nasıl ben dışarda olduğum zamanlarda da mobilden bu işlemleri halledebiliir miyim?
-
Ben açıkcası dışardayken hiç zorlanmadım. Zaten belirli zamanlarda güncelleştirmeler geliyor. Müşteri geri bildirimlerini çok önemsiyorlar bu güncelleştirmelerle hem uygulamada hem web tarafında iyileştirmeler oluyor.
-
yönlendirmeniz için teşekkür ederim muhasebe kısmı benim aklımda ciddi soru işaretiydi muhasebecimde Paraşütü önerdi ama sizin cevaplarınızla kafamda süreç netleşti.
-
Rica ederim. Aklınıza takılan farklı bir konu olursa çekinmeden sorabilrisiniz.
-
Reklam, ban lutfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X