Eski bilgisayarım kendi başına açılıp kapanıyor..Bir açılıyor bir kapanıyor! oturum açılmıyor.. neden kaynaklanıyor olabilir?..ne yapmam gerekir? işlemci celeron..Xp yüklü.. 8GB kapasitesi vardı.acaba dolduğu için olabilir mi? Acil bir durum!
yukarıdaki mesajı attıktan sonra farkettim ki başka arkadaşlarda da benzer sorun varmış.."restart manyağı pc" başlığında olduğu gibi..işlemci ısınmasından başka bir sorun sürekli açılıp kapanmaya neden olabilir mi?
virüs.....
şahsen okulumun bilgisayarlarını az formatlatmadım....kötü öğrenciyim ya
Benim eski bilgisayar(P3733) da elektrikler gidip gelince aciliyor, bu sorun nasil cozulur?
quote:
Orijinalinden alıntı: ok_ele
Benim eski bilgisayar(P3733) da elektrikler gidip gelince aciliyor, bu sorun nasil cozulur?
güç kaynağı aL
arkdaşın restart durumunun bir cok nedeni olabilir ekrankartı,işlemci vs...
quote:
Orijinalinden alıntı: maybera
virüs.....
şahsen okulumun bilgisayarlarını az formatlatmadım....kötü öğrenciyim ya
virüs diyorsunuz da o bilgisayarın yaklaşık 2 aydan beri internet bağlantısı yok..program flan da yüklemedim..(istesem de yükleyemem zaten kaldırmaz).sadece eski belgelerime "bakmak" için kullanıyorum o bilgisayarı ..arasıra da değiştirdiğim belgeleri kaydediyorum vs...Acaba bir virüsün girdiği bir sistemde 2-3 ay bekleyip ondan sonra saldırması gibi bir durum olabilir mi? bence böyle birşeyi tercih etmez ama yine de merak ettim şimdi.. bu açılıp kapanma durumu bugün oldu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme