Şimdi Ara

Kendi kendine arada kapanıyor Iphone X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kasım ayından beri Iphone X kullanıyorum, arada sırada misal bir oyun açtım ortasında çat kapanıyor, bazen hiç olmadık anda önemli bir görüşme yapacam rehbere giriyorum(örnek) kapanıyor respring yapıyor telefon. Respring derken daha önce JB yapmamış insanlar varsa , sim kart şifresi sormadan, sadece telefon şifresi girerek açılıyor telefon rahatlıyor haftada bir kez bazen iki haftada 1 kere bu sorunla karşılaşıyorum. Acaba bu sorun X e mi özel yazılımsal birşey midir en son ios u kullanıyorum aldığım günden beri her güncellemeyi eksiksiz yapmış, şarj ederken vb ısınınca mermer yüzeye koyup soğutan titiz kullanan biriyim. Teşekkürler cevaplar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Latour -- 7 Mayıs 2018; 12:21:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir sorun yaşayan yok mu benden başka 🤔

• Ayarlar gizlilik analiz ve analiz verilerine girin panic şe başlayan bi hata var mı bakın varsa donanımsal bi problem olma ihtimali yüksek

• Cihazı aldım alalı kasım ayından beri 11 kez panic-full hatası olmuş ve cihaz respring yapmış. Zamanında panic-plist diye donanımsal bir hata konusunu hatırlattı bana.. karşılaşan varmı başka acaba?

Kendi kendine arada kapanıyor Iphone X

• Apple ile görüştük yaklaşık yarım saat , diagnose yaptılar uzaktan telefona, üst birime aktarıldı ordaki bayan bu sorunu x de ilk defa duyduğundan bahsetti bilemedik belkide insanlar benim gibi önemsemekte ayda bir kez kapanan telefondan.. teknisyen departmanın iphone 8 de 8 kez bu hata kaydını gördüğünüde iletti, yarın detaylı rapor alacakmışız bakalım ne çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Cihazı aldım alalı kasım ayından beri 11 kez panic-full hatası olmuş ve cihaz respring yapmış. Zamanında panic-plist diye donanımsal bir hata konusunu hatırlattı bana.. karşılaşan varmı başka acaba?

İphone 4s mde zamanında sıkıntı vardı donanımsal sıkıntı muhtemelen değişim yapılır

• değişim çıkar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.