Şimdi Ara

kendi kendine kapanan bir bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    makinam kendi kendine restart yapıyor kaspersky avast spy sweper spy bot ve adaware ile tarattigimda bir sey bulmuyor
    yardimci olabilecek birileri varsa cok sevinecem

hepinize simdiden tesekkurler

• herkesde bu sorun var ya ramdendir diyorlar ama bendede aynı sorun var 20 dkda bir reset
  • ramla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum kullandığınız powersupply ın markası nedir işlemci,ekran kartı ısısı ayrıca anakart üzerinde bulunan kuzey köprüsü ısısını kontrol ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 30 Ocak 2007; 13:04:30 >
  • arkadaşlar anti spy programlarıyla taratmanızı tavsiye ederim ama kaliteli bir spy programı olsun avast, kaspersky dandik bulamıyor sistemdeki trojan ve spyleri tavsiyem spy doctor programı
  • en son durum su..spyware doctoru indirdim tarattim makinenin kapanmasi durdu ancak restart ettigimde makine acilmaz oldu bende guvenli kipte sistem geri yukleyerek acilma sorunuunu codum ancak yeniden kendi kendine makine kapaniyor yardim edebilirseniz sevinirim tskler
  • Psu ile alakası olabilir markasını yazarmısın.
  • Power supply ile oldugunu sanmiyorum cunku 4 gundur hic kapanmadi makine :-( psu nun markasinida bulamadim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kendi kendine açıldı :O
    5 yıl önce açıldı
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nedeni işlemci ısısda olabilir çok sayıda program açmak kasılma yapıca reset atmak belli peryotlar halinede reset atmak bunun belirtileridir işlemcinin üzerindeki demir soğutucunun araları toz dolmuştur temizlemek lazım

doktor gibi konuştum
  • Makinanı güvenli modda aç öyle tarat , bir de güvenli modda pc ni bırak bakalım makinan res olucak mııı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.