Şimdi Ara

Kendi motorunu geliştiren markalar hangileri? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
6.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Honda F1 Motor Testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 13 Ocak 2012; 14:14:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

128 çıktı

Peki IQ seviyesi 130 dan fazla olupta amerikan hapishanelerinde özel olarak tutulan sokaktan gelen mahkumları hiç duydunmu ? Sence o insanlar amerika gibi bir yerde üniversite okuyamazmıydı ? Sence hapsihane kayıtlarına girmiş IQ seviyesindeki insanlar ´´geri zekalı´´ oldukları için mi ? Hapishaneye düştüler ? Yoksa IQ seviyeleri çok yüksek olduğu için mi daha yüksek güvenlik seviyesinde kaçmamaları için tutuluyorlar ??? İlginç bir paradoksa düştüm şimdi ???

Michael Scofield mesela.

o bir dizi karekteri bildiğim kadarı ile...

evet oyle ama cok gercekci oynamis cidden :D

Hiç izlemedim tam olarak bir kaç defa denk geldi tvde o kadar...Fakat amerikan-rus-meksika hapsiahaneleri ile ilgili belgeselleri NAT GEO Tv de izlemenizi tavsiye ederim. Çok çeşitli uygulamalar var. IQ ya göre uygulamalarda var bazı eyaletlerde amerikada. ÖSS zekayı ölçer demiş arkadaş orda çok güldüm onun için bu muhabbet çok uzadı. ÖSS zekayı felan ölçmez arkadaşlar, öss bir zeka testi değildir. Zaten üniversitelerimiz zekaya göre adam alsalar, IQ tesi vb zeka testlerini yaparlardı. IQ seviyesi 128 olan insan bunları nasıl gözardı eder buda şaşırtıcı doğrusu...

Arkadas kendisine dayatilan oss zorunlulugun etkisinde fazla kalmis olsa gerek.

yoksa normal zeka seviyesindeki herkesin duzenli calismayla her okula girebilecegini anlayabilirdi diye dusunuyofum.

128 iq bu boru degil :D

mantiga bak,herkes duzenli calismayla istedigi universiteye girer oyle mi? Duzenli calis da derece yapabilio musun gorelim bi dostum,kapasite zeka denilen birsey var oss zekayi olcmuor demek yanlis

Ahmert ACAR'la konustum biraz once; butun ogrencilerinin 130 ustu iq'ya sahip oldugunu dogruladi.

ben yanlis dusunmusum, kusura bakmayin.

• ford focus,c max,volvo bazı modeller 308,407,c5,c4 1.6 hdi kullanıyor lar
    ilaveten bmw ile de ortak bir çalışmaları var.renault unda mercedes e motor vermesi çok garipsenen

buradaki arkadaşlarımızın hazmedemediği bir durum.

artık PSA mı dersiniz HDİ mi bilemem fakat imzamdaki aracın ilk model ve motoru ile süreç 8 sene civarı

şu anki motoru arasında tam 3 yeni nesil motor mevcut şuanda yeni Euro 5 motora geçiş yaptılar bu segmentte muadil araçlardaki durum ise tampon ve far değiştirmekten öteye gitmedi ford vw

hiç bir şey yapmayanlar dersek kesinlikle

wir lieben autos diyorum.
  • her marka bazı konularda baska fırmalarla baglantılı calısıyor. bu durum motorlar ıcın de gecerlı. ıyıce ısın ıcıne gırdıgınızde motorda kullanılan kucuk parcaları kendılerı uretmıyor baskalarına urettırıyorlar da denılebılır.
  • ivana sert
  • quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

ivana sert

kendi evinde kendisini görebilmeni çok isterdim açıkcası..

ben sürekli görüyorum ama cevabım negatif yönde.

tv de nasıl başarıyorlarsa bilemeyeceğim

konuya yatay bir geçiş olsada.

Eşinin hatrı var saydığım bir insan
  • Motor konusunda tek seyi merak ediyorum

İstanbulda taksiciler 1.3 multujet fiat albealarla nasil 300-400 hatta yarim milyon km yol yapiyor problem yasamiyorlar

Reno dci tercih etmiyorlar pek daha az yol yapiyormus
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.