hangi dişti la senin |
KENDİ ŞEHRİMDE ÜNİ OKUMAK NE GÜZEL ŞEYMİŞ YA (4. sayfa)
-
-
İstanbul'da oturuyordum , Kocaeli unide okudum.
O zaman boyle trafik yoktu 60-70 dakikaya evde olurdum arabayla gidip gelirdim.
Ev tutanlara hiç ozenmedim , bildiğin surunuyorlardi.
Üni hayatinda aile yanında olmak maddi olarak büyük konfordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7FC802003
Eve rahat rahat kız atmak için gittiğim şehirden boş bir bölüm okumuş, bin türlü sıkıntı çekmiş ve bakire olarak dönünce benim eşgalBakir:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aile evinde okumak sıkıntı, yurtta okumak daha büyük sıkıntı. En iyisi kendi evin olacak
neyin perspektifinden neyin kazanımından bahsediyorsunuz kardeşim kiralar olmuş 3000 lira. herkes ister kendi evimi tutayım kafama göre yaşıyayım diye türk gencini bu yola sürükleyenler utansın.
-
Hocam o mesele ayrı tabi onlara bir lafım yok. Ben ayrıyeten konuştum. Konu sahibi ev yurt pis kaka minvalinde konuştu diye düşündüm.
-
Nerede s3vişeceksin?
-
hayat tecrübesi kazanıyosun yeenim zaten iş hayatına atılınca her anlamda tecrübe kazancan ama sen 4 sene sefillik çek erkenden hayat tecrübesi kazan
-
Evlenene kadar yok
Evde rahat rahat yiyişmek için vallahi değmeyecek çile
Ankarada geçen 4 yılım hayatımın en güzel zamanları ve ailemin yanında okusam asla ogrenemeyecegim çok şey öğrendim.
Yurtdisinda 17 18 olunca evden ayrılma beklenmesininin sonucu ortada..
yazik kafana
Sebep?
İnsanın dini hassasiyetleri olması kötü mü hepiniz ateist deist misiniz aw
Ulan birde ailesiyle yaşayanlarla dalga geçmişler saat 9 da gel eve diyince gorürüm ben seni diye :)
28 yaşındayım , mezun olalı 4 sene oldu. üniyi şehir dışında 4 sene okumuş bir abiniz olarak diyorum size anlatacaklarım var
Evet gecenin bir vakti dışarı çıkabilirsiniz , istediğiniz gibi eğlenebilirsiniz arkadaşlarınızı toplayarak her istediğiniz gibide takılabilirsiniz doğrudur boyle güzellikleri vardır..
Şimdi gelelim diğer tabloya faturalar , ev temizliği , yemek pişirme veya sipariş edersiniz size kalmış konusu , çamaşırların yıkanması , evdeki beyaz eşyaların bozulma ihtimali , eve giren çıkan arkadaşların belli olmaması (arkadaşınızın arkadaşları gelecek eğer yüzsüz biriyse evden çıkmaz ) onların yaptığı kalabalık kirletme vs. gecenin birinde müzik dinleyen oda arkadaşları , film izleyen oda arkadaşları , wc banyonun içine edip bırakanlar mı dersin ve bunun sonucunda ortaya çıkan kavga , huzursuzluk ve problemler vs vs. arkadaşlar size o kadar çok şey sayabilirim ki daha bunları soğutmak için yazmıyorum belkide bunlarla hiç karşılaşmayacaksınız ancak bir daha şansım olsa kesinlikle ailemin yanında oturur kalır okurdum... son noktayı şoyle belirtiyim EV ARKADAŞLIĞI BAŞKADIR DIŞARIDAKİ ARKADAŞLIK başkadır... zaten yurtta kalanlara bakmayın Kyk'cı ve ozelciler sizin evinize sık sık geleceklerdir :) Bütün bunlardan nasıl sıyrıldım derseniz son 1,5 sene sonunda çoğu kişi ile iletişimi kestim eve gelen giden olmadı gerektiği zaman ters yaptım ama huzuru buldum sonunda bu arada hep mi bu sorunları yaşadın derseniz , hep yaşamadım ancak zamanla gormediğiniz o ufak şeyler büyüyüp sinir katsayınızı bozmaya başlıyor.. belki bize hep uyumsuz arkadaşlar denk gelmiş olabilir ancak farklı kültürden insanlarla gerçekten anlaşmak zor bir şey :) gerçi hepsi bir deneyim ve ben buradaki genç arkadaşlar ne anlatsam he deyip geçecekler ama gene yazasım geldi :)
-
Herkesin paraya olan inancı bir Kayserili kadar olamıyor tabii
Allah 1 para 2
geçicem bende sene sonunda myp ile kendi şehrime
-
harbi üstüne eve de yakın liseden farksız araba da var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X