Şimdi Ara

Kendi Sistemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı tespitler: 2 orandan sonra ki maçlar için favori takımların kazanmasıyla maçın berabere bitme olasılığı aynı. Yüzde 38.

2,14 favori takımların genel oranı, 2,26 beraberliğin genel oranı, 2,41 diğer takımın oranı. Ortalamalar böyle.

Yani sistemimi favori takımlar üzerinden değil de beraberliğe yapsaydım çok daha fazla kazanacaktım. Bunu öğrenmiş oldum.

Tıkır tıkır işliyor sistemim ve üzerine bir de tecrübe kazanıyorum. Mesela 2,50 oranlı bir favori takıma değil de diğer takıma vereceğim artık, veya 2,30 favorisi olan bir maça beraberliğe oynayacağım, bu şekilde ihtimal artıyor.

2 haftalık net kârım ise: 336,30 TL

Çok daha fazla da olabilirdi. Hergün daha iyisi için adım atıyorum.

• Oranlar Tempobet için geçerlidir.
  • ozaman 10ç oynarsak kazanırız?
  • -2,14 favori takımların genel oranı, 2,26 beraberliğin genel oranı, 2,41 diğer takımın oranı. Ortalamalar böyle.-

Bu verdiğim oranlar favori takımların oranları. Yani 'en düşük oran 2,14 ise muhtemelen o takım, 2,26 ise en düşük oran muhtemelen berabere, 2,41 ise en düşük oran muhtemelen diğer takım kazanıyor' şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumanji.35

-2,14 favori takımların genel oranı, 2,26 beraberliğin genel oranı, 2,41 diğer takımın oranı. Ortalamalar böyle.-

Bu verdiğim oranlar favori takımların oranları. Yani 'en düşük oran 2,14 ise muhtemelen o takım, 2,26 ise en düşük oran muhtemelen berabere, 2,41 ise en düşük oran muhtemelen diğer takım kazanıyor' şeklinde.

Hocam daha açık yazar mısınız anlamadım ben bundan :) bu oranların aynısı mı olcak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav hayır be kardeşim off. 2,14 e yakın oranlar da genel de o takım kazanıyor (%61), 2,26 ya yakın oranlarda genelde berabere, 2,41e yakın oranlarda diğer takım kazanıyor. bu verdiğim oranlar en düşük oranlı takım için. yani 2,41 ise en düşük oran karşı takım daha avantjlı demektir, en düşük oran 2,26 ise beraberlik daha olasıdır, 2,14 ise en düşük oran o takım avantajlıdır.. İlla tam oran olması gerekmez ortalama orandır bunlar. 2,14 dediysem 2,19 da olur veya 2 de olur anlatabildim mi ortalama bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.