arkadaşlar portları felan açtım amx mod 56 tane plugin sxe felan hepsini tamamladım.en son olarak kendime full yetki verdim.ve oyuna giremiyorum. geçersiz şifre hataı alıyorum.Anlayanlar lütfen yardım edin.HLDS konsolunun yazıları :
Menu item 56 added to Menus Front-End: "Plugin Commands" from plugin "pluginmenu.amxx" Could not establish connection to Steam servers. ] deadly ] amx_admins No auth servers parsed Disabling Valve Authentication. No masters loaded Using default master SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined L 08/28/2012 - 08:03:57: [admin.amxx] Login: "Deadly<1><STEAM_ID_LAN><>" kicked due to invalid password (account "DeaDly") (address "192.168.1.2") Dropped Deadly from server Reason: Kicked :"Servere giris hakkiniz yok..."
BUDA USER DOSYASININ KAYDI
"DeaDly" "abcdefghijklmnopqrstu" "159753123" "a"
amx mod x yüklü burda yanlış olan ne ki? Yada sw me botlardaki gibi direk 127.0.0.1 yazarak sorgulama olmadan girebilirmiyim? resim
o sorgulamayı kapatmayı süyleyene süresiz vip vercem adam giriyo ben giremiyorum
normal giriyorum sw sahibiyim diyorum inanmıyorlar
nasıl var zaten otek yapmam herek bumu ? hemen yapıcam olursa sw snin exec admin.cfg :D
rcon ayarlarıyla ilgili olabilirmi metin belgesindeki şifreye nasıl bakcaz doğru yaptım ama emin olmak istiyorum bide o cfg 1.6 da çalışmıyor
BULDUMMMMM ben kendime 3 tane adminlik yazmışım ip adresi taramasına.Şimmdi cs yi baştan kurcam amxx le düzelcek bakın hatada 1.hesabın ip sile girmişim hani port açınca ip yi statik yaptım inş csyi baştan kurunca düzelir çünkü ben girmiştim daha önceden