Şimdi Ara

Kendi topladığım sistem nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birde ben toplayayım dedim ama kararsız kaldım r9 280 dual-x yerine r9 285 çıkınca onumu koymalıyım ? yoksa gtx 760 mı ? sistem bu birde parçalar uyumlumu ilk kez bir sistem topladım ?

Kendi topladığım sistem nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKratos -- 10 Eylül 2014; 21:07:38 >

• TheKratos T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bloody v7 yerine g300 alman daha iyi olur gibi.
    Daha sonra, sisteminde uyumsuz parçalar var. Şöyle bir sistem önereyim:
    i5 4590/4690 işlemci
    z97 pc mate anakart
    2x4 corsair vengeance cl9 1600mhz ram, daha pahalısını almana gerek yok verdiğin paraya değmeyecektir ne yazık ki.
    1tb/2tb barracuda hdd
    bu kasa:
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5641
    veya corsair 300r kasa

Biraz beklersen gtx770 ekran kartı, yok bekleyemem diyorsan r9 280x, bütçeni ayarlarsan r9 290 tri-x
    Yaklaşık bir 2200-2300 lira civarı tutuyor. Bütçene göre 4690 + 300r + 2tb + r9 290 dersen 2700 liraya falan çıkar. Üstüne monitör + aksesuarlarını alırsın. Eğer doların düşmesini biraz beklersen, ve nvidia indirimini beklersen 2900 liraya çok güzel bir sistem toplamış olursun. Nvidia gtx770 için indirim yaptı, yaklaşık 70-90 lira kadar, bizim piyasaya vurması biraz zaman alır, vurduğunda hem dolar düşer hem de indirimli fiyattan almış olursun belki.

Bu kacıncı konun ? sürekli aynı şey üzerinde dönüp duruyorsun insanları boşa meşgul etmekten başka birşey değil yaptıgın eski konun üzerinden devam edipte aynı soruları sorabilirisn... agustosun basındanberi sürekli tavsiye konusu acıyorsun...
  • Sana o kadar sistem kurdum, z97 pc mate'e fx 8320 koymuşsun, kurduğumuz sistemlere hiç göz gezdiriyomusun sen? Post kasmak için şu bölümü boş yere kaplama git başka yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Bu kacıncı konun ? sürekli aynı şey üzerinde dönüp duruyorsun insanları boşa meşgul etmekten başka birşey değil yaptıgın eski konun üzerinden devam edipte aynı soruları sorabilirisn... agustosun basındanberi sürekli tavsiye konusu acıyorsun...

Kardeş beğenmiyorsan bas git şurdan sana ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Sana o kadar sistem kurdum, z97 pc mate'e fx 8320 koymuşsun, kurduğumuz sistemlere hiç göz gezdiriyomusun sen? Post kasmak için şu bölümü boş yere kaplama git başka yere

işim post kasmak olsaydı sizin gibi her konuya yazardım post kasmak için gözünüzde bir problem var sanırım yukarda ilk sistem toplamam yazıyor okumadın herhal ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKarpuz

Öncelikle bloody v7 yerine g300 alman daha iyi olur gibi.
    Daha sonra, sisteminde uyumsuz parçalar var. Şöyle bir sistem önereyim:
    i5 4590/4690 işlemci
    z97 pc mate anakart
    2x4 corsair vengeance cl9 1600mhz ram, daha pahalısını almana gerek yok verdiğin paraya değmeyecektir ne yazık ki.
    1tb/2tb barracuda hdd
    bu kasa:
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5641
    veya corsair 300r kasa

Biraz beklersen gtx770 ekran kartı, yok bekleyemem diyorsan r9 280x, bütçeni ayarlarsan r9 290 tri-x
    Yaklaşık bir 2200-2300 lira civarı tutuyor. Bütçene göre 4690 + 300r + 2tb + r9 290 dersen 2700 liraya falan çıkar. Üstüne monitör + aksesuarlarını alırsın. Eğer doların düşmesini biraz beklersen, ve nvidia indirimini beklersen 2900 liraya çok güzel bir sistem toplamış olursun. Nvidia gtx770 için indirim yaptı, yaklaşık 70-90 lira kadar, bizim piyasaya vurması biraz zaman alır, vurduğunda hem dolar düşer hem de indirimli fiyattan almış olursun belki.

GTX 770 pahalı değilmi :) ve r9 290 bütçeyi aştırıyıor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    20 tane konu açmıssın arkadaş insanları boşa uğraştırmaktan başka bişey değil yaptıgın 1 konu acıp devam edersin aynı şey için 999999 tane konu acılmazki
    İslemciyle anakart uyumsuz. İslemci olarak 8320 alacaksan anakart olarak gigabyte ud3p sec. İntel istiyorsan da i5 4690k+Z97 pc mate al. Kasa+psu olarak da corsair 200r vs550 psulu kasadan al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

20 tane konu açmıssın arkadaş insanları boşa uğraştırmaktan başka bişey değil yaptıgın 1 konu acıp devam edersin aynı şey için 999999 tane konu acılmazki

mecbur açıyorum eski konumu 15.ci sayfada buldum ve güncel kalmadı bende yeni açtım ne var bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

İslemciyle anakart uyumsuz. İslemci olarak 8320 alacaksan anakart olarak gigabyte ud3p sec. İntel istiyorsan da i5 4690k+Z97 pc mate al. Kasa+psu olarak da corsair 200r vs550 psulu kasadan al.

genellikle gx istedim PSU yu onu daha çok beğendim gxde kaliteli zalman z3 e sıgarmı
    Genelde ucuza kapatmak icin kasa zalman z3 oneriliyor ama bana kalirsa corsair 200r vs550 al. İcindeki psu da gayet iyi rahatlikla sisteme yeter. Gx serisini begendim demene gerek yok cunku guc kaynagi bu kablolari bagladiktan sonra bi daha yuzunu gormezsin. verimi kotu olmasin ve sisteme yetsin bunlar onemli bence psu icin. Kasa ve psudan artan butceyle i5 4690k alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Genelde ucuza kapatmak icin kasa zalman z3 oneriliyor ama bana kalirsa corsair 200r vs550 al. İcindeki psu da gayet iyi rahatlikla sisteme yeter. Gx serisini begendim demene gerek yok cunku guc kaynagi bu kablolari bagladiktan sonra bi daha yuzunu gormezsin. verimi kotu olmasin ve sisteme yetsin bunlar onemli bence psu icin. Kasa ve psudan artan butceyle i5 4690k alirsin.

okasa stokta yok ve ileriye dönük olmaz içindeki PSU ve gx konusundada dediğin gibi olsun ozaman bu nasıl Cooler MASTER Haf 912 GX 750 wolt

• r9 280xli sistem öneren varmı bu konudan devam ediyorum
    internet stoğu yok ama subelerin bir çoğunda var görünüyor. Almak istersen inventusda da uygun fiyata var dediğim kasa. İçindeki psu CF veya SLI yapmazsan neredeyse tek gpulu her kartı rahatlıkla çalıştırır. Sorduğun kasa tabi ki daha iyi ama 200 TL daha pahalı benim önerdiğimden
    GTX770 in fiyatı düştü, bizim vatan direkt uygulamıyor stok eritecek muhtemelen, fiyat değişikliği yaklaşık 80-90 lira kadar. Ucuzlayacak yani.
  • quote:

internet stoğu yok ama subelerin bir çoğunda var görünüyor. Almak istersen inventusda da uygun fiyata var dediğim kasa. İçindeki psu CF veya SLI yapmazsan neredeyse tek gpulu her kartı rahatlıkla çalıştırır. Sorduğun kasa tabi ki daha iyi ama 200 TL daha pahalı benim önerdiğimden

internetten alacam adıyamanda yaşıyorum adıyamanda vatan bilgisayar yoktur ve montajlayı biliyorum ama kablo takmayı filan bilmiyorum zor olacak benim açımdan ve r9 280x daha iyi bence gtx 770den hem o 3gb 384 bit ileriye dönük değilmi ve düzgün bi sistem laızm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.