Şimdi Ara

KENDI TTNET REKORUM :) (TTNET UTANSIN ) 6.5 Mbps İLE 107Kb/SNYE HERKES ICERI YAZSIN LTFN KAC GRY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 6.5 Mbps İLE 107Kb/sn GÖRMEK BENIM ICIN INTERNETIMDE REKOR BUNU SÖYLERKEN SOLE GECIYO ICIMDEN NALET TTNET UTANSIN SIZDEN BIRICAM OLUCAK LTFN HERKES HIZI ILE KAC Kb/sn YE GORUYO YAZARMI

6.5 Mbps = 107Kb/sn

• quote:

Orijinalden alıntı: xXxToSuNxXx

ARKADASLAR 6.5 Mbps İLE 107Kb/sn GÖRMEK BENIM ICIN INTERNETIMDE REKOR BUNU SÖYLERKEN SOLE GECIYO ICIMDEN NALET TTNET UTANSIN SIZDEN BIRICAM OLUCAK LTFN HERKES HIZI ILE KAC Kb/sn YE GORUYO YAZARMI

6.5 Mbps = 107Kb/sn

1 mbitle bu hızı görüyorum. Bu hızda 600-700 kb görmeniz gereklidir.
  • bu normal 1 mb için bi yerde yanlışlık var
    ben uydunet 1 mb ile 121 kb ile indiriyorum
  • peki siz hangi sitelerden indiriyorsunuz bu hızı görüyorsunuz mesele ben albüm felan indirdigim zaman çok düşük bir hızla indiriyorum şöyle söyleyeyim 50-60 mb bir şeyi ben 30 40 kb indirebiliyorum ve benim net hızım 4 mbit başka sitelerden mesela microsoft gibi oralardan 450 500 le ama şu var eskiden kullandıgım 1 mbit sınırsızla yine aynı sitelerden albüm indirdigimde 100-120 le felan indiriyordum bu sorun neden kaynaklı çözemiyorum neden bukadar düşük hızla indiyor bu 8 mbit tarifesindemi sorun var çözemedim birde akşamları 5-6 dan sonra netteki aşırı kopmalarda cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 30 Ekim 2010; 18:48:41 >
  • bağlantı hızı, indirdiğiniz dosyanın bulunduğu hosting şirketinin kalitesi ve mesafesine göre değişiklik gösterebilir. bant genişliğini yüksek tutan kalite bir host şirketiyle yapılan bağlantı ile uyduruk bir firmayla yapılan bağlantı arasında ciddi derecede fark vardır. Rapid den ben 100-120kb/sn ile download yaparken hotfile dan 35-40kb/sn arasında bir download yapabiliyorum, sunucuların yoğunluğu,mesafe, bant genişliği hepsi bir arada değerlendirilmeli
  • Hızın 1mbite sabitlenmiş olabilir mi?
  • facebook sitesi dusuk kalıtelı bır sıtemı yada bu sıtenın vıdeoları yada ttnetın kendı muzık ve oyun sıtesı ya tivibu yada trt kanalı ha bıde natıonal geografi war discoveri chanel bunlar hostıngı dusuk ve kalıtesız sıtelermı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6.5mbit ile 10m ile çekiyorum bazen.
  • modemde hız ne gözüküyor ? 8mbitle 800kb/s ile dosya çekiyorum...
  • rezalet resmen sen o hizmeti aliosun ve o hizi goruyosun Allah sabirlik versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.